Početak....
Moderator: sanela
Re: Početak....
Ma da sam ponovo uradio nema svrhe da bih se javljao i blebetao po tastaturi jednostavno bih se odjavio ali ipak ne sve dok sam ovdje čist sam, a kad me nebude par dana znaci da sam ponovo zagrizao, a sto se tiče Nace veli da je ovisnica i da danas nije pila bravo Naco nek tvojim venama teče čaj a ne alkohol sve ti najbolje želim.....
- PsyTechGirl
Ljudi, a zašto ste tako nepoverljivi prema čoveku ??
Pa, on je ipak došao ovde po pomoć i ono, zašto bi pisao ??
Šta, nema pametnija posla nego da dolazi ovde na forum uradjen i zajebava nas da mu kuckamo i šta već ??*
Pa ja kad bih se uradila uživala bih, a ne da se pegla ovde, što on kaže uz ekran, tast i ostala sranje ..
Druže, ja ti verujem, a oni kako hoće!! :finga:
Samo napred hrabro.. Nisi ti iz ove priče.. Nismo ni mi, nego eto.. Zalutali ..
Pozdrav !!
Pa, on je ipak došao ovde po pomoć i ono, zašto bi pisao ??
Šta, nema pametnija posla nego da dolazi ovde na forum uradjen i zajebava nas da mu kuckamo i šta već ??*
Pa ja kad bih se uradila uživala bih, a ne da se pegla ovde, što on kaže uz ekran, tast i ostala sranje ..
Druže, ja ti verujem, a oni kako hoće!! :finga:
Samo napred hrabro.. Nisi ti iz ove priče.. Nismo ni mi, nego eto.. Zalutali ..

Pozdrav !!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Hvala na velikom povjerenju ( PsyTechGirl)....
Xa, xa, xa...
ja ni u sebe samu nemam poverenje,
majkemi!!!
Davno bese da na moju rec moze da se racuna...
Bog zna, mozda se to i dogodi ponovo...
zasad jok!
Verujte mi da sama sebi ne verujem...jos kad mi se ovaj
zalepi, joooj....
ja ni u sebe samu nemam poverenje,
majkemi!!!
Davno bese da na moju rec moze da se racuna...
Bog zna, mozda se to i dogodi ponovo...
zasad jok!

Verujte mi da sama sebi ne verujem...jos kad mi se ovaj

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Eto vidiš kažeš da sebi nevjeruješ,ali nadam se Naco da cesš to s vremenom doživjeti i poštovati samu sebe samo polako.
Upravo prije jedno sat vremena mi se zatražilo da popijem Tramadol medjutim sam popio lexaurin od 3mg i popio sam neki čaj za smirenje pa onako nije loše kako je mozak okrutan prema nama ono u mislima sebi govorim (ajd prošla su tri dana mogao sam bez toga) ali varka čista varka treba čovjek sam sebi da opali šamar da se malo obuzdaš idemo u četvrti dan....
Upravo prije jedno sat vremena mi se zatražilo da popijem Tramadol medjutim sam popio lexaurin od 3mg i popio sam neki čaj za smirenje pa onako nije loše kako je mozak okrutan prema nama ono u mislima sebi govorim (ajd prošla su tri dana mogao sam bez toga) ali varka čista varka treba čovjek sam sebi da opali šamar da se malo obuzdaš idemo u četvrti dan....
-
ma nemoj se bezveze muciti,sta su par djonova spram vecnosti?
Ma više sam nekako psihički opterećen a što se tiče ostalog sve je ok.. samo mi to prolazi kroz glavu izbicu to nekako.....
pisaj ga nek prolazi pa stakameleon wrote:Ma više sam nekako psihički opterećen a što se tiče ostalog sve je ok.. samo mi to prolazi kroz glavu izbicu to nekako.....
da smo zivi i zdravi jos godina sto
Ma i to što kažes treba zavarat malo mozak jbg. Čekićem pa u glavu čim naumpadne hehe.....
ma nemoj ga zavaravat samo mu ne dopusti da uzme to za razlog da se ponovo spucas,kuliraj laganica normala,mozes ti to ,daj si vremenakameleon wrote:Ma i to što kažes treba zavarat malo mozak jbg. Čekićem pa u glavu čim naumpadne hehe.....
da smo zivi i zdravi jos godina sto