I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

bojanol

Re: I poslije njega...ON

Post by bojanol »

Nekako odolevam i tešim se da je tu još sledeću nedelju.
Evo danas sam na primer "na terenu". :D
vudd

Post by vudd »

Ma nije pomjeranje granice,jebes ga.Jest da je krivo sto eto godinu i po nisam nista,a sad ovo.Kontam da je bolje i takav premost,nego neko sranje pravo.
Danas nisam ni progutao taj jebeni Zoloft(jos sam stoned od jucerasnjeg :) )

Vlado, nesto kontam o tome sto si napisao,fakat odem kod psihosa i pricam sta je sjeb,ono cisto da se ispricam sa nekim,a treba se odmah hvata olovke i recepta.Ne razmisljamo isto,valjda...Najlakse je odjebat' tako kad joj dodje neki vudd,sa tovarom govana o problemima droge, zivota poslije i bla bla...

Kontam gdje da zapalim,jebem ti...Ne mogu ja pobjeci od svog tereta,ali bar malo da promjenim sredinu.Poginucu ovdje,matere mi :)
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sjelena

Post by sjelena »

e, a sta mislis o "onoj staroj" da nije poenta u destinaciji, nego u putovanju... da padne neki, sto bi rekli, round trip.
Image
draguljce

Post by draguljce »

Mene je Zoloft zajebavao 2. godine!! Kad doktoru kazem da mi ne pase, on mi samo povecao dozu na 2. tablete ujutro!! SRANJE KROZ GUSTO GRANJE!! Tek mi nedavno promijenio antidepresiv i taj mi je super dobar!! Tako da svaka osoba za sebe!! Moras naci odgovarajuci antidepresiv, mozda jwe i stariji od Zolofta, ali da tebi odgovara.
saša-ex

Post by saša-ex »

Problem nikada nije bio u okolini, nego u nama...
SAMO CEO ŽIVOT...
MANS0N

Post by MANS0N »

Kako da ukinem ovaj datum sto mi se pojavljuje,mislim kad mi je bila zadnja posjeta i to?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

pa ukinuto ti je vec...moras biti u invisible modu...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

draguljce wrote:Mene je Zoloft zajebavao 2. godine!! Kad doktoru kazem da mi ne pase, on mi samo povecao dozu na 2. tablete ujutro!! SRANJE KROZ GUSTO GRANJE!! Tek mi nedavno promijenio antidepresiv i taj mi je super dobar!! Tako da svaka osoba za sebe!! Moras naci odgovarajuci antidepresiv, mozda jwe i stariji od Zolofta, ali da tebi odgovara.
Moje skromno mišljenje,po onome što sam osjetio,kad sam pio takve antidepresive(oni što ih treba pit 20tak dana,da "prorade"),je,da su to gori otrovi od opijata.Pio sam Portal(jeftinija varijanta Prozaca) i Zoloft.
Kad su "proradili",osjećao sam nekakvu "radost",bio pomalo euforičan,a nuspojave-nesanica(prepisan Sanval za to),gubitak apetita i debljanje(to nikako nisam uspio povezat,izgleda kontradiktorno),osjećao sam se slično,kao na laganom extasy-u.A kad sam prestao,sve te depresije i apatije,koje je taj antidepresiv "rješavao",su me lupile 10 puta jače.Sjećam se da mi je nakon 6 mj. Portala,trebalo nekih 20tak dana da se emocionalno stabiliziram.
Uglavnom,nikako mi se ne sviđaju lijekovi iz te grupe,jedini antidepresiv,koji mi je stvarno "pomogao",kad sam bio na rubu nervnog sloma,u istražnom zatvoru(posljedica boravka tu i 3 mjeseca intenzivnog surlanja koke),je bio Xanax.Ali,kako se u zatvoru,sve svodi na neke rutine,tako sam i ja "rutinski" pio taj Xanax nekih 3,5 mjeseca.Kad sam izašao iz istrage,spucala me kriza,prema kojoj su opijatske,mala beba.Brat me vozio na hitnu tu noć,nisam se mogao micati,koliko sam bio ukočen i u napadima panike.Uglavnom,brrrrr.
MANS0N

Post by MANS0N »

Ma nije pise kad sam zadnji put bio tu.Kako to ide?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
draguljce

Post by draguljce »

Ja preko 3. godine pijem razne antidepresive, nikad nisam prekidao, ali naj duze sam pio Zoloft. Bas sranje od lijeka!! Sad pijem Escitaloprom( Starcitin, Citaloprom, zavisi ko ga proizvodi) ovaj je Plivin, u pocetku sam samo pjevao na njemu, jos kad pocuclam Subic, ne gasim se!! Mama kaze ko pokvaren radio!! :-D :-D
Post Reply