zvrky wrote:evo objasnicu ti kako ces postaviti sliku...
1. ides na "odgovori" kada udjes u deo gde regularno pises postove ispod praznog prostora pise:
2. dodavanje priloga tu kliknes i otvori ti se deo gde pise
3. Browse tu kliknes i otvori ti se prozor u kom ces traziti sliku koju zelis da postavis na forum
4. prvi prazan prostor u prozoru gde trazis sliku pise "look in" a na desnoj strani u istom redu imas strelicu okrenutu na dole "padajuci meni" tu kliknes i trazis gde ti se slika nalazi ( najlaksi nacin ti je da sliku postavis na desktop tako da kad ti se ovaj prozor otvori kliknes na desktop,kliknes na sliku i nakon toga kliken "Open" i time ces ubaciti sliku na mesto gde pise "naziv datoteke"(pored browser-a) kada to uradis
5. kliknes "dodaj datoteku" kada ubaci sliku kliknes
6."umetni" i to ti je cela procedura kao zavrsni korak klikes
7. Posalji
Nadam se da sam ti dobro objasnila
Hey, ma fenomenalno si ti objasnila, ali bi mi bilo dowoljno da si samo rekla da treba da se otwori ono .. "dodawanje bla bla bla.." jer sam se tamo snashla kao u swom dzepu :p
Swe u swemu, hwala ti puno, sama sigurno nikada ne bih otkrila ..
PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18 PDT_Love_18
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
hey, pa jesi uspeo sada, kada je Zvrky to owako fino objasnila ??
Kad chowek pogleda, u stwari skonta, dodje mu na to da je u stwari bash bash jako jednostawno .. Samo shto mene neshto zeza pa nece da mi prihwati sliku koju ja hocu, nego koju on hoce (owaj moj komp)
Ajde kazi gde si zapeo, da ti pomognem ??
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..