Ima li nade za nas ???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: Ima li nade za nas ??

Post by PsyTechGirl »

Kakwi komentari.. Swe razumniji do razumnijeg.. Werowatno da ima i neku fobiju od komune same, jer znate ono, kakwi smo mi ljudi.. Shto nam je nepoznato i strano, toga se nekako i gnushamo i plashimo u isto wreme.. Za razliku od mame i mene koje smo maximalo informisane..
Sale, nemoj da si tako cinichan i bzwz.. Nije ti fora! Jbg, nije da ja njega necu da uwredim.. Nego iskreno, sumnjam da sam bash spremna za totano osamostaljianje, i zauwek ostawljanje iza sebe i to malo osoba koje su brinule za mene i oko mene.. Jer se i kewa odmah nadowezala, u fazonu - eto taman sad idesh tamo, buudesh koliko treba i odande mozesh prawo za Nowi Sad da ziwish swoj ziwot (posshto ja to planiram godinama unazad, ali sam nekako izgubila i wolju i elan i energiju za to..), i wishe nii mi da tebi ne trebamo ni ti nama.. I kao napokon ona i ja da se odwojimo, poshto smo inache jako wezae.. Ma sranje teshko! Swe je tako konfuzno i zakomplikowano, kao i swe ostalo u mom ziwotu.. A ja MRRRRRRRRRZIM konfuziju!!
A jbg.. Da ne smaaram onda wishe, idecu ja wec shta cu, a wama swima u swakom slucchaju hwala na komentarima i sawetima, kakwi god da su bili ...
Pozdraljam ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
saša-ex

Post by saša-ex »

Nisam ciničan...ali šta drugo da ti kažem? Iskreno, bednije i smešnije opravdanje nisam dugo čuo. Čak i ovi na subu, kad se pravdaju sami pred sobom, imaju bolju priču. Ali dobro,imali si ovde i druge savete u vezi svog problema...
SAMO CEO ŽIVOT...
bojanol

Post by bojanol »

E stvarno Sale, sad si preterao.
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

...ĆAO Ja nisam u stanju da ti dajem neke savjete, ni de ni nemoj ići..... to je na tebe i tvoja odluka..... ja te podržavam u svemu i želim da uspiješ...... ja evo polako pakujem stvari i psihički se pripremam.... da ti pravo kažem nije mi nimalo jednostavno, ali šta sada tu mogu..... čvrsto sam odlučila i gibam..... ljubim te... :?
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

PsyTechGirl wrote:.. A sad cu da dam sebi josh samo jednu shansu pokushaja od kuce.... Jbg .. Shta cemo, ne moze bash uwek swe onako kako pozelimo, mora se chowek nekada i zrtwowati zarad wishih stwari.. Waljda?! Nemam pojma..
Pozdrawljam ..
Dezavy:
Citam li ja ovo Tajcimepro......(nekad)?
(xi xi xi, jos ima i tackice)

PsyTG, ljubi te babac, PDT_Love_18
polako...svako ima svoje vreme, budi tu kuckaj, citaj i "kasce ti se samo" :wink:
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

... HAHAHAHA ma zarazna sam ti ja moja Bakutice, al šta ćeš..... navika.... tačkati.... i sama sam se pretvorila u jednu veliku tačku.... a to nikad... hm... pa nikad ne reci nikad.... stara dobra.... ljubim te... :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
YugoStar

Post by YugoStar »

Hej Psy,kako si,sta ima?!

Evo da i ja pokusam napisati nesto.

Ja te kontam da nekad nije jednostavno napraviti rez u zivotu,ipak je zivot iznijansiran i to.
Nego kad je situacija vec takva,probaj ostati cista bez recidiva i gluposti,a kad se situacija u kuci smiri,a ti jos budes zagrijana za komunu,pocni polako ocuha educirati i pripremati.Naravno ukljuci i staru u akciju,budite mudre,a i ispostujte covjeka kad je vec zasluzio.

Ovo je moje misljenje,ovako bi ja ucinio da sam u tvojoj situaciji.Naravno,postujem sve dobronamjerne komentare da trebas misliti 1. na sebe i svoje zdravlje i zivot.
Sve naj.
termit84

Post by termit84 »

mali prijedlog...odi u Reto...ne čekaj...danas ima svolju za otići...da li ćeš je opet imati za mjesec-dva? uostalom,sta je to sta ce te promijeniti u njegovoj kući????????????? TV, playstation? vjeruj,odi dok si na vrijeme
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

YugoStar wrote:Hej Psy,kako si,sta ima?!

Evo da i ja pokusam napisati nesto.

Ja te kontam da nekad nije jednostavno napraviti rez u zivotu,ipak je zivot iznijansiran i to.
Nego kad je situacija vec takva,probaj ostati cista bez recidiva i gluposti,a kad se situacija u kuci smiri,a ti jos budes zagrijana za komunu,pocni polako ocuha educirati i pripremati.Naravno ukljuci i staru u akciju,budite mudre,a i ispostujte covjeka kad je vec zasluzio.

Ovo je moje misljenje,ovako bi ja ucinio da sam u tvojoj situaciji.Naravno,postujem sve dobronamjerne komentare da trebas misliti 1. na sebe i svoje zdravlje i zivot.
Sve naj.
Uprawo tako i ja razmishljam... Sad ko razume tebe, razumece i mene.. Mada mi se chini da je tih swakako malo...
termit84, smatram da si i ti u prawu, ali shta sada?? Mislim, nemam pojma.. Swe u swemu tako je i jbg.. Nadam se da ce biti bolje.. Pa moralo bi, zar ne ?? Pozdraw swima .....
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Big Mama

Post by Big Mama »

pusa od mene, samo to....kiss.
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Post Reply