Moderator: sanela
PsyTechGirl wrote:Bravo Yugo :smt023
Samo enjoy ..
A ja zadnja 2-3 dana radim na pravljenju bebe sa momkom..
Što da ne, deca su baš lepa stvar.
Nešto mi baš prijaju u zadnje vreme. Bar komšijska![]()
Možda bi i bilo lepo imati jedno svoje malo razigrano veselo stvarenjce ?!![]()
Tako da u ime toga idem sad sa momkom na plažu da se kupamo, sunčamo i.. tako to![]()
On je mnogo više u celoj toj priči nego ja (noćas sanjao da smo imali prvo jednog dečaka, pa dva blizanca i jutros mi to kaže..?) ali i meni bi bilo drago..
Pa neću da detetu budem baba kad ga rodim nego mama tako da.. Ono
To je najmanji problem!! Jebes to!! Problem je u ovoj mojoj iskrivljenoj svijesti i pogledu na ovaj svijet!! Pa jebo te dokle cu ja kad god izdjem van praviti neka sranja!! Meni je to problem!! (i to sto me noga boli danima a necu kod doktora)sanela wrote:A to je inače najveći problem u cijeloj Draguljčetovoj priči... ipod za dop...AnAna_mo wrote:Jao jeste vi to vidili, garant niko od nas to nikad nije uradio...YugoS wrote: Draguljce,stare mi nisi normalan.Cuj dao Iphone za dop?!
Saću zvučati kao Saša (mada nema u tome ništa lošedraguljce wrote:
Problem je u ovoj mojoj iskrivljenoj svijesti i pogledu na ovaj svijet!!
Marjanovac je jako dobra komuna. Ja bih ti je zaista preporučila. Imaš i komunu Udruženja Viktorija u Bastasima kod Banja Luke. Mislim da ti @vivin može dati više info o proceduri prijema.draguljce wrote: Mislio sam se prijaviti u Marijanovac, ali traze hrpetinu nekih nalaza, a to mi se neda ganjati u PM!! !
sto bi rekao moj cale,veciti kontras"oces,oces...jos ces da pitas moze li jos!"pozdrav druzedraguljce wrote: Ma necu uzeti ni taj dop, dzaba mu ga, dabogda mu bilo dobro ko meni!!