Umro Dino Dvornik

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: Umro Dino Dvornik

Post by PsyTechGirl »

Pa to je naš narod.. Donosi slike i bitne zaključke na osnovu nekih glupih stvari koje su nedge pročitali, ili im je neko prepričao šta mu je tamo neko rekao.. Ma to je bljak !!
Inače, meni je Ella odlična.. Nisam imala prilike da je upoznam lično, ali sam pratila "Dvornikove" kada su išli i tako mislim da sam ih sve troje mogla fino upoznati.. Dovoljno da ih zgotivim i da mi bude jako žao što se Dinu desilo to što se desilo i to smo mi kao nacija zakinuti za takav kvalitet od čoveka..pred kojim je bilo još ko zna čega sve dobrog, svežeg i novog ..
A što se njegove ličnosti tiče, apsolutno se ne slažem da se radilo o egoisti, nego samo o samodestruktivnoj osobi (što ako iko može da razume i shvati, onda bi to trebalo da smo mi, na ovom forumu.) koja je bila uvek više za SVE druge, nego za sebe ..
Zato je i prošao tako kako je prošao kroz život, i završio tako kako je završio..
Mada mislim da se njemu da još jedna šansa da bi on sve isto uradio..od početka do kraja. A to cenim kod ljudi!! Jbg, kakvi smo da smo- to smo mi i ne treba se toga stideti ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
lela

Post by lela »

nije fer,ali to je ono sto prati poznate i njihove porodice,ljudi ih ne poznaju a svasta misle o njima na osnovu onoga sto su videli u medijima,jebiga...
sjelena

Post by sjelena »

adam* wrote:
lela wrote:jbg,meni se ne dopada iako je ne poznajem,a nema smisla raspravljati zasto i kako jer su svaciji razlozi opravdani.

to je kao da ja kazem da si ti kreten a nemam pojma ko si.

NIje fer.
ta devojka kaze za sebe da je ispunjena zato sto vec 8 godina ima posao...
i ne moze sebe da zamisli da duze od 2 minuta razmislja o zivotu...

tako da ovo sto je napisala i nije toliko cudno
Image
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

sjelena wrote:ta devojka kaze za sebe da je ispunjena zato sto vec 8 godina ima posao...

Koja devojka ??
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
sjelena

Post by sjelena »

PsyTechGirl wrote:
sjelena wrote:ta devojka kaze za sebe da je ispunjena zato sto vec 8 godina ima posao...

Koja devojka ??
ona citirana
Image
adam*

Post by adam* »

lela wrote:nije fer,ali to je ono sto prati poznate i njihove porodice,ljudi ih ne poznaju a svasta misle o njima na osnovu onoga sto su videli u medijima,jebiga...

Pa ne moras i ti da se vodis onom:"Gde svi ....tu i mali Mujo"......daj malo mucni glavom!!!!
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

adam* wrote:
lela wrote:nije fer,ali to je ono sto prati poznate i njihove porodice,ljudi ih ne poznaju a svasta misle o njima na osnovu onoga sto su videli u medijima,jebiga...

Pa ne moras i ti da se vodis onom:"Gde svi ....tu i mali Mujo"......daj malo mucni glavom!!!!
Da! :D
lela

Post by lela »

pa zahvaljujuci medijima i imam takav utisak...kao sto o mnogim drugim poznatim ljudima imam neko misljenje,tj.dopadaju mi se ili ne,naravno na osnovu onoga sto plasiraju mediji...to misljenje moze da se zove predrasuda ali svakako postoji...ne znaci da o nekima ne bi promenila misljenje kada bi ih upoznala ali to je vec druga prica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

lela wrote:pa zahvaljujuci medijima i imam takav utisak...kao sto o mnogim drugim poznatim ljudima imam neko misljenje,tj.dopadaju mi se ili ne,naravno na osnovu onoga sto plasiraju mediji...to misljenje moze da se zove predrasuda ali svakako postoji...ne znaci da o nekima ne bi promenila misljenje kada bi ih upoznala ali to je vec druga prica
Da, ali zato nije loše NEMATI PREDRASUDE sve dok nekoga ne upoznaš.. Pogotovo te lošeg tipa !
Znaš ono, meni je nekako uvek lakše da mislim ok o nekome koga ne znam, jer ima kad onda da promenim mišljenje..
A ne imati loše mišljenje o nekome, ili bilo kakvo zato što je neki serator našao to da plasira u medije ..
Ako me razumeš ?
A nije ni bitno ..
Sve u svemu,
DINO R.I.P.
adam*

Post by adam* »

Svako je rekao ono sto je hteo.....aj sada:"SVI SE MALO VOLIMOOO"
:butthead: :smt079
cucla cucla cuclica
Post Reply