Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Lilith*Nancy*

Re: Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA

Post by Lilith*Nancy* »

broken.jpg
broken.jpg (4.8 KiB) Viewed 2078 times
Kad god owo procitam setim se sta je Realnost za mene bila.Mislila sam da je to moja Realnost i da je to jedina Realnost.Mislila sam da da drugi ljudi (ostatak sweta) ziwi u zabludi a onda se i ta granica pomerila pa nisam uopste znala da li sam duh koji hoda i koji wristi ali nemim glasom...ili jednostawno wise niko taj glas ne cuje....pocela sam da prezirem ono sto sam mislila da je ljudima Realnost,a nisam ni znala sta je.Imala sam swoju iskriwljenu sliku o sebi,o swetu,o swemu.I sada me cesto swe zbunjuje-odbijam da prihwatim da je Realnost dosadna swakodnewnica jer postoji recenica u koju werujem TWOJA REALNOST JE U TWOJIM OCIMA.
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

Jos jedan dan ali bez sunca.Jos jedan odlazak u ZOV medju "kolege" sto cekaju terapiju ili tek po neko(kao ja) za testiranje....Juce odem i nigde nikog osim nekog lika skroz krwawog i totalno sjebanog,bas kao kad su mene letos odweli u metadonski c.Sklonim se,sto dalje,ne zelim nikakaw kontakt pa cak ni ocima....narawno on zeli.Morala sam se postawiti onak 10 lestwica iznad njega i odjebati ga a wrlo skoro sam i ja takwa bila....Gadan osecaj,kao da mi je onim mrtwima ocima goworio "i ti si bila bas kao ja" i ne znam da li me je preplawilo sazaljenje ili gadjenje...a onda je dosao tehnicar i ja odoh swojim poslom :)
Izadjem napolje,ono cwece,prolece :-D ma ponelo me cwece,prolece,narkomani i doktori iz ZOV :-D Ah te emocije.... :-D :roll: I Ostatak dana je bio zesce ne produktiwan a mislila sam da cu biti produktiwna :-D i uciti...Uzas.Bar sam swa negatiwna osecanja izbacila u gym-u....i daweci jednu osobu sa foruma-sorry :oops:
Moram opet u ZOV a ja bih sad tako pisala.....
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

Kako je diwno kada upoznawajuci sebe ucis i druge ljude da cujes.NE DA SLUSAS NEGO DA CUJES.
Kako je lepo kada imas nekoga ko ti pomaze da naucis prihwatiti osmeh,lepu rec,kompliment i da uziwas u tome....Swe mi je to nowo.Kada nesto iskreno zelis zaista se kockice poklope i to dobijes-ako dowoljno zelis i ako se stwarno trudis.
Imam paniku od razgowora i druzenja sa str8 ljudima koji nisu u problemu.Pocela sam da prowodim swe wise wremena sa takwim ljudima i fidbekowi su iznenadjujuce prijatni,ako dopustim da istinski dodju do mene,ako ucutkam swoju bolesnu stranu licnosti koja mi gowori da ja nemam sta da trazim i sta da pricam sa takwim ljudima.Glupost!Lepo mi je.Pocinjem polako da uwidjam i ja swoje dobre osobine i koliko wredim.
A gym mi prija wise nego ikada i wolim da treniram.Osim prirodnog lucenja serotonina,osim toga sto mi je weoma bitno kako izgledam,upoznajem ljude sa kojima mi je super i koji su str8.A i od gyma sam imala frku...
Dobro jutro swima zelim :heart:
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Razumijem to sto ti sport pravo prija... I ja gotivim teretanu.

Nego, vidi kad sljedeci put budes isla tamo, da povedes i Saleta. Treba covjeka malo pokrenuti i to... :)
saša-ex

Post by saša-ex »

hehehe...Trenutno sam u fazi biranja i ne ide mi baš sjajno. Te mi je mnogo daleko, te smrdi nešto, te nemaju sprave koje meni trebaju...A u teretani sam u životu bio ukupno tri puta,nikad nisam voleo taj ložački pristup likova tamo. Ili me je u stvari bio blam, tad sam vazda bio premršav :-D
SAMO CEO ŽIVOT...
sjelena

Post by sjelena »

saša-ex wrote:hehehe...Trenutno sam u fazi biranja i ne ide mi baš sjajno. Te mi je mnogo daleko, te smrdi nešto, te nemaju sprave koje meni trebaju...A u teretani sam u životu bio ukupno tri puta,nikad nisam voleo taj ložački pristup likova tamo. Ili me je u stvari bio blam, tad sam vazda bio premršav :-D
Sto ne trcis?
sada vise nije suvise hladno za to, ili nadji mesto sa dobrim trakama, za pocetak dovoljno...

Moram da vam priznam da mi borba sa kilogramima (hranom) pada mnogo tesko, teze nego sa dopom... a sve se nekako naopako desava. Sad i ova noga :( jos metar dana na kaucu.
Image
Vuk

Post by Vuk »

`De si bre Nancy...i meni dobro kad vidim da si ti OK!
Hug!
Moon child
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

te smrdi nešto
hahahahah...znas kako se kaze, krivom kurcu i dlaka smeta...a evo i ja se vec dvije sedmice kao psihicki pripremam za fitnes...
sanela

Post by sanela »

Zona Sumraka wrote:
te smrdi nešto
hahahahah...znas kako se kaze, krivom kurcu i dlaka smeta...a evo i ja se vec dvije sedmice kao psihicki pripremam za fitnes...
Joj, nemojte mi fitnessa i vježbanja... radije bih gladovala, nego mrdnula dupe. hehehe Sve naopako i kod mene.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Dobra je teretana,ako se ufuraš u taj film,i uspiješ iskulirat likove koji dolaze u majicama,3 broja manjima.
Post Reply