bok, ja nisam osobno nikada uzimala koku na iglu, ali sam upoznala jednu curu koja je, i vjeruj mi to strasno izgleda, ona je imala kratere, po rukama i nogama, ono otvorene rane, onak okrugle, to od dopa nikada nemas, imas autoput (ono kada se zareda par uboda, to se kod nas zove autoput,) ali ovako nesto nisam nikada prije vidjela. i onda mi je decko reko da je to zato sto ti kada furas koku ono malo sto iscuri na kraju sto uvijek iscuri i kod dopa, ono zadnja kapljica, to ti sprzi kozu,jer je koka takva, a dop to ne radi.
kako je kuhala neznam, niti sam to ikada ikoga pitala
IGLA
Moderator: sanela
Re: IGLA
Velike tajne malih kuhara....Jebiga,bodes se od 17,godine i ako do sad nisi naucio recept,sta god ti se napise,neces vjerovati...Ma daj :axe:Razlog zbog kojeg sam napisao svoj prvi post pod temom „Igla“, jest taj što bih želio izmijeniti iskustva sa osobama koje su koristile kokain intravenozno. Zanima me način kojim su spravljali „magičnu juhu“, i koje posljedice imaju danas zbog uporabe istog....
A posledice...STA?kOJE POSLEDICE...KO JE REKAO TO?GDJE SIII,IZACIIIII,ZNAM DA SI U ORMARU,VIDIM VAS....MENE STE NASLI...JEB....PS-PS....CUTI,JEBEM TI.....CUJES?
AHAHAAAA ....PS-PSTTTT???????!!!!! :axe: :axe:
Ma nema nekih narocitih posledica

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Nije ti pitanje bas nesto.....bolje pitanje kako zavrsi faks?Tako izdrogiran...vudd wrote:Velike tajne malih kuhara....Jebiga,bodes se od 17,godine i ako do sad nisi naucio recept,sta god ti se napise,neces vjerovati...Ma daj :axe:Razlog zbog kojeg sam napisao svoj prvi post pod temom „Igla“, jest taj što bih želio izmijeniti iskustva sa osobama koje su koristile kokain intravenozno. Zanima me način kojim su spravljali „magičnu juhu“, i koje posljedice imaju danas zbog uporabe istog....
A posledice...STA?kOJE POSLEDICE...KO JE REKAO TO?GDJE SIII,IZACIIIII,ZNAM DA SI U ORMARU,VIDIM VAS....MENE STE NASLI...JEB....PS-PS....CUTI,JEBEM TI.....CUJES?
AHAHAAAA ....PS-PSTTTT???????!!!!! :axe: :axe:
Ma nema nekih narocitih posledica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:ninja: :ninja: :ninja: :smt116 [shot]
Last edited by vudd on Sun Jan 25, 2009 1:36 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
adam normalno da je moguce ni moj decko nikada nije probo iglu dok mene nije upoznao, i onda je samo par puta, a prije mene se drokso nekih 10 ak godina, i jos nesto jako cudno bar meni, mislim nisam jos upoznala narkomana koji ne pusi, a evo on nikada cigaretu u zivotu zapalio, ono cudno mi je to, jer je najljepse kada uzmes zapaliti pljugu, ali evo svasta ima, i on je od onih koje dop puta totalno drukcije, ono vecinu ljudi dop puca ono na kljucanje, pa i mene a njega ne, on je od dopa fulll hiperaktivan, ono prica ko navijen, nikada ga nisam vidjela da kljuca, tak da i u dopu smo svi razliciti.
pozdrav
pozdrav
-
opet kvaris zabavu sanela.ja razumem profesionalnu deformaciju ali pusti vise kumunalne usluge na forumu...sigurno da mozes prozore na stanu da obrises ili slicno,partibrejkeru jedan