Početak....
Moderator: sanela
Re: Početak....
Ide nedam se još javiću ako padnem pod to smeće, za sada je sve ok. mala glavobolja i to je to i malo nervoze u nekim trenucima ide na bolje, nedam se ja još.... Hvala što pitate kako ste vi svi kako vi deverate ?
I ja sam bila na pocetku...kameleon wrote:Hvala što pitate kako ste vi svi kako vi deverate ?
Jes da mi se tema nije tako zvala, ali da nije bilo ovog foruma,
ja bi i sad bila na pocetku!!!
Ja znam da je svaciji Početak.... kao i moj,
tezak,
jer je sve to ista bolest.
Zato bolje mi je ovde da :smt023 kameleonu, nego da sedim u kafani ili ispred apoteke...
Ljubi "Deverates" Bakica!!!

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
jok to buraz javljaj nam jos dugo da si dobar al ono od srca i iskreno,jebo to drugokameleon wrote:Ide nedam se još javiću ako padnem pod to smeće, za sada je sve ok. mala glavobolja i to je to i malo nervoze u nekim trenucima ide na bolje, nedam se ja još.... Hvala što pitate kako ste vi svi kako vi deverate ?
vajcu se
pozzzz
da smo zivi i zdravi jos godina sto
Daj da prebjemo to smece jos sam tu i drzim se danas malo nervoze i opet jedan lexaurin jbg.....
- PsyTechGirl
Hey, oke.. Sad samo lagano.. Ne moraš baš svaki dan da praviš sam sebi tako napetu atmosferu i kao da samo iščekuješ pad..
Samo lagano.. Kad si stigao dovde, to je gotovo .. Samo, zaboravi da postoji taj vid promenjene svesti i to je to..
Ne trčiš više, ne vežbaš ?? Kontam da ti to nebi bilo loše.. Jer si ti jedan od retkih koji je dovoljno jak da još i to radi.. Pa, iskoristi to!!
Ljubac i drž* se !! A na predaju i ne pomišljaj ..
Samo lagano.. Kad si stigao dovde, to je gotovo .. Samo, zaboravi da postoji taj vid promenjene svesti i to je to..
Ne trčiš više, ne vežbaš ?? Kontam da ti to nebi bilo loše.. Jer si ti jedan od retkih koji je dovoljno jak da još i to radi.. Pa, iskoristi to!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
taman ti ovo nebi bilo lose bar sto se tice nervoze ,ono ispuses sePsyTechGirl wrote:Hey, oke.. Sad samo lagano.. Ne moraš baš svaki dan da praviš sam sebi tako napetu atmosferu i kao da samo iščekuješ pad..
da smo zivi i zdravi jos godina sto
Naravno upravu si kao da samo isčekujem pad ali neću ga dočekati tu nervozu kad osjetim iskoristi cu je na treningu hvala ti puno......... (PsyTechGirl)
- PsyTechGirl
Nema na čemu, uvek .. !!kameleon wrote:Naravno upravu si kao da samo isčekujem pad ali neću ga dočekati tu nervozu kad osjetim iskoristi cu je na treningu hvala ti puno......... (PsyTechGirl)
Drago mi je što se našao neko ko može da razume baš ono što govorim, a da to ne preokrene naglavačke ..
Samo napred drug, sa verom u sebe i u bolje sutra.. !!
Ljubac
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Hvala velika baš sto razumiješ sta želim reci i mnogima ovdje ide nekako znas jednostavno i kad se prekine sa tim što sam jednostavno uradio, jednostavno sjeticeš se tog osjecaja koji ti je davao Tramadol i tu slobodu razgovora,komunikacije itd... de mi reci jesili i ti na tim Tramadolima bila ili nšto drugo (PsyTechGirl) ....