darla

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
User avatar
Guta_Retas
Posts: 303
Joined: Sat Feb 07, 2009 11:48 pm

Re: darla

Post by Guta_Retas »

http://www.healthbosnia.com/lijeci/heparin.htm ako nema onda u apoteci opisi za sta ti je....sunce izvlaci oziljke,skrati rukave u tih majci sto nosis..a sta sam se ja sve nagledao nemozes ni da zamislis,vjeruj mi.ta se vena zove venae cubitalis...heheh neki je zovu i bunar..heheheh ima jedna jako jako dobra vena iza uha...dali si znala????heheheh trebat ce ti malo vremena da oziljci dodju na svoje a i imunitet trebas malo podignut..radi na tome a pusti se mozganja i previranja po proslosti..doci ce vrijeme za to TRUST ME!!!!
BTW to sto se upalilo i bilo zagnojeno zove se tromboflebit..desava se kada se koriste nesterilne igle ...
Last edited by Guta_Retas on Wed Jun 03, 2009 12:29 am, edited 1 time in total.
So rise and be your master you don't need to be a slave
snezan rakic
Posts: 6
Joined: Tue Jun 02, 2009 1:27 pm

Re: darla

Post by snezan rakic »

Samo pisi tako ti je lakse nek sve izadje iz tebe
OBJAVLJUJEM RAT DILERIMA DROGE SMRT NJIMA A ZIVOT NORMALNIM OSOBAMA KOJE NISU KRIVE ZA TO STO SU
darla
Posts: 218
Joined: Tue May 19, 2009 4:07 pm

Re: darla

Post by darla »

.
Last edited by darla on Thu Feb 25, 2010 6:03 pm, edited 1 time in total.
Shabanizam
Posts: 22
Joined: Tue Jun 02, 2009 12:30 am

Re: darla

Post by Shabanizam »

Guta_Retas wrote:
darla wrote:hehe Gusta jedva cekam da vidim gdje su...salim se naravno..iako mi govore da subotex trebam u venu,ma ni da mogu ne bih..u bolnici?-predobro..ajd pliz mi onda odgovori jos jel znas s cim bih mogla mazat ruke..znam da ce mi jedan oziljak veliki ostat al imam nekih sitnih ljubicastih tockica i tak to pa jel ima neka krema s kojom bi to proslo? kazu da se vene nikad nece vratit,al ne moraju,samo da se ne vide tragovi od uboda..
trebas koristit dvije kreme,jedna se zove BOSTROMBIN (ona je za ljubicaste dijelove po tvome tijelu) a druga se zove PANTENOL (ona je za oziljke ili ti stepove,hehe)...sve sto te zanima pitaj...ja nisam napisao moju ispovijest da je djaba ne trazis...ali skontat ces dosta toga o meni citajuci moje postove na razlicitim temama
Moj ti je savet da umesto pantenola uzmeš "MelOp E" (Šaljić melemi) http://www.saljic.com/sr/products.html
Mnogo je skuplji ali i delotvorniji. Poz!
User avatar
Guta_Retas
Posts: 303
Joined: Sat Feb 07, 2009 11:48 pm

Re: darla

Post by Guta_Retas »

nek proba sta zeli..a ti darla malo pretjerujes..ja kazem sunce ne kvarcanje..kvarcanje je spaljivanje.i ne trebas cijeli dan ruku drzat na suncu da izgori.vec slobodno da je izlozena suncu,kontas.velika je razllika.ma nece ti vaditi iza uha,no frx,vec ti onako govorim gdje sve "dobre" vene postoje.a za njegovu preponu nek mu bog pomogne.tu su arterija i vena femoralis,to je arterija koje je direktno povezana sa srcem nek se pojavi tromb i nek je zacepi ima veliku sansu i bez noge da ostane.nazalost sve je to posljedica nasih glupih poteza.ne znam za ovaj melem ali sam siguran za bostrombin.njegov sam ucinak i vidjeo na X pacijenata tako da o tome ti mogu pricat,kontas.on ce ti izvuci te fine ljubicaste i sarene boje.heheheheh
pozdrav
So rise and be your master you don't need to be a slave
User avatar
Baba Naca
Posts: 1263
Joined: Thu Dec 20, 2007 5:42 pm
Location: Beograd

Re: darla

Post by Baba Naca »

Draga Darla,
poslala sam ti sve kontakte iz Osijeka i Aljmasa (eventualno),
to je sve sto ja imam,
a te sve ljude poznajem i verujem da ce ti uz grupu ljudi koji su u istom problemu kao i ti biti lakse da prevazidjes problem.
:wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
ivano
Posts: 35
Joined: Wed Jun 03, 2009 2:43 am
Location: zagreb

Re: darla

Post by ivano »

Pozdrav svima!
Dugo već pratim ovaj forum, ali sam se evo tek sad prijavio.Potakla me najviše ova darlina priča i njeni postovi. Ukratko, bio sam u reto centru prije par godina i od tada sam dobro(bez ikakve droge). Ovaj post bi namjenio svima koji uz heroin pokušavaju studirati koji od fakulteta, pa tako i darli, jer sam i sam bio u istoj poziciji. Upisao sam bio jako težak faks i tada je počeo heroin. Nekim čudom sam dogurao i do 3god.faksa kada me je heroin totalno uzeo. I ja sam draga darla isto mislio da ću moći. Uzeo bi dop i čak cijeli dan i noć učio, čak i pamtio. Položenim ispitom bi se svaki put nagradio s još više dopa, tješeći se da sam dobro, i time zavaravao sebe i svih oko sebe. Na pamet mi nije padalo ostaviti faks, jer sam uvijek mislio kako ću se moći sam osloboditi dopa. Naravno, to ne ide tako. Doći će ti vrijeme(jer ono mora doći) kad će te dop potpuno odniti, i faks će ti biti davna prošlost, a najmanje bitan.Vjeruj mi, ovo ti iz najbolje namjere pišem i još više iz srca da te motiviram. Morao sam ipak otići u neki centar, i tek sam tamo shvatio kad sam potpuno čist koliko mi faks znači, i to me između ostalog motiviralo na potpuno izlječenje. Danas fakultet hvala Bogu završavam, i tek sad jasno vidim koliko mi je u razdoblju dopa faks samo bio izlika. Ne znači da nužno moraš u neki centar, ali par mjeseci minimalno moraš negdje biti čista i bez ikakvih tableta, i tek ćeš onda u srcu znati da li ti je faks jedna od iskrenih motivacija za skidanje s dopa, između ostalih. Uvijek ima nešto što te može , makar motivirati. Još ti jednom od srca želim svu sreću i uspješan oporavak, i ne zaboravi da sreću koju podijeliš sa kolegama na kavi nakon položenog ispita(a bez droge) i poštovanje koje među istima stječeš(iako je to sad manje bitno), ne može zamijeniti niti jedan heroin ni tableta. Ako te išta zanima, i ja ću biti tu, pa pitaj :bear:
User avatar
PsyTechGirl
Posts: 2083
Joined: Sat Dec 27, 2008 10:36 pm
Location: U tri p.m. ...

Re: darla

Post by PsyTechGirl »

Darla samo da te pozdravim..
Drži se draga i BORI SE !!!
Sve se može..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
User avatar
sanela
Posts: 4005
Joined: Mon Apr 11, 2005 11:01 am
Location: Sarajevo

Re: darla

Post by sanela »

Ivano, dobrodošao...
ivano
Posts: 35
Joined: Wed Jun 03, 2009 2:43 am
Location: zagreb

Re: darla

Post by ivano »

Sanela, hvala na dobrodošlici. Ovaj forum pratim već duže vrijeme otkako sam izašao iz reta, ali nikako da se prijavim. Upravo su me darlini postovi potaknuli da i ja kažem koju rečenicu o svom životu, tim više, kako bi doprla do drugih kojima je potrebno kako bi vidili da se ipak može :bear:
Post Reply