HITNA MI POMOC TREBA!!!!!!
Moderator: sanela
-
HITNA MI POMOC TREBA!!!!!!
Ja koristim heroin zandja 3 mesece bez prestanka bila sam juce kod lekara koja mi je dala neke lekove ali nije nist uspelo danas bih da idem u Kragujevac da nadjem bocicu metha da se skinem ocajna sam i treba mi pomoc dali iko zna neki broj ili koga bih mogla da nadjem da mi pomognem sa ovim cena nije problem jas mogu sad da uzmem da se uradim ili da uzmem da se izlecim a ja ocu normalan zivot ovo me je slomila mnisam mislila da je kriza ovako losa UPOMOC neznam sta da radim pomozite me ljudi!!!!!!!!
- Sagitarius
Re: HITNA MI POMOC TREBA!!!!!!
3 mjeseca?
Zavuci se u krevet,3 dana istrpi,i k'o nova si.
Ne treba tebi met.
Neka ti ostane u sjećanju ta krizica koju ćeš proći.
Bez uvrede,ali kriza od 3 mjeseca heroina je dječija igra,iako tebi izgleda neizdrživa.
A onda te čeka "pravi posao",razmisli o sebi i o svom životu,pročitaj mao ovdje ispovijesti ljudi,koji su po 10-15 godina na dopu.
Misliš da se to tebi ne može desiti?
Sve najbolje
Zavuci se u krevet,3 dana istrpi,i k'o nova si.
Ne treba tebi met.
Neka ti ostane u sjećanju ta krizica koju ćeš proći.
Bez uvrede,ali kriza od 3 mjeseca heroina je dječija igra,iako tebi izgleda neizdrživa.
A onda te čeka "pravi posao",razmisli o sebi i o svom životu,pročitaj mao ovdje ispovijesti ljudi,koji su po 10-15 godina na dopu.
Misliš da se to tebi ne može desiti?
Sve najbolje
- PsyTechGirl
Sagi, ovde je žensko u pitanju..
Mene su svi uvek ubedjivali kako je zenskom rodu mnooogo teže i bolnije skidanje, pa sa tim i svaka kriza ..
Ja evo gledam po sebi.. Moj momak bi se zavukao u mišiju rupicu, ćutao i trpeo.. A ja bih skakala po sobi, pravila scene, derala se.. I na kraju bi završili kombinaciju jer nikad nisam mogla da izdržim do kraja.. Sećam se, bilo je najviše dva cela dana pakla ..
Tako da, sestro ne savetujem ti na suvo (što bi rekli), već bolje ti nadji načina da se uz neke lekove skineš..
Zašto nisi od dr tražila neke lekove za skidanje ??
Sigurna sam da ti ona može dati nešto najbolje, a ne da se još ubacuješ u kombinacije završavanja meta i tome nikad kraja ..
Nego - Dom Zdravlja, uzmi lekove i pravac kući na 10ak dana odmora ..
Ja sam se bar tako skinula..
A posle ćemo lako da se družimo i da te svi maximalno upoznamo sa sranjem u koje si se uvukla .. Kao i svi mi ..
Jer je to stvarno jedno veeeeliko sranje i ogroman problem, iako se tako možda i ne čini baš uvek ..
Samo molim te, nemoj posustajati.. Nikako!!
SAD JE PRAVO VREME ZA KRAJ !!!
Veliki pozdrav od mene i sve najbolje ..
Nadam se da ćeš uspeti da spasiš svoj život, jer je on u tvojim rukama ..
Mene su svi uvek ubedjivali kako je zenskom rodu mnooogo teže i bolnije skidanje, pa sa tim i svaka kriza ..
Ja evo gledam po sebi.. Moj momak bi se zavukao u mišiju rupicu, ćutao i trpeo.. A ja bih skakala po sobi, pravila scene, derala se.. I na kraju bi završili kombinaciju jer nikad nisam mogla da izdržim do kraja.. Sećam se, bilo je najviše dva cela dana pakla ..
Tako da, sestro ne savetujem ti na suvo (što bi rekli), već bolje ti nadji načina da se uz neke lekove skineš..
Zašto nisi od dr tražila neke lekove za skidanje ??
Sigurna sam da ti ona može dati nešto najbolje, a ne da se još ubacuješ u kombinacije završavanja meta i tome nikad kraja ..
Nego - Dom Zdravlja, uzmi lekove i pravac kući na 10ak dana odmora ..
Ja sam se bar tako skinula..
A posle ćemo lako da se družimo i da te svi maximalno upoznamo sa sranjem u koje si se uvukla .. Kao i svi mi ..
Jer je to stvarno jedno veeeeliko sranje i ogroman problem, iako se tako možda i ne čini baš uvek ..
Samo molim te, nemoj posustajati.. Nikako!!
SAD JE PRAVO VREME ZA KRAJ !!!
Veliki pozdrav od mene i sve najbolje ..
Nadam se da ćeš uspeti da spasiš svoj život, jer je on u tvojim rukama ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
ja sam bio mjesec duže od tebe na horsu(nikad u venu). izgleda kao veliko sranje, a nije. uz odluku, trodone, dijazepam, i par napada panike bio sam dobar fizički za sedam dana.
e sad bubice u glavi...ja sam koristio blokator. čist od horsa pet godina i četiri mjeseca. šta ljudi prolaze ovo moje je boza. a i tvoje. zato mislim da bi ti sad bilo pametno da
povučeš ručnu. srećno.
e sad bubice u glavi...ja sam koristio blokator. čist od horsa pet godina i četiri mjeseca. šta ljudi prolaze ovo moje je boza. a i tvoje. zato mislim da bi ti sad bilo pametno da
povučeš ručnu. srećno.
-
ma jes,kako nije teze...pa uz to sto ste uvek i zrtve...sta mislis da tvom momku nije doslo da vristi zajedno sa tobom?a i uvek se kurcite da je vasa granica bola visa pa...PsyTechGirl wrote:Sagi, ovde je žensko u pitanju..
Ja evo gledam po sebi.. Moj momak bi se zavukao u mišiju rupicu, ćutao i trpeo.. A ja bih skakala po sobi, pravila scene, derala se..
- Sagitarius
Možda sam malo pregrubo nastupio,svakome je njegova muka najgora,ISTINA je da ženski rod teže podnosi krizu,ali,mislim,3 mjeseca heroina,pa to je kriza koja se može uz pjesmu proć.
Ne d'o ti Bog da dođeš do stadija,kad ti kriza traje 3 mjeseca(fizička i psihička).
Ne d'o ti Bog da dođeš do stadija,kad ti kriza traje 3 mjeseca(fizička i psihička).
Reci roditeljima da imaš problem sa drogom i potraži stručnu pomoć.
SAMO CEO ŽIVOT...
DRAGA DEE,KAKO SI,KAKO IDE???
PAZI ŠTA RADIŠ I PIŠI!!! :smt024
PAZI ŠTA RADIŠ I PIŠI!!! :smt024
sada je bitno samo da ....................NE ODES NA SHEMU PONOVO
stisni zube i samo se seti sta je ta jebena prasina uradila od tebe.....i nedaj se....i nemoj da trpis krizu jer je to put ka shemi....zaboravi na suvo skidanje, jos ako ti je prva kriza...nikako.....otices na shemu...evo ja ti dajem najvise 24h.....
Pozdravljama te puno i drz' se.......
stisni zube i samo se seti sta je ta jebena prasina uradila od tebe.....i nedaj se....i nemoj da trpis krizu jer je to put ka shemi....zaboravi na suvo skidanje, jos ako ti je prva kriza...nikako.....otices na shemu...evo ja ti dajem najvise 24h.....
Pozdravljama te puno i drz' se.......
cucla cucla cuclica