STARA GLUPACA-STARA SRANJA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Vuk

Re: STARA GLUPACA-STARA SRANJA

Post by Vuk »

Ajde ako se skupiš i skrpiš bani nam na konvenciju 28. može biti samo bolje...drži se!
Hug!
Moon child
goldy

Post by goldy »

Otupjelost,nervoza,paranoja,strah od svitanja......
Onda se vratim na prvu stranicu i procitam tetu Janu.Iskreno nisam citala vasu ispovijest,ne citam suovisnike,nit se mogu konektovat sa njima a i muka mi je kad vidim sta ustvari radimo vama,majkama,ocevima,braci,sestrama,fuj....ali znam pricu teta Jane(donekle) no comment,osim svaka cast ma sta reci......
Kako mi Sale danas rece nema meni do oca Branislava,izgleda....
Evo mozda nekom(znam da nece,ali eto)pomogne,sta se desi glupaci da sjebe 7,5 mjeseci apstinencije?Pa nema puno filozofije ufurala se da je najpametnija na svijetu,razocarala se u prijatelje,zaljubila se,pocela kao pomagat aktivnim ovisnicima......itd ima milion izgovora i razloga,ih mislim da bi vas ladno mogla ubijediti kako nisam imala izbora.Izbor je uvijek to,aj bar smo to do sad skontali ali postoje i ono uzrok-posljedica.Kad se ponacas kao najpametniji na svijetu,moras skontat da si ustvari najgluplji.
Hvala svimA koji su pisali,pozdravlja vas pametnica........
darla

Post by darla »

hey Goldy,evo samo da te pozdravim..i sto kaze Oci boje meda, svi smo imali tisucu recidiva..vecina ovdje je uspjela..nadam se da ces i ti!!! ja sam samo Janinu ispovijest pratila na suovisnicima, plakala sam kad sam citala..bas sto kazes prebolno je..uzas mi je kad pomislim kako mi se osjecala mama dok je bila ziva ili kako se tata sad osjeca..zato se trudim da njega ne razocaram..citala sam dosta o tebi,imam filing da ces uspijeti..uglavnom,ja ti od srca sve najbolje zelim ..i javi se kako si..saljem ti pusu i zagrljaj iako ti prvi put pisem..stvarno sve najbolje..kiss
paramparcad

Post by paramparcad »

darla wrote:..vecina ovdje je uspjela..nadam se da ces i ti!!!s
sta to lupetas darla,kakva vecina,kakva uspela?sto to lupetas majke ti,otkud znas ko pise istinu,ko sere itd?i ovo za plakanje dok si citala ispovest ma daj,majke ti...srce si mi pocepala.ja znam da i ti negde treba da pripadas ali tako neces uspeti...
jana

Post by jana »

Cuvaj se,Goldi,molim te.Prvi puta kad budem putovala za Sarajevo,zelim da te sretnem.Zelim da se makar malo oporavis do tada.Voli te Jana.
Vuk

Post by Vuk »

Ma koga je briga za 7,5 meseci, dani ko dani...dan posle 7,5 meseci potpuno je isti kao i onaj posle 10 dana, ne tuguj mnogo nego furaj, ništa nisi izgubila ako to sada ne uradiš...
Moon child
anfakabl

Post by anfakabl »

Vuk wrote:Ma koga je briga za 7,5 meseci, dani ko dani...dan posle 7,5 meseci potpuno je isti kao i onaj posle 10 dana, ne tuguj mnogo nego furaj, ništa nisi izgubila ako to sada ne uradiš...
Batice svaka čast!
all that I want is to play
Vuk

Post by Vuk »

...nego ozbiljan sam, vidi s Hrvatima pa se organizuj da dođete zajedno ili se organizirajte ako je lakše :D ne moram da ti pričam kako to izgleda i šta ćeš sve dobiti tim dolaskom...
Moon child
Baba Naca

Post by Baba Naca »

A mozda vidis i sa banjalucanima, xe, xe,
pa dodji sa bilo kim PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
goldy

Post by goldy »

Sanjala sam te sinoc.Bilo je lijepo,trajalo kratko.Znala sam da sanjam,bilo je fino,toplo i ugodno.Ti si mene volio,a ja bila u stanju da osjecam.Probudise me krvave ruke,polozene na moja krizom okupana(citaj oznojena)ramena.Tad svatih da ne sanjam jos jedan bolesni san usljed krize.I mrzila sam te,mrzila sto si me dotakao tim rukama,i natjerao da se vratim u znojnu realnost.Ovaj svijet nikad nije bio topao i ugodan,po tome samo poznajem san i javu.A razlog je tu,zakopan duboko negdje unutar mene,vise jebene spoznaje koja nikad ne dolazi.Nikako da ga provalim,da mu mater jebem,samo ga naslucujem.
Ako nista bilo je to kvalitetnih dva sata sna............
Post Reply