CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by PsyTechGirl »

paramparcad wrote:
Samantha wrote:ha daco...pa to je bila ironija 'covece' :D
neznam jaaa... :D
Ju, ne daj bože da si rekla nešto pozitivno za mene, jel da ??
Kontam da bi ti garant o'ma pala kruna sa glave..
Ccc.. E pa stvarno kakvih ljudi ima..
I onda još kažu 'narkomani loši ljudi' :shock:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Draguljče.. Dokle.. ? :cry:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

YugoS wrote: Draguljce,stare mi nisi normalan.Cuj dao Iphone za dop?!
Jao jeste vi to vidili, garant niko od nas to nikad nije uradio...
Potpis.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

draguljce wrote:Evo mene opet!! Vidim ljudi otjeraste curu sa foruma, pa mislim stvarno...
Ja se nemam sa cim pohvaliti!! :( Ustvari to je vise po obicaju. U subotu u vece izdjem sa kolegom nakon Bog zna koliko i po obiceju starom, dobrom, hocemo srediti nesto malo stimulansa da idemo muvati "strankinje". Hajde reko, malo droge nam nemoze naskoditi i kupimo!! Udjemo u disko (gdje inace ne idemo ni ludi) i krene nas sreca, zavrsimo sa neke dvije sestre, dosle iz Svice bez roditelja i same su tu... ali kad je pocelo dfa svanjiva one nam kazu da moramo da idemo jer ce stric vidjeti nas auto i bla bla. Mi odemo, ali ne ide nam se kuci, nema sanse da i jedan legne. I SRANJE!!!
Kupim ja pola grama H samo da se "spustimo".
Pukli se, kad ono meni se otvori apetit idam iPhone (koji sam jedva nabavio) za gudru. I sta reci!! Cijelu nedjelju se stekali u jednom stanu, ja se tetovirao, pa se opet drogirali, pa jos, pa jos.... Do ponedjeljka u jutro. I sve bi to bilo u redu, da meni nije pukla vena na zglobu i vec danima ne mogu nikako da hodam, noga mi ko lopta i dlake sa nje otpale!!
E sad treba trpiti napade ode strane familije, i ako sam se vratio na terapiju i sjedim u kuci (nije zbog noge majke mi nego mi nesto sve usrano), ali proglasen sam onim starim narkomancinom ( od str sestre i mame) koji se nikad nece skinuti... i svi epiteti koji uz to idu.
Toliko o mom "izletu" od 2-3 dana.

Pozdrav svima...
Jebiga Draguljce. Prica o dvodnevnom izletu pije vode... da si na forumu o heklanju ili hortikulturi.

Yugo, jebes sport, zivio alkohol.

Umoran sam. Imam zelju da pijem. Defile maturanata pod mojim prozorom. Pojma nemam zasto me to nervira. Naravno, to nema bas nikakve veze sa zeljom da pijem...
Boban

Post by Boban »

Danas sam radio na mesalici za beton na 30 i nesto stepeni,sav se tresem.Pozdrav za Vladu drtinu staru dobitnika nagrade "don zuan" narkomanije ba :-D
sanela

Post by sanela »

AnAna_mo wrote:
YugoS wrote: Draguljce,stare mi nisi normalan.Cuj dao Iphone za dop?!
Jao jeste vi to vidili, garant niko od nas to nikad nije uradio...
A to je inače najveći problem u cijeloj Draguljčetovoj priči... ipod za dop...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Rad na mjesalici za beton je nesto najteze sto sam ikad probao. To nije posao za dnevnicu, to je za orden... Sjecam se da nikako poslije posla nisam mogao supu pojesti. Sve se prospe dok kasiku prinesem ustima. Sa viljuskom je islo bolje. A i sa pivom, ako me pamcenje dobro sluzi :).

Slab je Don Zuan drtina stara, druze ravnicarski :). Nemoj kolabirati za mjesalicom.
paramparcad

Post by paramparcad »

ja volim ponekad da radim za mesalicom...prija mi fizicki napor naravno doziran,ni u kom slucaju ne bih to mogao raditi svaki dan.
YugoS

Post by YugoS »

Ma ja sam ljubitelj Apple stvari i to oko iPhona je bila mala zajebancija,nista ozbiljno.Dragiljce je punoljetan.

E ljudi,sutra idem na more pa bih vas sve pozdravio i zazelio da nemate nikakvih crva,pozuda ili nesto slicno.
Ja sam super i nadam se da cu ostati takav.

Javljam se cim se vratim.

:D
narkoman sam al' najlepsi.
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Bravo Yugo :smt023
Samo enjoy ..

A ja zadnja 2-3 dana radim na pravljenju bebe sa momkom..
Što da ne, deca su baš lepa stvar.
Nešto mi baš prijaju u zadnje vreme. Bar komšijska :wink:
Možda bi i bilo lepo imati jedno svoje malo razigrano veselo stvarenjce ?! :D
Tako da u ime toga idem sad sa momkom na plažu da se kupamo, sunčamo i.. tako to :D
On je mnogo više u celoj toj priči nego ja (noćas sanjao da smo imali prvo jednog dečaka, pa dva blizanca i jutros mi to kaže..?) ali i meni bi bilo drago..
Pa neću da detetu budem baba kad ga rodim nego mama tako da.. Ono :D
Post Reply