CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Tužna

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by Tužna »

taranta wrote:Jako promjenjivo :lol:

I ja promenjivo ove promene vremena ćeme dotući skroz na skroz :roll:
SAJANTOLOG

Post by SAJANTOLOG »

Uhhh Hvala vam svima , danas se osecam bas divno !!! Valjad i ovo vreme utice na mene samog i moju psihu u Bg-je trenutno 13c sto ce mi omoguciti divan san i lepo spavanje jer iskreno to mi je nedostajalo : )
taranta

Post by taranta »

Ne osjećam se :(
Između dva zla ne biram ni jedno!
Tužna

Post by Tužna »

taranta wrote:Ne osjećam se :(
Šta se sad desilo :shock:
taranta

Post by taranta »

Šta se sad desilo :shock:[/quote]
REVOLUCIJA
Revolucija je borba,
Borba je život :-D
YugoS

Post by YugoS »

Zvrnd'o po gradu,kafa sa mlijekom na krovu shoping centra i te stvari.
Solidno.
:D
narkoman sam al' najlepsi.
taranta

Post by taranta »

hAJD mahalac, fino! Dobra klipa u tri koke :D Pošto ne pijem, obitelj sam malo izveo na izlet, priroda, ljubaznost i tako to ¨8)
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Usjecam se usrano... Napravio sam glupost danas. S predumisljajem. Mislim, znao sam da ako budem isao na splavarenje Tarom, apsurdno je razmisljati o opciji da ostanem trijezan. Ono, kad te u splavu pici voda hladnija od 10 C na svakih nekoliko sekundi, prosto moras da se ubijes kao majka da bi prezivio sranje (znam, alkohol izmedju ostalog doprinosi i hipotermiji, ali subjektivni osjecaj je drugaciji:))... Medjutim, mi smo se ubijali kao majke i prije i poslije i za vrijeme splavarenja. U sustini, bio je to mnogo dobar provod, ali zavrsilo se idiotski glupo.

Pored toga, izblamirao sam se na jos par strana, kao bonus, taman da mi izrastu volovski rogovi u toku noci, dok budem spavao. Bice lijepo probuditi se u mojoj kozhi...
bojanol

Post by bojanol »

.
Last edited by bojanol on Thu Dec 17, 2009 10:40 pm, edited 1 time in total.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ima istine u tome sto pricas. Mislim, bez laganja, da ja jos deset puta idem na Taru, deset puta bih se kontuzovao od alkohola. To ne moze drugacije... Nego, problem je kad mi specijalna prilika postaje prerijetka, pa onda sam kreiram polusansu ili nesto, pa je realizujem do bola. To brzo preraste u heroin.

A gluposti su pocele jos od petka uvece. Kao jedini ja od ekipe nisam popio kap alkohola i glumio sam dadilju svima redom. Neka mi se klinka zmaj kacila za rame cijelo vrijeme, a ja je nisam ni pogledao. Zasluzujem da gorim u paklu. Ulijepili me vinom, dao sam sve para sto sam imao muzici, pa jos jaranovo auto zakucao u zardinjeru (hoce gospodin da ga dovezem do stepenica u haustoru, nista trotoar i to). Sve to savrseno trijezan... Kao slag - izgubio vozacku dozvolu, tj. barem je nema od te veceri. Vozacka mi je izdata na Palama nekad 2004. godine, a poslije sam se prijavio u Sarajevu, ali zadrzao istu vozacku. Sad nemam pojma da li nestanak da prijavljujem ovdje ili dole u gradu. Ko je nadlezan, da li sam nesto kriv sto je ranije nisam zamijenio i ko zna sta...

A juce je bilo ekstra do samog kraja. Poslije smo u autu upali u zesci crnjak, lik do mene preplakao 100 km, pa smo telefonima zvali sve zive i mrtve i blamirali se. Sad polovini ljudi/zena ne smijem pogledati u oci :). Trijezan...

Ali pomjerio sam granice. To je zajebano. Kontam biti regulara do 13.06., a tada imam svadbu. Nije moja, naravno :). Ipak, ovi provodi u prirodi su najbolja stvar. Samo kad bi covjek imao nekakvu mjeru.

Kakav je tvoj vikend bio ? Ne hvalis se.
Post Reply