PRICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

feel

Re: PRICA

Post by feel »

po mom misljenju nakon 33 dana cistoce, jos ti netreba da se prisjecas svih tih prica a kamoli da pises o tome, jer ipak kada napises to postaje stvarnije, i onda malo pomalo, sjetis se svega, vrlo zivo posto pises o tome, i uskoropozelis opet to sve dozivjeti, ako me shvacas sto hocu reci...... mada sumnjam da shvacas iako imas ocito dosta godina, alicini mi se da si zaglavio tu negdje izmedu.....

no no shvatit kao uvredu samo kao prijateljski savijet, ali ako se tebi pise, ocito ti je jakooooooo dosadno u zivotu, samo ti pisi, mada nece te to izvuci iz govana, pogotovo nakon 33 dana cistoce, jos si svjez, mozes posrnuti svake sekunde, tako da po meni bi bilo bolje da nades neku drugu zanimaciju, koja nema veze s time, i ne podsjeca te na to, pa onda kada prode malo , ustvari puno vise vremena, pisi o tome, tada te to nece vuci nazad, sada mislim da te jos uvijek vuce dolje, umjesto gore
Baba Naca

Post by Baba Naca »

... nego ode li ti "Osecaju" na NA sastanak :?: ili sta :?: kao sto rece jednom prilikom ...
feel wrote:, tako da po meni bi bilo bolje da nades neku drugu zanimaciju, koja nema veze s time, i ne podsjeca te na to, pa onda kada prode malo , ustvari puno vise vremena, pisi o tome, tada te to nece vuci nazad, sada mislim da te jos uvijek vuce dolje, umjesto gore
E, a za ovo ti skidam kapu :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Boban

Post by Boban »

Baba Naca wrote:... nego ode li ti "Osecaju" na NA sastanak :?: ili sta :?: kao sto rece jednom prilikom ...
feel wrote:, tako da po meni bi bilo bolje da nades neku drugu zanimaciju, koja nema veze s time, i ne podsjeca te na to, pa onda kada prode malo , ustvari puno vise vremena, pisi o tome, tada te to nece vuci nazad, sada mislim da te jos uvijek vuce dolje, umjesto gore
E, a za ovo ti skidam kapu :wink:

Baba i NA sastanci :-D a za to sto feel kaze kad prodje dosta vremena, pa coveku se zgadi sama pomisao tog zivota koji je vodio u pratnji gospodara gudre a ne da pise memoare.
Last edited by Boban on Sat Aug 15, 2009 4:39 pm, edited 2 times in total.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Bobiska, znas li ti sta znaci:
Skidam ti kapu?
Boban

Post by Boban »

Pa pada mi svasta na pamet al nebih sad ovde otvarao psiholosku analizu te recenice :-D Zasto?Znam da kapa glavu cuva :-D to je sve...
feel

Post by feel »

nisam otisla, nisam ja navucena, nisam uzimala, cista sam 3 godine, ali evo bas s am pisala na drugoj jedno temi, napravila sam jadno drugo sranje, sa bivsim koji me navukao sa 14 godina, opet sam se spetljala, i moji skuzili, a oni ga ne podnose jer ga naravno krive za sve, pa bio uvijet ili ga ostaviti ili van, naravno ja zaljubljena glupaca (volim ga od svoje 14 te i voljeti cu ga zauvijek) otisla s njima na ulicu, dobro ne bas na ulicu, ali kao biti cemo u autu mjesec dana dok on ne dobije placu, onda uzeti stan, i zivjeti bla bla, ko u bajci, ali bajke ne postoje, cim je dobio lovu me ostavio bez rijeci pokupio svoje stvari iz auta i ostavio me, moji su me opet primili, nisam uzimala, ali ih je to jako jako povrijedilo, i na pricaju samom, nedaju mi novce, pustili me u stan u kojem sam prije zivjela ali nisam sama, cuva me netko, a sve ide preko te osobe, oni uopce ne pricaju samom, pa sam usljed svega toga bila totalno psihicki slomljena, ono odes zbog nekoga na ulicu ostavis sve, roditelje, nasljedsvo, posao sve,i onda te on kada dobije novce ostavi ko psa, ustvari trebo me samo kao prenociste, da ima di spavati, jer taj auto je moj u kojem smo spavali,mislim da bi to svakoga slomilo, a ja glupaca jos uvijek ga volim ali nebi vise s njim da je zlatan da me moli na koljenima, tako nekoga zajebati ma fuj......i eto sve sto sam 3 godine gradila, odnos s mojima, povjerenje, sve je palo u vodu, i ajmo ispocetka, jer njima je to isto ko da sam uzela, oni ne kuze bas razliku..... pa sam bila pitala za sastanke da se malo ispusem da nekome to ispricam, mozda da mi bude lakse, ali eto uspjela sam nekako sama , ikao jos uvijek me boli, jako jako, on sada zove, salje poruke da me voli bla bla, valjda mu treba opet za pavanje, neznam niti me zanima, anecu namjerno mjenjati broj, neka misli da me moze imati pa neka se iznenadi, zelim osvetu, uh kako zelim osvetu ali jos je previse topla osveta, neka se jos malo ohladi pa onda, ono osveta je najbolja servirana hladna, ma jaka sam ja, ovan po horoskopu, prozivjela sve i svasta u zivotu, prezivjeti cu i ovo, hvala bogu da jos nisam i u zikri, ovako me boli sao srce i dusa, i ponos mi je ono unisten, sto sam mu vjerovala. mislim nije me on natjero da idem, sama sam to odlucila, ali on je davao obecanja, koja su cim me nije trebao pala u vodu..... necu dalje ipak ovo nije moja ispovijesti i prica....

nego kod nas skidam ti kapu znaci nesto pozitivno, a kod vas?
paramparcad

Post by paramparcad »

feel wrote:, ono osveta je najbolja servirana hladna, ma jaka sam ja, ovan po horoskopu, prozivjela sve i svasta u zivotu,
ma ti si opasna...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Evo, to zaista jeste pozitivno i znaci
"odajem ti postovanje" skidanjem kape sa glave,
a moze se primeniti i kao "svaka ti cast" :wink:
feel

Post by feel »

nisam ja opasna, ali zar ti nebi da ti netko to napravi zelio osvetu? ja mislim da bi svatko ju zelio, sada pitanje je osobe dali ju samo zeli ili i ostvari
Boban

Post by Boban »

Baba Naca wrote:Evo, to zaista jeste pozitivno i znaci
"odajem ti postovanje" skidanjem kape sa glave,
a moze se primeniti i kao "svaka ti cast" :wink:

a kapa glavu cuva :-D e sad dok skines kapu osta gola glava,rizik je to :D Salim se ja malo baba a video sam da si brzopleto odgovorila pa izbrisala post.Ja sve sto mislim ja kazem i recicu ti zasto sam napisao baba i NA.Napisao sam jer sam procitao 20 tema i na svih dvadeset sam video tvoje postove gde na skoro svakom pise NA pa me malo iziritiralo.Eto toliko.Ljubim babac :D
Post Reply