I poslije njega...ON
Moderator: sanela
-
Re: I poslije njega...ON
ajde sada vud,nisi valjda lud,sada nemas kud a mi cemo dati sud...
...
Last edited by ruzicasti oblak on Wed May 27, 2009 10:49 am, edited 1 time in total.
- PsyTechGirl
Necesh to doziweti :smt110 :smt116ruzicasti oblak wrote:Paramparčad: Ne vidim potrebu za ciničnim komentarima. Šteta, a baš smo fino pričali. Ako imaš šta da kažeš, a da ne uključuje cinizam, baš bi bilo dobro.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Evo, Pinky cloud,sta ti rekoh...Najezde krvolocnih ''usera''cekaju iza svakog uglaparamparcad wrote:ajde sada vud,nisi valjda lud,sada nemas kud a mi cemo dati sud...

Param.Ruznijeg rap-ovanja nisam cuo odavno

molim...
Abla,..cijenim sto hoces da pomognes,iako mi to onako..ovo zrno inteligencije povrijedjuje

Pored toga imam porodicu,o kojoj brinem koliko god mogu bolje,pogotovo zbog vlastitog iskustva.I ovde cu se vratiti na pocetak.Moj zivot , poceo je da se sjebava,od 2-3 godine,mozda i prije ali se nesjecam detalja.I da, sve to ucinilo je da postanem to sto sam postao.Moze se ovde razglabati teorija psiholoskih pogleda,price iz komuna,iz zoo vrta...
I ja sam covjek koji je ''skontao''neke stvari u zivotu.Poznat mi je proces''problemcic,problemcic---Sranje''vjeruj mi...
Interesantno je ,da sam namjerno postavio pitanje,dali si musko/zensko,ocekivajuci ovu tvoju reakciju...A vidis, i ti si to ocekivala sa moje strane

Mogla si ''prepoznati''da se ironicno izrazavam,mozda i previse,s obzirom da vecina, bukvalno shvata mnoge rijeci.Valjda je u pitanju nikad ne ostvarena umjetnicka dusa(nikad nije kasno

Kad bih ti rekao da mi ''najveci''problem trenutno pricinjava vracanje preostalih 4 rate kredita(izgleda da se nisam salio za onih 100e

Nemoj se ljutit'(nisam ja zlonamjeran,ponekad malo,ali i to je vise...Pa nemogu ti ja sve otvorit'

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
-
HAHAHA...to mi je i bila namera imam ja jos rima na vud pa ti izvoli 

A znao sam,sve te jebalo...Usanjah sinoc strasan san.Okupan u znoju,probudio sam se i shvatio da ce mi ovo biti tezak dan.Kad nelezi gmaze,popodne ,dok sam vozio kcerku u skolu,prvo nas htjedose pobiti, tri pijana idiota, sa nekim fiat-unom koji je izgledao kao sablasno auto iz filma S.Kinga.Urlaju nesto,promolili glave crvene kroz prozor,njih trojica-tri zuba,A u polu-otvorenom gepeku,ljuljase se plinska boca(mehanicari-veseljaci,znam ihparamparcad wrote:HAHAHA...to mi je i bila namera imam ja jos rima na vud pa ti izvoli

Drugi nemili dogadjaj,Lik mi duzan neke pare za slike,pa je pokusao na prepad da mi da do znanja(kriza,jebo te,nemam...bice,cekaj)da se kreativnost

Pomislih''The end'',kad nelezi Dacho

-
mislio sam da ce ti se svideti ovaj moj agro-rep kad ono,jos gore napravi...pozdrav vudd 

Narkoman?Cudna izraslina satkana od kostiju,nesto mesa,izbusene koze,prorijedjene i virusima obogacene krvi...Ima li jos nesto u toj cudnoj kreaturi?
Ima dusa, zarobljena u mracnom bezdanu,nad kojim jednom nadviren,ostanes fasciniran i smrtno uplasen do kraja zivota.
Kada narkomani razmjenjuju misljenja,dovoljno je da kao dzukelama bacis tanku kosku,i ...skika,vriska,zderanje,otvaranje krvi,zavlacenje i odozgo,i odozdo(sto bi rekli :axe: )a sve da bi se dobio heroj,naj medju naj,najpametniji,najkurac,najpalac...Zasto je to tako,i cemu tolika potreba potvrde, samom sebi?''Ako nekom neznam,nemogu,reci nesto dobro i korisno,bar cu ispasti faca,ako mu zavucem'' duboke su misli heroja,NOR-a
,iliti ''Narkomanske osakacene revolucije ''
A imao sam priliku upoznati,prvo sebe,(prilicno ,ali jos nedovoljno...)pa i druge narkomane,kad dodje do trganja ''maske'',i kad komesar Pajdo,ne daje uobicajnu ''podrsku''
Ima tu svega druze,k'o u Bozijoj basti, ''bogata''riznica ''jakih''i uvijek''nekako tajanstvenih''nad-ljudi
Da je narkoman, koji je jos aktivan,zadnje govno(aj' dobro,medju zadnjim govnima
)poznato je i djeci u predskolskom uzrastu.Ali jok,nece junkie rec' da je donji,nema sile(osim mozda Vise
.Tu osobinu vjerno prenosi i u ''zdravi'' zivot,kroz koji koraca dignute glave,jer je on i Tito,i Froyd,i Don Corleone,i jednom je isamarao Supermena,a dvaputa mazno neku lovu onom supku milijarderu,kako se ono zove...
Kad shvate tamu mracnog bezdana,iz kojeg viri jadna,poderana,iznakazena dusica
,i kad postanu svijesni da se boje i sopstvene sjenke,iako su ''mafijasi,dileri,lopovi''
Kad shvate da cackaju nos,prave kuglice od ''materijala''a onda isti ubacuju vjesto u svoja lazljiva,krezava usta,kad spoznaju da su im i misli i donji ves ''uneredjeni''...i masu stvari koje sam jos gledao,i gledam(nije bas autobiografski sve ovo
)onda pocinje ''disko''
Ko ne ogoli samog sebe do mracnog bezdana,ne nadje vjeru u nesto,Nekog,...bice uvijek cool i nenadjebiv ''narkoman''
Od vudd-a, ''vudd-u''
Ima dusa, zarobljena u mracnom bezdanu,nad kojim jednom nadviren,ostanes fasciniran i smrtno uplasen do kraja zivota.
Kada narkomani razmjenjuju misljenja,dovoljno je da kao dzukelama bacis tanku kosku,i ...skika,vriska,zderanje,otvaranje krvi,zavlacenje i odozgo,i odozdo(sto bi rekli :axe: )a sve da bi se dobio heroj,naj medju naj,najpametniji,najkurac,najpalac...Zasto je to tako,i cemu tolika potreba potvrde, samom sebi?''Ako nekom neznam,nemogu,reci nesto dobro i korisno,bar cu ispasti faca,ako mu zavucem'' duboke su misli heroja,NOR-a

A imao sam priliku upoznati,prvo sebe,(prilicno ,ali jos nedovoljno...)pa i druge narkomane,kad dodje do trganja ''maske'',i kad komesar Pajdo,ne daje uobicajnu ''podrsku''
Ima tu svega druze,k'o u Bozijoj basti, ''bogata''riznica ''jakih''i uvijek''nekako tajanstvenih''nad-ljudi
Da je narkoman, koji je jos aktivan,zadnje govno(aj' dobro,medju zadnjim govnima

Kad shvate tamu mracnog bezdana,iz kojeg viri jadna,poderana,iznakazena dusica

Kad shvate da cackaju nos,prave kuglice od ''materijala''a onda isti ubacuju vjesto u svoja lazljiva,krezava usta,kad spoznaju da su im i misli i donji ves ''uneredjeni''...i masu stvari koje sam jos gledao,i gledam(nije bas autobiografski sve ovo

Ko ne ogoli samog sebe do mracnog bezdana,ne nadje vjeru u nesto,Nekog,...bice uvijek cool i nenadjebiv ''narkoman''
Od vudd-a, ''vudd-u''
dobar opis nema sta,ono citajuci te i gledajuci u sebe,popadase iluzije i ostade prljavstina,eh da se hoce ociscistit malo ova poderana dusica
Last edited by eldineca on Sat Feb 21, 2009 12:06 am, edited 1 time in total.
da smo zivi i zdravi jos godina sto