Mozda malo neobicna tema

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
davor

Mozda malo neobicna tema

Post by davor »

E ovako raja ,zelim da otvorim temu za one koji su jos uvijek ovisni a posjecuju ovaj forum ..Kad kazem ovisni mislim na one i koji su (bez uvrede )i na metadonu i na drugim tabletama i subtitucijama i sta ti ja znam vec na cemu..
Evo ja polazim od sebe i uhvatim sebe da na takve ljude samo navaljujem ti moras ovo,ti moras ono...Puno puta u samom pocetku zatvorim vrata a da nismo jos ni poceli kako treba da pricamo..Zasto je to tako..Kako vi to dozivljavate..Dosta stvari koje vi govorite su izgovori ali neke i nisu..Dajte mi neke od njih..Opusteno bez svadanja,slobodno otvorite svoje srce..Ja na neki nacin polazim sam od sebe i kazem kad sam ja mogao da se skinem(bio sam grozan)moze svako,nekad mislim da sve razumijem ali u zadnje vrijeme vidim da je sve teze neke stvari razumiti..Oko mene ljudi padaju,meni dragi ljudi....Ohrabrite me ,pisite..
P.s.normalno mogu se i drugi ukljuciti ali ne bi bilo lose da ovi ljudi koje sam naveo stvarno dobiju priliku da nesto kazu..Ja evo ozbiljno slusam :shock:
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
bojanol

Re: Mozda malo neobicna tema

Post by bojanol »

.
Last edited by bojanol on Thu Dec 17, 2009 10:29 pm, edited 1 time in total.
selma

Post by selma »

davor wrote: Ja na neki nacin polazim sam od sebe i kazem kad sam ja mogao da se skinem(bio sam grozan)moze svako,nekad mislim da sve razumijem ali u zadnje vrijeme vidim da je sve teze neke stvari razumiti..Oko mene ljudi padaju,meni dragi ljudi.... :shock:
Da ...znas i ja o tome razmisljam u zadnje vrijme...kao sto ti kazes krenem od sebe,zasto je to tako...stavrno ne znam,al mi pravo bude zao....
Ne znam....s jedne strane mogu razumjeti,jer sve ide malo pomalo...malo ovo,malo ono..dok covjek ne bude u dopu opet...ali...i ja puno strvari gledam oko sebe u zadnje vrijme...i ne znam sta reci...Bog je bio dobar prema meni,ali neke stvari ja ne mogu promijeniti...svi smo razliciti i imamo slobodnu volju...
:smt022
pozzzz
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Meni je baš ova tema oke.
Ono, evo prilike svima koji su u ovoj priči i dalje da se nadju na jednom mestu (čitaj na jednoj temi) i da pričaju, tj pišu, ako imaju šta ..
Tako da, od mene samo podrška :smt023
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
davor

Post by davor »

Super hajd nek se neko slaze:)Sto to selma kazes ,svi smo razliciti i sto je najgore imamo slobodnu volju,najgore je od svega kad ljudi dodu do tog momenta kad kazu e pusti me da radim sta ja hocu ja imam pravo na svoje misljenje nekad je to ok ali u vecini slucajeva bar po mom iskustvu tad je i poceo neki njihov pad
davor

Post by davor »

Bojanol pa sta?Pa sta?Koliko je tebi godina?
selma

Post by selma »

davor wrote:Super hajd nek se neko slaze:)Sto to selma kazes ,svi smo razliciti i sto je najgore imamo slobodnu volju,najgore je od svega kad ljudi dodu do tog momenta kad kazu e pusti me da radim sta ja hocu ja imam pravo na svoje misljenje nekad je to ok ali u vecini slucajeva bar po mom iskustvu tad je i poceo neki njihov pad
Da,slazem se(he he he,neko se slaze,he he he)...eto o tome i razmisljam i to i gledam u zadnje vrijeme...

''ja znam bolje,znam ja sta meni treba''....je ponovo naš'o pajdu:-)strava...oko nekih ljudi možeš se trudit' ,na glavi dubit'...ali oni po svome i to je ono što je žalosno...ja se pitam šta se to treba desiti osobi ,kakvo dno treba doživjeti...da ono STVARNO vidi da treba pomoć i da ono nije bitno hoće li to biti i na neki teži način,samo ''ne zelim više ovako da živim''...i to je to...
bojanol wrote:Nije mi jasno čemu ovakva tema, ali nekako mi je normalno da na ovakvom forumu ima ljudi koji se drogiraju, ili grešim.
Ja lično nemam ništa protiv, verovatno zato što sam i sam ovisan o heroinu, marihuani, alkoholu, cigaretama, klopi, spavanju, hard-coreu, pljuvanju, internetu, kompjuterima, hip-hopu, jazz-u, filmovima, ma ovisan sam o svemu.
I... Pa šta. Dokle.... ma koga boli... mene, ne, možda ponekad, ali eto, ovisan sam i o boli. :D
Znači ,to ti se svidja??? :D
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
Post Reply