Imam obicaj da se branim Robertom Dzordanom, kad se zapetljam. To je nevjerovatan lik, napisao je 24 knjige ukupno dok svoju pricu nije priveo kraju... Strasan, grandiozan poduhvat. Da nije umro prije par godina, da mi je dostupan i to, rekao bih mu - Gospodine Jordan, da li biste mi dozvolili da Vas poljubim u guzicu ? Bila bi mi velika cast...
Toliko o talentu.
Citam svakog jutra ove vase price na AN i cude me, prilicno. Mislim da fazon nije toliko u frazama, kliseima, mantrama... Zato koraci i ne rade u kucnoj radinosti. Rijec je o osjecaju zajednicke pripadnosti, razumijevanju, podrsci itd. Na to se vi primate, pretpostavljam. Jebes introspekciju

Sad sam bio u domu zdravlja, to covjeku sroza raspolozenje kao kad na kladionici padne na jednoj... Babe i djedovi u ocajnickoj borbi za jos malo vremena. Kao da je bitno.
Nego, Vlado ode danas na Jahorinu. Javice se svom drugu Ogiju, pa mozda uzme opremu za skijanje... Mozda. Nesto sam izbjegavao Jahorinu ove godine, sve sam mislio da cu svratiti negdje na kuvanu rakiju. Sad znam da necu, a sutra primam prvu injekciju, bice temperature i to... Posljednji je trenutak, mislim.
Pozdrav Babi i ekipi.