darla

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Guta_Retas

Re: darla

Post by Guta_Retas »

darla wrote:..ma bolje i ova dosada nego kad se sjetim sto sam sve morala radit da bih dosla do robe...
support i podapisujem......ovo ti je za 5+..svaka cast....naprijed i hrabro carice:::))))))))
So rise and be your master you don't need to be a slave
darla

Post by darla »

hvala ti!!! kak si ti? moram pazit da ti ne postavim vise od dva pitanja inace nist od odgovora :D
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

darla wrote:hvala ti!!! kak si ti? moram pazit da ti ne postavim vise od dva pitanja inace nist od odgovora :D
spavao sam danas posle posla malo vise i sada sam odmoran skroz sto znaci da necu moci dugoi zaspati i sutra cu biti nenaspavan....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a neznam sta da radim do jedno 2 sata posle ponoci...hehehe
ivano

Post by ivano »

darla wrote:a dragi moj ivano,tu sam ja..al sto da pisem..dosada dosada dosada..ma da se moze umrijet od dosade ja bih ciknila ovih dana..pisat cu kad bude zezanje neko..a ovak ,ne zelim smarat,kako mi je Sanela rekla,samosazaljevanjem svojim..e a pisala sam ja o svojim pocetcima sto sam radila i kroz sto sam prolazila al nisam poslala..da ne zamaram tebe i jos ponekog tko cita ovo..ma bitno da sam sebe podsjetila na neke happy trenutke,al jos i bitnije na one teske krize kroz koje sam prosla..psihicke i fizicke..koje se,nadam se,nece i ne mogu ponoviti ako ostanem cista..ma bolje i ova dosada nego kad se sjetim sto sam sve morala radit da bih dosla do robe..nego,kak si mi ti? sto se dogadja kod tebe u zivotu?
prije svega, drago mi je da si živa, koliko toliko :D Ja sam dobro.Nedavno sam položio jedan težak ispit zbog kojeg nisam 3mjeseca skoro normalno spavao,ali se zato isplatilo jer sam nekim čudom dobio i 5.Nevjerojatno, ali istinito. Ovih dana doslovno ne radim ništa, već odmaram i odlazim na kave.Čak sam se i kupao u moru. Već sam bio i zaboravio kako je to lijep osjećaj :rolleyes:
malo izdrži tu fazu tupila sada, i ona mora proći, isto kao i kriza :rock: sjećam se jednom davno kada mi je jedan tadašnji prijatelj rekao;bolje i dosadno nego sa dopom... Puno te pozdravljam i glavu gore.
YugoS

Post by YugoS »

Cao darling.
Izvini,ja tek sad skont'o da te nisam ni pozdravio od kad si sa nama.

To stanje u kojem si sad je normala.Nastavi tako i bice bolje 100% !
Zivjela ti meni i javljaj se,pisi.

:smt069
narkoman sam al' najlepsi.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Samo da pozdravim .. PDT_Love_18 :smt056

Nisam imala vremena za pp, ali ću mu se posvetiti, obećavam..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
darla

Post by darla »

Ivano svaka cast za ispit!! e da ja bar zivim dolje pa da mogu skociti u more..ma joj serem,ne mogu u kupaci jer su mi ruke..ma..slika govori vise od tisucu rijeci" a slika moje ruke :vom:
pa da Yugo,nisi me pozdravio ..al hvala ti sada ;-)
hey PsYtechgirl - ma znas sve,hvala ti ..pusa
ivano

Post by ivano »

di si Darla, kako ide? pozdrav od Ivana
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

darla wrote:Ivano svaka cast za ispit!! e da ja bar zivim dolje pa da mogu skociti u more..ma joj serem,ne mogu u kupaci jer su mi ruke..ma..slika govori vise od tisucu rijeci" a slika moje ruke :vom:
pa da Yugo,nisi me pozdravio ..al hvala ti sada ;-)
hey PsYtechgirl - ma znas sve,hvala ti ..pusa

Draga ovo je jako težak period za tebe, ali proći će. Kada se izboriš sa svim ovim sranjima, kada ožiljci zarastu i život počne da izgleda lakši za živeti, osećaćeš se bolje.. Samo polako..
Nisi se ni drogirala dva meseca pa da možeš očekivati da će za toliko sve biti bolje. Pa sve i da jesi to ne bi tako išlo.
Tako da, samo guraj dan za danom i nikad ne posustaj.. Rezultati će biti na oko vidljivi :wink:

Ljubim te puno i samo napred..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Guta_Retas

Post by Guta_Retas »

hej da ti malo mahnem....napisi koju nekad...sta se dogadja, kako si i tako to....pozdrav od mene za tebe
Post Reply