Hocu da se oslobodim heroina!
Moderator: sanela
Re: Hocu da se oslobodim heroina!
..
Last edited by goldy on Tue Jun 30, 2009 11:55 am, edited 1 time in total.
Danas je bio test i bila sam negativna prvi put nakon toliko vremena. Dobro sam, nemam bolova ali sam nervozna i svadjam se sa savojom majkom. Sada sam kod nje, ona je uzela godisnji i bolovanje da me stalno prati.goldy wrote:Potpis..Tara. dobrodosla na forum!!!
Idi na NA sastanke u Sarajevu,
pronaci ces put u novi zivot, samo ako imas iskrenu zelju da postanes cista, veruj mi!
Redovno idem na terapiju metadonom. Ne znam da li je pametno da opet pocnem raditi, jer vec 12 dana ne radim. Nemam para, mama mi sve kupuje i daje pare i mom momku da ima sta jesti. Njoj je najvaznije da se rijesim heroina, a ostalo ce lagano doci na svoje mjesto.
Borim se i bojim se istovremeno da napravim semu kad vise ne budem pod majcinom kontrolom. Toga se najvise bojim.
Pozdravljam sve i hvala na postovima.....
Zato idi na AN sastanke. iskoristi to što si iz Sarajeva. Goldy ti može dati više info, poveži se s njom.tara wrote:
Borim se i bojim se istovremeno da napravim semu kad vise ne budem pod majcinom kontrolom. Toga se najvise bojim.
Nemoj majku sekirat, beze ti je to. Da zanemarim poćetnu konfuznost, zaljepio bi jedan vaspitni video, samo mislim da bi tad garant dobio doživotni ban 8)Tara wrote:Borim se i bojim se istovremeno da napravim semu kad vise ne budem pod majcinom kontrolom. Toga se najvise bojim.
Polako Tara...dug je put pred tobom. Parkiraj si negdje u glavu da za tog "crva" samo bacaš pare, nema onog rada preko 11 hepova. Mislim napraviš li opet sranje sa dopom negine ti metadonska blokada, time bi svoj put do oporavka produžila na maximum.
Sretno!
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
hajde devokjo samo hrabro i napred!!!polako korak po korak pa da matadon namalis
ZELIM TI SVE NAJ NAJ!

- PsyTechGirl
Hey pa gde si ti?? Shto se ne jawljash ???
Nadam se da je swe oke i da cesh uskoro pisati kako si...
A do tada ljubac i BUDI JAKA!!
Nadam se da je swe oke i da cesh uskoro pisati kako si...
A do tada ljubac i BUDI JAKA!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
VIDI JA TI MOGU SAMO OVO REC,KRENULA SI I SAD NEMOJ STAT I AKO TI SE DESI DA PADNES ODMA SE USTENI I IDI DALJE ,MOZE SE
da smo zivi i zdravi jos godina sto
Daj molim te kazi mi kako si to izvela. Ja,..mmmmm nemam reci za tako nesto.kako bre.????????U zadnje vrijeme sam svakodnevno uzimala 2 grama plus 50 mg metadona i to unazad skoro 2 godine. Mislila sam da ću crknuti od krize ali srećom ništa nisam osjetila nikakvu bol, spavala sam veoma dobro fino jela znači krize nije bilo.
stvarno si me zbunila
odgovori molim te
pozdrafv