Idiot
Moderator: sanela
Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu
..
Last edited by goldy on Tue Jun 30, 2009 11:35 am, edited 1 time in total.
FALLING IN LOVE IS THE BEST THING ON THE WORLD...
{|=

Last edited by PTG-MAMY on Wed Feb 18, 2009 9:00 am, edited 1 time in total.
Mozda ipak bude nesto od mora Vladimire.A i ta stanja sa prolecem....Pozdrav
Mozda. Nada je jos uvijek ziva. 
Ma, i ja sam se danas pravo dobro osjecao. Toliko dobro da mi palo na pamet da prosetam do teretane i odradim trening... Dobro se osjecam poslije toga, mada su mi tezine na kojim sam zapinjao zesce povrijedile ego. Izgleda da sam prosle godine jedino njega uspio nabildati i to.
Za propratne efekte terapije trenutno me zaboli... Ko zna, mozda Pegasys na mene bude djelovao kao kokain ?!!
Adame prijatelju, nema na cemu, i drugi put
... Kontam kako je Isus svojim stradanjem spasio tadasnje covjecanstvo. Ali, Isus je ipak bio kapacitet, za razliku od mene... Doduse, danas bi i on imao ozbiljne probleme. Danas bi trebalo citav bataljon ili brigada Isusa da izvade cijelo covjecanstvo. Em se zguralo 6,5 milijardi ljudi na jadnu sirotu plavu planetu, em su svi usrani do bola... Mislim da je moj kapacitet trenutno najvise 3-4 osobe. Pet u vrh glave...
Marge, jesi li sigurna da treci clan vase porodice nema negdje zastekan treci kompjuter koji koristi za nadgledanje i reviziju vasih postova
?

Fakat, ima dosta likova ovdje na forumu koji ne podnose sopstvenu srecu... To je valjda ona sjebana autodestruktivna crta licnosti koja nas je toliko unazadila. Jeste, svi smo dali znacajan doprinos univerzalnoj ravnotezi, uglavnom samoinicijativno. Cini mi se da smo najveci dio govedine koju smo u zivotu pojeli sami sebi pripremili. A ti imas vise kvaliteta nego sto to zelis da priznas.goldy wrote: Hvala Vlado i meni je drago!!!!!!!!!!!Ozbiljno,ja sam se prestala odupirat sreci.Jako dugo sam to radila,pa sam cak iskopavala probleme iz naftalina,kad ne bi imala konkretan razlog svoje nesrce.Al fol je da ja ne trebam uvijek bit u bedu.Mozda ne trebam bit uvijek i sretna,ali ja se najiskrenije nadam da sam ja onaj najveci dio patnje ispatila,i mislim da sam ja dala svoj doprinos univerzalnoj ravnotezi.Dosta vala patnje od mene.Mislim da je i u tvom slucaju tako,to sto sjebada predje u naviku,to je nes drugo.Al eto ko sto Adam rece,hvala tebi na zrtvi,jako nesebicno od tebe.Nesebicnost je pozitivna osobina,eto imas tazlog manje da se crnjacis,takodje super pises,da je u mene neko-nesto ugradilo taj talenat-ih gdje bi mi bio kraj.Ja vala nemam neke posebne kvalitete,nit dara za umjetnost,nit su moje proporcije u skladu sa nekim standardima,nit sam nesto posebno pametna.Eto ja imam milion razloga za sjebavanje,ipak ja to vise necu da radim,kao sto rekoh ja sam svoje dala!
Kontam kako li ces bit tek u depri kad pocne terapija,ne bi ti bila u kozi?!?
Ja bi volila da mogu svoju srecu podjelit sa tobom,al znas da to tako ne ide.
U svakom slucaju:imas veliki pozdrav
Ma, i ja sam se danas pravo dobro osjecao. Toliko dobro da mi palo na pamet da prosetam do teretane i odradim trening... Dobro se osjecam poslije toga, mada su mi tezine na kojim sam zapinjao zesce povrijedile ego. Izgleda da sam prosle godine jedino njega uspio nabildati i to.
Za propratne efekte terapije trenutno me zaboli... Ko zna, mozda Pegasys na mene bude djelovao kao kokain ?!!
Adame prijatelju, nema na cemu, i drugi put

Marge, jesi li sigurna da treci clan vase porodice nema negdje zastekan treci kompjuter koji koristi za nadgledanje i reviziju vasih postova

- PsyTechGirl
Kod nas wec par dana samo pljushti kisha.. Smara najodwratnije.. Simpatichno, jel da ??Vlado_M wrote:Ne znam kakvo je vrijeme kod vas, ali ovdje je osvanuo zesce upecatljiv dan... Jedan od onih lirskih kad mozete raditi bilo sta, ali pretpostavljam da bi za vecinu najbolja opcija bio seks.

Hey!! Shta napade ti Dewice ?? Shta imash protiw nas?? :axe:Vlado_M wrote:Ljudi, Djevica je simpatican horoskopski znak, treba nam djevica...
Opet on.. Koji je towj problem ?? :rolleyes:Vlado_M wrote: Tako da, ono, ako ne uzimamo droge, nije lako jednom mrtvacu da djipa i poskakuje naokolo, da muva ribe i bavi se pravljenjem djece rodjene u tako plemenitom horoskopskom znaku kao sto je djevica npr.
Shto se owoga tiche, nema shta nego si u prawu!!Vlado_M wrote:Rezime : pogresno je da svi budemo veseli i nasmijani i srecni, jer sreca je put ka lakomislenosti, a lakomislenost ukida kreativnost. Lakomislenost ubija razmisljanje... Plus, neka ravnoteza u Univerzumu mora da postoji. Zamislite kad bi svi bili hepi veseljaci, na sta bi svijet licio ? Ni na sta... Bilo bi uzasno iritantno i dosadno zivjeti u takvom svijetu. Zivot bi se sveo na lizanje lilihipa i Dzastina Timberlejka, a nadahnutu poeziju niko ne bi pisao...
Ali ja ipak mislim da i nije bash twoja uloga u ziwotu da budesh smore i smaaras druge.. Nekako mi twoja aura ne izgleda kao takwa :finga:
Pre da je obrnuto.. Weruj mi, i bez tebe ima mnoooogo smorowa koji su u stanju da unishte bilo shta lepo.. Prema tome - slobodno budi srecan, u redu je!!
Cmokic od mene ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
HA,HA,HA, DOBRA FORA!Vlado_M wrote:Marge, jesi li sigurna da treci clan vase porodice nema negdje zastekan treci kompjuter koji koristi za nadgledanje i reviziju vasih postova ?

MA NE BRINI.
ON ČITA SAMO...
RECEPTE O ZDRAVOJ ISHRANI I VREMENSKU PROGNOZU!

NEGO,
POZDRAV TEBI! BIĆE BOLJE,VIDEĆEŠ,
IDE PROLEĆE, OVO,ONO... :rolleyes:
Vlado_M wrote: Ko zna, mozda Pegasys na mene bude djelovao kao kokain ?!!
Okej, povjerovacu ti na rijec da ce mi biti bolje. Ako ne bude, poslacu ti pismenu zalbu...
Poslusacu te, pokusacu biti srecan. Ako to sjebe globalnu ravnotezu u Univerzumu, nisam ja kriv.
Pa i nije bas... Ako ti dole ne odgovaraju vremenski uslovi, evo nudim ti da se mijenjamo. Ti meni kucu na moru, ja tebi na planini... Ovdje je pravo zdrava klima. Zbog rjedjeg vazduha svi imaju dobru krvnu sliku i veliki kapacitet pluca. Moj pokojni djed, da je znao roniti, vjerovatno bi na dah mogao izdrzati duze i od najzilavijeg kita ubice... Ja sam, ipak, prigradsko dijete i to, pa kod mene situacija nije bas toliko dobra.PsyTechGirl wrote: Kod nas wec par dana samo pljushti kisha.. Smara najodwratnije.. Simpatichno, jel da ??![]()
Poslusacu te, pokusacu biti srecan. Ako to sjebe globalnu ravnotezu u Univerzumu, nisam ja kriv.
- PsyTechGirl
Hehehehehe .. Oke, u tom sluchaju, ja preuzimam odgowornost.. Samo BE HAPPY!!! PDT_Love_18Vlado_M wrote:Poslusacu te, pokusacu biti srecan. Ako to sjebe globalnu ravnotezu u Univerzumu, nisam ja kriv.
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Eeee Vlado nemo' sada da zajebavas....obecao si da ces biti sjeban.....i sta cu sada ja???aaaaa???
cucla cucla cuclica
Evo, pade mi na pamet da se oglasim na kratko, cisto da se ne bi pomislilo da je moj lucidni trenutak prosao i da sam ponovo upao u tamu demencije... Nazalost, jos uvijek nisam; nisam onoliko glup koliko bih zelio da budem, ali nadam se da ce mi se ta zelja uskoro ispuniti (cini mi se da idem ka tome, barem sam sopstveni zivot potpuno prilagodio cilju - jos uvijek nisam naisao na inteligentnu biljku). Mislim da je potpuna glupost najbolji odgovor na sve probleme koje drustveni zivot donosi... Prepolovis svoju inteligenciju, pa zatim to uradis jos jednom i svedes se lijepo na nivo americkog bizona. Onda opusteno lutas po poljima i pases travu do kraja zivota. Sve sto treba da znas je da se drzis sredine krda, tu je najbezbjednije... I jos malo da postujes strogu hijerarhiju. Glavni bizon u krdu jebe sve sto pozeli, ti se zadovoljavas otpacima. Tvoji geni se prenose dalje, priroda je zadovoljna i slicno... Mislim da bizoni nemaju problema sa depresijom i nikad ne postavljaju pitanja - Sta dalje i Zasto.
Inace, upoznao sam prilicno zivotinjski svijet na planeti Zemlji u posljednje vrijeme, gledajuci NG... Ne znam koliko ste upoznati sa cinjenicom da crni nosorozi u proteklih nekoliko godina prave ozbiljna sranja u nacionalnom parku Kruger u Juznoj Africi ?! Crni nosorozi cesto napadaju sirote turiste na safarijima i nanose im ozbiljne povrede duse i tijela. Bas su nam prijatelji sa NG-a pustili i prigodan snimak krvolocnog napada, snimljen amaterskom kamerom, koji je snimila drhtava ruka uzasnutih jadnih turista iz Holandije... Jebote, crni nosorog napao gospodju u sezdesetim godinama i pronosao je na rogu desetak metara po parku, a zatim okrutno lagano odsetao... Sam snimak je prilicno nejasan, evo npr. meni su bila potrebna dva pregledavanja da bih uspio utvrditi ko je na snimku crni nosorog, a ko pomenuta nesrecna gospodja u sezdesetim godinama iz Holandije. Na kraju sam ih uspio razlikovati, uglavnom po tenu... Gospodja je ona grdosija bledunjave koze. A njen hrabri suprug je cijelo vrijeme napada uzivao u bezbjednosti krosnje drveta i imao dovoljno prisebnosti da snima. Vjerovatno je precijenio mogucnosti svoje supruge, nadao se da se moze ravnopravno nositi sa divljom zivotinjom. Mogu donekle shvatiti tipa - vrlo je vjerovatno da bi gospodja nadjacala nosoroga, da je imala vremena da se iz sve snage zaleti na njega oborene glave... Ovako, nosorog je gospodju uhvatio kvarno, na foru, pa je pronosao na rogu... Treci tip u cijeloj prici je neki jadni niger koji ih je tu doveo za saku dolara. Bas me interesuje sta je tada prolazilo kroz njegovu glavu... O cemu taj tip uopste razmislja dok za nekoliko dolara provlaci po africkim vukojebinama bezobrazno bogate bijele fosile sa Zapada, bolesno zeljne da osjete bilo koju od primarnih emocija, za cije postojanje su gotovo zaboravili ziveci poslusne, sjebane, kapitalisticke evropske zivote ?!... Mislim da su sjebani i jedni i drugi. Nigeri nemaju para i slobodu, ovi drugi nemaju sebe jos od prvog osnovne.
A nosoroga je u Africi pocetkom XX vijeka bilo oko milion. Danas ih ima 18.000...
Nosorog koji vam kuca ove redove je sasvim solidno danas. Cita Selindzerovog Lovca u zitu, nije odavno... Odlicna knjiga. Utjesno je znati da postoji jos budala na planeti koje dijele njegove emocije i misli. Nije utjesno znati da se taj tip samoubio, ali jebiga... Ta mi opcija uvijek ostaje otvorena, ako ne uspijem da svoje mozdane aktivnosti svedem na nivo americkog bizona.
Ne gudriram se i ne kockam. Ne pijem... Cak i ne razmisljam o tome, dok ne dodjem na forum.
Inace, upoznao sam prilicno zivotinjski svijet na planeti Zemlji u posljednje vrijeme, gledajuci NG... Ne znam koliko ste upoznati sa cinjenicom da crni nosorozi u proteklih nekoliko godina prave ozbiljna sranja u nacionalnom parku Kruger u Juznoj Africi ?! Crni nosorozi cesto napadaju sirote turiste na safarijima i nanose im ozbiljne povrede duse i tijela. Bas su nam prijatelji sa NG-a pustili i prigodan snimak krvolocnog napada, snimljen amaterskom kamerom, koji je snimila drhtava ruka uzasnutih jadnih turista iz Holandije... Jebote, crni nosorog napao gospodju u sezdesetim godinama i pronosao je na rogu desetak metara po parku, a zatim okrutno lagano odsetao... Sam snimak je prilicno nejasan, evo npr. meni su bila potrebna dva pregledavanja da bih uspio utvrditi ko je na snimku crni nosorog, a ko pomenuta nesrecna gospodja u sezdesetim godinama iz Holandije. Na kraju sam ih uspio razlikovati, uglavnom po tenu... Gospodja je ona grdosija bledunjave koze. A njen hrabri suprug je cijelo vrijeme napada uzivao u bezbjednosti krosnje drveta i imao dovoljno prisebnosti da snima. Vjerovatno je precijenio mogucnosti svoje supruge, nadao se da se moze ravnopravno nositi sa divljom zivotinjom. Mogu donekle shvatiti tipa - vrlo je vjerovatno da bi gospodja nadjacala nosoroga, da je imala vremena da se iz sve snage zaleti na njega oborene glave... Ovako, nosorog je gospodju uhvatio kvarno, na foru, pa je pronosao na rogu... Treci tip u cijeloj prici je neki jadni niger koji ih je tu doveo za saku dolara. Bas me interesuje sta je tada prolazilo kroz njegovu glavu... O cemu taj tip uopste razmislja dok za nekoliko dolara provlaci po africkim vukojebinama bezobrazno bogate bijele fosile sa Zapada, bolesno zeljne da osjete bilo koju od primarnih emocija, za cije postojanje su gotovo zaboravili ziveci poslusne, sjebane, kapitalisticke evropske zivote ?!... Mislim da su sjebani i jedni i drugi. Nigeri nemaju para i slobodu, ovi drugi nemaju sebe jos od prvog osnovne.
A nosoroga je u Africi pocetkom XX vijeka bilo oko milion. Danas ih ima 18.000...
Nosorog koji vam kuca ove redove je sasvim solidno danas. Cita Selindzerovog Lovca u zitu, nije odavno... Odlicna knjiga. Utjesno je znati da postoji jos budala na planeti koje dijele njegove emocije i misli. Nije utjesno znati da se taj tip samoubio, ali jebiga... Ta mi opcija uvijek ostaje otvorena, ako ne uspijem da svoje mozdane aktivnosti svedem na nivo americkog bizona.
Ne gudriram se i ne kockam. Ne pijem... Cak i ne razmisljam o tome, dok ne dodjem na forum.