POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!
Moderator: sanela
Re: POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!
Samo da vam javim, Marko je pre nekoliko dana ušao u Reto Srbija, videli smo se i malo ispričali, za sada je dobro...
SAMO CEO ŽIVOT...
- PROČITAJ ME
Braca, i ja silno želim da istraješ u svim svojim namjerama...... kad ja nemogoh i posrala se na svih ovih 6 mjeseci....... eeeee.... sada ponovni početak...... ima nade za tebe... čuvam ti fige..... samo pozitivno brate.... pozzzzzz

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
zna li ko ima li kakvih vijesti od marka?
PER ASPERA AD ASTRA...
Videli smo se pre par dana, Marko je u Retu, bori se...
SAMO CEO ŽIVOT...
super,vjerjem d ce izgurati to!poz ga od mene
PER ASPERA AD ASTRA...
Evo i mene konacno.Izasao sam iz Reto centra pre nekih 3 meseca,borim se svakoga dana ali tek sada provaljujem milione problema za koje pre nisam imao pojma da postoje.Radim u jednoj firmi,srecem se sa ljudima koji su na gudri ali nekako nemam onaj osecaj kao pre.Meni licno su momci iy Reto centra pomogli da vidim sustinu problema i hvala im na svemu!Pozdrav svima pa se cujemo!!!
- PsyTechGirl
Hey.. Prawo mi je zadowoljstwo tebe upoznati makar owako preko neta.. Zaista!! Ajde kad uhwatish malo wremena ispishi makar malo kako ti je bilo.. I koliko si ti u stwari proweo tamo wremena ?? Bash me zanima.. Widim da si mi brat po muzici (a mozda se i to promenilo u RETO??), pa me swe zanima.. zaista!!!marko PSY wrote:Evo i mene konacno.Izasao sam iz Reto centra pre nekih 3 meseca,borim se svakoga dana ali tek sada provaljujem milione problema za koje pre nisam imao pojma da postoje.Radim u jednoj firmi,srecem se sa ljudima koji su na gudri ali nekako nemam onaj osecaj kao pre.Meni licno su momci iy Reto centra pomogli da vidim sustinu problema i hvala im na svemu!Pozdrav svima pa se cujemo!!!
Weliki pozdraw tebi !!!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Marko sta se desava sa tobom?Jesi li dobro covece?