eldineca wrote:ej kontam te u potpunosti ja ono tolko su razlicita ta neka svatanja,onda opet cini mi se da smo se mi pogubili u moru zargona tako da kad si sa nekim "normalnim" potrena su uvijek neka hajmo rec pojasnjenja,ukratko zna bit pravo pegla ako ti je stalo do razumjevanja,eto nasra se ja,bice da je to normala
E pa to je ono.. Što se mi medjusobno nekako maximalno razumemo a kontamo da niko drugi ne može ni približno da shvati šta želimo reći, a kamoli šta drugo..
A još imam i mamu kakvu imam.. Uhh.. Pokušavam da zadržim u sebi sve ružne reči koje bih napisala sad ovde .. Čita koza po forumu šta kuckam i onda mi još vršlja po mobilnom i iščitava poruke.. A zna da nema ničega na temu gudre, nego je nekulturna seljančura i iščitava mi poruke što ja kuckam sa ovim ili onim tipom i onda još daje sebi na pravo da to komentariše i prozive me.. Uhhh, kako sam se samo sad iznervirala na nju ..
Kako bih volela da nadjem načina da ne može više NIKADA! da dodje na forum..
Jel zna neko, dali postoji način da se zaključa IP adresa i da na forum može da se pristupi samo pod nekom odredjenom lozinkom, ono kao za odredjeni uredjaj, tj IP adresu ??
Aj molim vas ako neko zna nešto na ovu temu da mi napiše, jer ću ovako dobiti nervni slom..
Ovaj forum mi mnogo znači, ali bojim se da dolazi do tačke pitanja - ili ona ili ja !!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..