Ima istine u tome sto pricas. Mislim, bez laganja, da ja jos deset puta idem na Taru, deset puta bih se kontuzovao od alkohola. To ne moze drugacije... Nego, problem je kad mi specijalna prilika postaje prerijetka, pa onda sam kreiram polusansu ili nesto, pa je realizujem do bola. To brzo preraste u heroin.
A gluposti su pocele jos od petka uvece. Kao jedini ja od ekipe nisam popio kap alkohola i glumio sam dadilju svima redom. Neka mi se klinka zmaj kacila za rame cijelo vrijeme, a ja je nisam ni pogledao. Zasluzujem da gorim u paklu. Ulijepili me vinom, dao sam sve para sto sam imao muzici, pa jos jaranovo auto zakucao u zardinjeru (hoce gospodin da ga dovezem do stepenica u haustoru, nista trotoar i to). Sve to savrseno trijezan... Kao slag - izgubio vozacku dozvolu, tj. barem je nema od te veceri. Vozacka mi je izdata na Palama nekad 2004. godine, a poslije sam se prijavio u Sarajevu, ali zadrzao istu vozacku. Sad nemam pojma da li nestanak da prijavljujem ovdje ili dole u gradu. Ko je nadlezan, da li sam nesto kriv sto je ranije nisam zamijenio i ko zna sta...
A juce je bilo ekstra do samog kraja. Poslije smo u autu upali u zesci crnjak, lik do mene preplakao 100 km, pa smo telefonima zvali sve zive i mrtve i blamirali se. Sad polovini ljudi/zena ne smijem pogledati u oci

. Trijezan...
Ali pomjerio sam granice. To je zajebano. Kontam biti regulara do 13.06., a tada imam svadbu. Nije moja, naravno

. Ipak, ovi provodi u prirodi su najbolja stvar. Samo kad bi covjek imao nekakvu mjeru.
Kakav je tvoj vikend bio ? Ne hvalis se.