Šta ima, šta se radi kod vas?!
Kao što znate, meni je bila maturalna, ovo-ono, nakon toga su uslijedila tri ispita i obrana mature.
I, iznenadila sam samu sebe, prosto sam ponosna - iz ispita sam dobila tri petice i četvorku, a razred sam prošla odličnim uspjehom i (pazite sad dobro!) sa - uzornim vladanjem!!!
Prije godinu dana nikad ne bih mogla povjerovati, ni ja ni itko oko mene da će se ovakvo nešto desiti.
Ali mi je nenormalno drago i ponosim se uspjehom.
Neku večer je održana moja prva izložba sa maturalnim i ostalim radovima sa četvrte godine.
Tako da sam jaaako zadovoljna svime do sada.
Inace, navikla sam da svako ljeto odmaram koliko-toliko, ali ovo neće biti jedno od tih.
Vrlo brzo su upisi i prijemni za Akademiju, tako da i dalje moram raditi.
Poslije vikenda idem na tu Akademiju (ako Bog da,moju buduću) da se pripremam sa mentorom za prijemni, da spremam mapu, i slično, i zatim slijedi čekanje rezultata.
Iskreno da kazem, bojim se i imam neku tremu, iako ne bih trebala, dobro radim i vjerujem u sebe prilicno.
Nadam se da ću uspjeti, jer to je jedna od rijetkih stvari koja me drži u nekoj normali.
Nije me bilo neko vrijeme, tek rijetko napišem pokoji komentar, ali vas čitam redovno.
Veeeeeliki pozdrav i budite OK!
Ana