Hey Vlado.. A shto idesh u bolnicu, ili si bio ili si sada?? Izwini ali nisam u toku, a bash me zanima sha ti bi..??
Weliki pozdraw od mene i sad samo lagano ka boljem.. Srecno i pametno !!
Idiot
Moderator: sanela
- PsyTechGirl
Re: prica o najpametnijem tipu na svijetu
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Ma nista posebno, treba da krenem sa procesom lijecenja hepatitisa, pa zele da mi sjeckaju unutrasnje organe i vrse eksperimente... Doktorica je na uputnici napisala petodnevna hospitalizacija, ali nema teorije da cu im dozvoliti da toliko traje. Za sta pet dana ?!... Sljedece sadmice su zavrsni mecevi na Aus openu i SP u rukometu i nemam namjeru da umjesto u tv, blejim u plafon u bolnici i hvatam zjale i grebem se za novine, obucen u pidzamu sa tufnicama i sa papucama kao najboljim prijateljima...
- PsyTechGirl
Hehehehehehe :pVlado_M wrote:Ma nista posebno, treba da krenem sa procesom lijecenja hepatitisa, pa zele da mi sjeckaju unutrasnje organe i vrse eksperimente... Doktorica je na uputnici napisala petodnevna hospitalizacija, ali nema teorije da cu im dozvoliti da toliko traje. Za sta pet dana ?!... Sljedece sadmice su zavrsni mecevi na Aus openu i SP u rukometu i nemam namjeru da umjesto u tv, blejim u plafon u bolnici i hvatam zjale i grebem se za novine, obucen u pidzamu sa tufnicama i sa papucama kao najboljim prijateljima...
A, nemoj zezati.. Shto se mora, mora se.. Znash i sam! Prema tome, molim te ozbiljno owo shwati i iscooliraj.. Uostalom, mozda i u bolnici imaju neki tw ?? (tj sigurno, samo treba doci do njega, sem ako nema neka dnewni borawak i to, kao shto ima na VMA)..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Vlado_M wrote:Ma nista posebno, treba da krenem sa procesom lijecenja hepatitisa, pa zele da mi sjeckaju unutrasnje organe i vrse eksperimente... Doktorica je na uputnici napisala petodnevna hospitalizacija, ali nema teorije da cu im dozvoliti da toliko traje. Za sta pet dana ?!... Sljedece sadmice su zavrsni mecevi na Aus openu i SP u rukometu i nemam namjeru da umjesto u tv, blejim u plafon u bolnici i hvatam zjale i grebem se za novine, obucen u pidzamu sa tufnicama i sa papucama kao najboljim prijateljima...
gde bre ti decko zivis? koje pidzame na tufnice? koje papucice?
sto doneses to ti je..predlazem one sa dinosaurusima, tzv dinoforever..
AUS Open se ionako pretvorio u backstejdzu na "kokomemajkumilosnu" a i Anchi sjebao onaj latino lover, 7 (slovima: sedam) gemova patila za njim..posle skontala da je ona ruskinja bolji tip od spanca, ali kasno Ane na Melburna stize..
Hej Vlado, drago mi te je čitati. A vidim i da se značajne novosti dešavaju kod tebe... neka, neka i vakat je bio. Sretno sa biopsijom i cijelom procedurom. Drago mi je da si "upao" u program. Javi se kad mogneš...
-
takodje je i meni drago sto si se vratio iako znas i sam da sekunde jedne nisam ni sumnjao u tvoj povratak...znao sam da ces se oglasiti posle cestitki za rodjendan.svaka cast na borbi protiv hepatitisa.
p.s.jesi li gledao danas noleta i bagdadisa?
p.s.jesi li gledao danas noleta i bagdadisa?
Evo me... Vratio sam se iz BL svjeze tetoviranih vena, kao u stare proklete dane.
5 dana smaranja u bolnici. Konacno sam shvatio Ajnstajnovu teoriju relativiteta - u bolnici vrijeme prolazi barem 17 puta sporije nego na slobodi... Sreca pa sam bio u sobi sa trojicom djedova, sad imam 3 ekstra lika za neku mracnu komediju i to... Samo da ih malo razradim prije nego sto ispare iz glave. (Mozak mi sve slabije radi, jos malo pa cu brstiti lisce po parkovima i/li hodati kao zombi sa plocicom sa imenom i adresom okacenom oko vrata.)
A prije svega toga ne bi bilo lose da se okupam.
Pozdravljam.
5 dana smaranja u bolnici. Konacno sam shvatio Ajnstajnovu teoriju relativiteta - u bolnici vrijeme prolazi barem 17 puta sporije nego na slobodi... Sreca pa sam bio u sobi sa trojicom djedova, sad imam 3 ekstra lika za neku mracnu komediju i to... Samo da ih malo razradim prije nego sto ispare iz glave. (Mozak mi sve slabije radi, jos malo pa cu brstiti lisce po parkovima i/li hodati kao zombi sa plocicom sa imenom i adresom okacenom oko vrata.)
A prije svega toga ne bi bilo lose da se okupam.
Pozdravljam.
Veliki pozdrav i podrska. Proci ce i taj shit hit i smijacemo se slatko svemu, dace Bog.Ni ja, kao ni param, ni secunde nisam sumnjala u tebe :smt006 :smt024
Xa xa xa ....Vlado_M wrote:u bolnici vrijeme prolazi barem 17 puta sporije nego na slobodi...

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
-
preterao si ga...odnos je 6o minuta 60 sekundi.inace i ja sutra idem kod zubara i jedva cekam miris ordinacije,mo`s misliti.vec zamisljam scenu ja u cekaonici sedim i slusam vriskove koji dopiru iz ordinacije pa u ritmu toga mi se dize kosa...imam utisak da ce me sutra izneti na nosilima.ziv bio pa video.pozdrav brate po hronicnoj depresiji.Baba Naca wrote:Xa xa xa ....Vlado_M wrote:u bolnici vrijeme prolazi barem 17 puta sporije nego na slobodi...