Slike
Moderator: sanela
Re: Slike
Ma stavljaju svoje slike pa ih brisu pa opet stavljaju i tako u krug,mozda ih ima malo ali ih ipak ima, glupo je da se izmesaju sa raznim drugim slikama. Crna ko cigance, sta cu taku me majka rodila 

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- PsyTechGirl
Ja sam to od tebe widela :pzvrky wrote:Ma stavljaju svoje slike pa ih brisu pa opet stavljaju i tako u krug,mozda ih ima malo ali ih ipak ima, glupo je da se izmesaju sa raznim drugim slikama. Crna ko cigance, sta cu taku me majka rodila
(to za skidanje i stawljanje slika)

A shta cu, izwor mi je bio fb, pa bash i nije fora.. A ne znam josh da stawim direkt iz komp-a .. Kad mi to neko objasni, mozda i ja stawim i na trajno

Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
A pa Adame to valjda ide s godinama
nikad u zivotu nisam imala ovu kilazu sad se prvi put upoznajem s njom,mislim da cu ipak malo da smrsam radi lakseg kretanja hahahahha.
Sanela nisam sigurna da cu doci,imam poziv od saleta pa cu razmisliti,ne znam da li cu moci tada da uzmem odmor itd. Bez obzira na moj dolazak pozdravi mi ekipu iz kampusa !
Psy, jesam brisala slike i stavljala nove,one od ranije i nisu bas lepe za videti,ma nisu ni sada al su ipak za nijansu lepse

Sanela nisam sigurna da cu doci,imam poziv od saleta pa cu razmisliti,ne znam da li cu moci tada da uzmem odmor itd. Bez obzira na moj dolazak pozdravi mi ekipu iz kampusa !
Psy, jesam brisala slike i stavljala nove,one od ranije i nisu bas lepe za videti,ma nisu ni sada al su ipak za nijansu lepse

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- PsyTechGirl
Ma ZVRKY super si, mani se 3powanja.. Swe 5zvrky wrote:A pa Adame to valjda ide s godinamanikad u zivotu nisam imala ovu kilazu sad se prvi put upoznajem s njom,mislim da cu ipak malo da smrsam radi lakseg kretanja hahahahha.

A i ja cu stawiti neku sliku, samo kad skontam kako ..
Ljubac i weeeeeliki pozdraw ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
evo objasnicu ti kako ces postaviti sliku...
1. ides na "odgovori" kada udjes u deo gde regularno pises postove ispod praznog prostora pise:
2. dodavanje priloga tu kliknes i otvori ti se deo gde pise
3. Browse tu kliknes i otvori ti se prozor u kom ces traziti sliku koju zelis da postavis na forum
4. prvi prazan prostor u prozoru gde trazis sliku pise "look in" a na desnoj strani u istom redu imas strelicu okrenutu na dole "padajuci meni" tu kliknes i trazis gde ti se slika nalazi ( najlaksi nacin ti je da sliku postavis na desktop tako da kad ti se ovaj prozor otvori kliknes na desktop,kliknes na sliku i nakon toga kliken "Open" i time ces ubaciti sliku na mesto gde pise "naziv datoteke"(pored browser-a) kada to uradis
5. kliknes "dodaj datoteku" kada ubaci sliku kliknes
6."umetni" i to ti je cela procedura kao zavrsni korak klikes
7. Posalji
Nadam se da sam ti dobro objasnila
1. ides na "odgovori" kada udjes u deo gde regularno pises postove ispod praznog prostora pise:
2. dodavanje priloga tu kliknes i otvori ti se deo gde pise
3. Browse tu kliknes i otvori ti se prozor u kom ces traziti sliku koju zelis da postavis na forum
4. prvi prazan prostor u prozoru gde trazis sliku pise "look in" a na desnoj strani u istom redu imas strelicu okrenutu na dole "padajuci meni" tu kliknes i trazis gde ti se slika nalazi ( najlaksi nacin ti je da sliku postavis na desktop tako da kad ti se ovaj prozor otvori kliknes na desktop,kliknes na sliku i nakon toga kliken "Open" i time ces ubaciti sliku na mesto gde pise "naziv datoteke"(pored browser-a) kada to uradis
5. kliknes "dodaj datoteku" kada ubaci sliku kliknes
6."umetni" i to ti je cela procedura kao zavrsni korak klikes
7. Posalji
Nadam se da sam ti dobro objasnila

Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!