ADHD i droga.

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Henri

Re: ADHD i droga.

Post by Henri »

Kao i u naslovu. Želio sam da drogu ovaj put ostavim po strani.
Ona je nešto sa cim se borim kao i svi vi, Narkoman sam.
Laž? Za nekog ko se 18 godina drogirao, nikad hapšen, delikvencija tipa ulična out, jedino laganje.
Ne fejkanje! Već muljanje. Narkoman ako nije majstor muljaže, koje ? :)
Poremećaj datira, sad već dokazano, prije svega, i pokušao sam da se fokusiram na njega,
dam uvid u njega i sebe kao takvog. A ne forsiranje ADSL.-a na konto podcjenjivanja tuđe muke.
Kratko sam bio tu, ali od svojih komentara na drugim mjestima, nisam skužio da to radim.
Kemiju (kameleon)..sam rekao da ostavi trodone i igra igrice,
djevojci što je u komuni a bila na kokainu, da mi je krivo što je nisam upoznao i sreću u komuni,
nema veze što je već tamo, čitaće.
čovjeku, koji razumije, da mi je drago što je uspio.

i više nisam stigao.

sve poslije je bilo bez veze. nepotreban rage. moj. ect.

toeto.

pa i kreten na speedu u nervozi :smt106 između ostalog...true,,,nhf

p.s
cuz im a liar :rolleyes:
Last edited by Henri on Tue Mar 10, 2009 3:49 am, edited 1 time in total.
vudd

Post by vudd »

pas bio što i slovo više napišem ovde i pas bio ako slago.
Mac,mac,mac
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PTG-MAMY

Post by PTG-MAMY »

ADSL,LEPO ŠTO SI OPET SA NAMA... :goodman:
PIŠI... :smt023
Henri

Post by Henri »

Image

heheheh
hvala, nadam se da ću imati i o čemu. #-o

@paramparčad
nisam gledao tu seriju . baš nem pojma.
sanela

Post by sanela »

Čim me nema, vi haos napravite.
Tema pročišćena, imate priliku da pišete u skladu s pravilima foruma, inače ću pojedine banovati.
@ ADHD -> Henri i ti malo povedi računa o tome kako pišeš.
Henri

Post by Henri »

naravno, moja reakcija nije bila na mjestu.
hvala za nick!!!
vudd

Post by vudd »

Pozdrav Henri,ono na PP...izvini i ti. :wink:

Sanela ako si mislila na mene, banuj me slobodno...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Henri

Post by Henri »

Izgleda da je promjena nicka bio ključni faktor. Od tog momenta je dan poprimio drugačiji tok, s pravom mogu reći pozitivan.
Znam da sam bio nesnosan, ali i to je dio mene, i dobro je što se pokazala ta strana da se vidi da sam ˝budala˝, a ne nešto
imaginarno, kao što je to izgledalo u mojim ranijim postovima, kako sam ja to možda predstavljao. i dalje sam tu, to mi je bitno
jer uistinu pomaže. biti svjestan da nisi sam u nizu sranja a pomoći sebi i možda nekom drugom je velika stvar.
ja sam to podcijenio gurajući u prvi plan nešto što je meni tek postajalo jasno, pokušaj da se ogradim, možda, ali kako je moj život
izgledao do sad, to je instinktivna reakcija...nikako neki predumišljaj.
svi ovi dani kojim sam vrvio stresom morali su nekud odvesti, ovaj put naboljim mogućim putem. Puno puta nisam bio shvaćen kako treba,
i ovde se to desilo. Moja najveća frka je bila u tom da me neće razumjeti svi ti ljudi sa kojima sam dolazio u kontakt, no desilo se suprotno.
jako dobro su me timski procijenili, i odlučili da mi pomognu. sa ejdieselom :) ( nema veze što sam vajerles ) niko nema iskustva, mogli su me i ne prihvatiti. To bi značilo,
sve ispočetka, gubljenje vremena... neuropsihijatar me je oduševila pozitivnim feedbackom, prihvatila je da bude moj ljekar, što sam i ja želio.
Zaista, učinila je sve da se ni u najmanjem momentu ne osjetim neugodno. Dobar stručnjak. Mlađa je od ovih gromada, ko je upoznat sa psihijatrima
u BL...sigurno zna na koje mislim, školovana u americi, definitivno jedan novi pristup.
Dijagnoza je zaokružena, ADHD, terapija će ići svojim tokom, osjećam veliko olakšanje jer mislim da sam u sigurnim rukama.
To je ono što me lomilo proteklu nedelju, i odrazilo se negativno ne samo na mene nego na ljude oko mene...nešto
na čemu treba ekspresno da poradim. ne smijem sebi to da dozvolim više.
Pisaću o svemu vezanom i drago mi je da su porođajne muke prošle. enDŽoj

Vudd respect.
Henri

Post by Henri »

čekam da stignu nekako ti lijekovi propisani, pa za deset dana na prvi terapijiski razgovor. pušim cigare, igram igrice i neću puno da kontam. :)

i slušam ziku
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Henri wrote:čekam da stignu nekako ti lijekovi propisani, pa za deset dana na prvi terapijiski razgovor. pušim cigare, igram igrice i neću puno da kontam. :)

i slušam ziku
Kako uspevaš da se ne prežderavaš kada tako ceo dan provodiš kući ??
Ja od kad sam počela tako da funkcionišem, ugojila sam se kao krava .. :?
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Post Reply