ZA KOJI TIM NAVIJATE?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

decak_iz vode

Re: ZA KOJI TIM NAVIJATE?

Post by decak_iz vode »

bojanol wrote:Pravda za trudnicu!!!
P.S.
Onu, koju su prebili klipani kao što je Uroš, pre neki dan.

Ај не лупај глупости молим те..... Прича је толико смешна да је и сам Илић демантовао

http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... asa%20ilic

Saša Ilić: Nisu nas napali!

VEST
da je nekadašnji kapiten Partizana Saša Ilić, u društvu sa suprugom koja je u drugom stanju, napadnut u Skadarliji pre dve večeri od navijača Crvene zvezde, za čas je obišla Beograd, ionako već raspaljen informacijom da “zvezdaš“ Kleo odlazi među crno-bele. Ipak, Ilić tvrdi da je cela priča o napadu na njega i suprugu - preuveličana.
- Ništa se nije desilo, niti smo fizički, niti verbalno napadnuti, ne znam ko je ceo događaj tako “naduvao”, ne prestaje telefon da mi zvoni ceo dan - rekao je u sredu Saša

ОЧЕ И ОСТАЛИ ДУШЕБРИЖНИЦИ ШТА МИСЛИТЕ КОЛИКО СУ ОВИ ДОБИЛИ???????????

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=flcEVKMQwkw[/youtube]

ЈЕДАН ЈЕ ОД НАС
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U2gxmaNTnMQ[/youtube]

ПРАВДА ЗА УРОША!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image
Image
bojanol

Post by bojanol »

Samo ti uživaj.
NaughtyButNice***

Post by NaughtyButNice*** »

Otac wrote:
NaughtyButNice*** wrote:Otac , mrsko mi je da sirim diskusiju na ovu temu...
reci cu ti samo jedno Svi smo mi pomalo Urosi i pomalo Trajkovici...samo sto je u ovom slucaju citav drzavni aparat stao na stanu Trajkovica, neko je moramo da digne glas i u ime "Urosa"...(mislim na globalnu sliku ne na imenovane)...eto sa tog aspekta naravno da sam dala doprinos kampanji...ponavljam ne konkretnom dogadjaju vec cinjenici da kad god nastrada neko od "zakonom zasticenih" leti perje na sve strane, a kada ti isti " ovlasceni" ubiju boga u "obicnom" gradjaninu, jedan novinski naslov i kraj..."sluzba" to vec pokrije!
Ako ti je mrsko onda nemoj...
Sve ja to razumijem ali to ni najmanje ne opravdava (ne)djelo koje je ucinio Uros...Meni je logicno da drzavni aparat stane iza svog sluzbenika koji je unakazen, u americi bi Uros vjerovatno dobio dozivotnu...
Zasto neko mora da stane iza Urosa ako je kriv?Dali bi stala iza njega da ti je Trajkovic otac ili brat???
Ako smijem povuci paralelu (bakljom ili lopatom ...svejedno) Uros ima nevjerovatan broj pristalica isto kao i Pop Branislav, a ni jedan ni drugi nisu osunjiceni za dobro djelo...
Ponavljam neutralno gledam na sve sudionike dogadjaja i nadam se da ce pravda biti zadovoljena, i Trajkoviceva i Uroseva...

Biliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! :D

Oce, ja u klin ti u plocu
SAGLEDAJ SIRU SLIKU!!!
prebaci sa 33 na 45 , probaj da skontas ...
Pre nesto vise od mesec dana jednog "UROSA" dok se vracao iz provoda ubise neki "Trajkovici" onako ni krivog ni duznog...greska...jurili su nekog "Oca Baneta" pa se malo zajebali...i sta je dalje bilo..."sluzba" je konstatovala da je doslo do prekomerne upotrebe sile...istraga je u toku...stvar se vrlo brzo poklopila drugim bitnijim temama, hed lajn je zamenjen tekstom o uspesnoj pokaznoj vezbi nasih "cuvara mira"... primera osinosti i brutalnosti " sticenika drzavnog aparata " poduzi je spisak...dokle...
SAGLEDAJ SIRU SLIKU!!!

p.s. niko covece ne opravdava brutalnos ...samo hocemo da za sve vaze jednaki arsini!
Last edited by NaughtyButNice*** on Wed Jun 10, 2009 10:08 pm, edited 1 time in total.
sve sto je ljudsko nije mi strano
NaughtyButNice***

Ko je raspolozen za kladjenje?
SER / F.O 2:0 (na guzove ko sto bi Vlada reko)
NaughtyButNice***

eto ubode ga ja ko ....u ....steta niko nije hteo da se kladi
paramparcad

Post by paramparcad »

PARTIZAN,PARTIZAN!!!
Otac

Post by Otac »

NaughtyButNice*** wrote:
Otac wrote:
NaughtyButNice*** wrote:Otac , mrsko mi je da sirim diskusiju na ovu temu...
reci cu ti samo jedno Svi smo mi pomalo Urosi i pomalo Trajkovici...samo sto je u ovom slucaju citav drzavni aparat stao na stanu Trajkovica, neko je moramo da digne glas i u ime "Urosa"...(mislim na globalnu sliku ne na imenovane)...eto sa tog aspekta naravno da sam dala doprinos kampanji...ponavljam ne konkretnom dogadjaju vec cinjenici da kad god nastrada neko od "zakonom zasticenih" leti perje na sve strane, a kada ti isti " ovlasceni" ubiju boga u "obicnom" gradjaninu, jedan novinski naslov i kraj..."sluzba" to vec pokrije!
Ako ti je mrsko onda nemoj...
Sve ja to razumijem ali to ni najmanje ne opravdava (ne)djelo koje je ucinio Uros...Meni je logicno da drzavni aparat stane iza svog sluzbenika koji je unakazen, u americi bi Uros vjerovatno dobio dozivotnu...
Zasto neko mora da stane iza Urosa ako je kriv?Dali bi stala iza njega da ti je Trajkovic otac ili brat???
Ako smijem povuci paralelu (bakljom ili lopatom ...svejedno) Uros ima nevjerovatan broj pristalica isto kao i Pop Branislav, a ni jedan ni drugi nisu osunjiceni za dobro djelo...
Ponavljam neutralno gledam na sve sudionike dogadjaja i nadam se da ce pravda biti zadovoljena, i Trajkoviceva i Uroseva...

Biliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! :D

Oce, ja u klin ti u plocu
SAGLEDAJ SIRU SLIKU!!!
prebaci sa 33 na 45 , probaj da skontas ...
Pre nesto vise od mesec dana jednog "UROSA" dok se vracao iz provoda ubise neki "Trajkovici" onako ni krivog ni duznog...greska...jurili su nekog "Oca Baneta" pa se malo zajebali...i sta je dalje bilo..."sluzba" je konstatovala da je doslo do prekomerne upotrebe sile...istraga je u toku...stvar se vrlo brzo poklopila drugim bitnijim temama, hed lajn je zamenjen tekstom o uspesnoj pokaznoj vezbi nasih "cuvara mira"... primera osinosti i brutalnosti " sticenika drzavnog aparata " poduzi je spisak...dokle...
SAGLEDAJ SIRU SLIKU!!!

p.s. niko covece ne opravdava brutalnos ...samo hocemo da za sve vaze jednaki arsini!
Slazem se , NE brutalnosti , bez obzira s koje strane dolazi, a sto se tice SIRE SLIKE , hmmm... neznam koliko imas godina ali ja sam se svega nagledao i okusio policijski pendrek, mogao bih o tome dugo pisati , ali nije mjesto ovdje za takve price, malo stariji medju nama sjecaju se policije (tada milicije) iz starog sistema i prema njima su ovi sada andjeli....
KO NE POKUŠA 100% NEĆE USPJETI!
Otac

Post by Otac »

BOBAN wrote: Cale sedi gledaj i uzivaj,lako je sedeti u Svabiji za kompom i pricati o stvarima o kojima nemas pojma.Najveci dileri su upravo oni.Ja ne volim njih ni popa Branislava a volim Zvezdu.
Sve OK, imam ja vise pojma nego sto mislis... ali nebi o tome
Boban

Post by Boban »

Otac wrote:
BOBAN wrote: Cale sedi gledaj i uzivaj,lako je sedeti u Svabiji za kompom i pricati o stvarima o kojima nemas pojma.Najveci dileri su upravo oni.Ja ne volim njih ni popa Branislava a volim Zvezdu.

hehe zagonetnost i misticizam oberucke sam to prihvatio...ne verujem da si bio u kozi coveka koji zivi na ulici u danasnje vreme.Pozdrav i svako dobro matori.
Otac

Post by Otac »

BOBAN wrote:
Otac wrote:

hehe zagonetnost i misticizam oberucke sam to prihvatio...ne verujem da si bio u kozi coveka koji zivi na ulici u danasnje vreme.Pozdrav i svako dobro matori.
hvala bogu nisam i ne zavidim nikome na tome, i nije zagonetnost, jednostavno ne zelim ovdje pisati o svom privatnom zivotu, odnosno zelim kao i vecina koliko je moguce ostati anonoman... pozdrav i tebi i svako dobro naravno :D
Post Reply