Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Lilith*Nancy*

Re: Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA

Post by Lilith*Nancy* »

Boze....kako smo mi ljudi cudna Bica....Swako plese swoj ples ziwota tajnowitim koracima i ma koliko mi bili slicni,swi smo mi jedinstena i posebna Bica Uniwerzuma.
Meni licno je jako tesko da pronadjem osobu sa kojom zelim wezu a za koju mogu reci da ima osobine koje me odusewljawaju,ko me fascinira u mnogim stwarima a da realno sagledam i lose i dobre strane......Seks,fizicka priwlacnost,idealizacija nekog....to je jedna stwar a owo o cemu pisem nema weze sa tim.Ne znam...Walda sam se zaljubila,kako bi moj Feniks rekao ali i ja i Posebna osoba smo swesni swojih putewa i swesni da sada se putewi razilaze zarad wiseg cilja.Shwatila sam ja to i udaljila sam se,dok su jos uwek emocije i platonska ljubaw bez ulaska u tudji ziwot bili prisutni.... :smt022 :smt022 :smt026 :smt026 :heart: :heart: :heart:

Ali...u trenutku NISAM ZELELA da toga budem swesna,moje zawisnicko ponasnje se manifestuje i na tom planu....Medjutim odlucila sam da ostawim stwari po strani swesna swog straha da cu se JA predomisliti u wezi mnogih stwari sto je pozitiwno i realno ali ja to nisam zelela.Htela sam swoju posebnu osobu nkoja razmislja kao ja,koja ima newerowatne spojewe stwari u swojoj licnosti,koja mi tooolikoo prija,koja me u nekim stwarima fascinira.....Ali!Ipak sam se udaljila i narawno,kao sto sam i predpostawljala stwari su dosle na swoje mesto.Wise sam postala swesna swih mogucih i nemogucih "kontra indikacija".

Culi smo se danas....On ce da ode u komunu jer smatra da je to najbolje za njega i rekao mi je nesto sto....sto me je tako pogodilo ali na pozzitiwan nacin."AKO JE ZELJA;MISAO OBOSTRANA I DOWOLJNO JAKA,TE MISLI CE DA SE SPOJE."A za sada swako mora da nadje put najbolji za njega.Bez oporawka onog Uniwerzalnog Bica u nama,nemoguce je ista postici,nemoguce je biti zadowoljan,srecan,dobar,iskren a ja niposto ne zelim da izgubim owo sto dobijem.Ne zelim da opet budem "Andjeo slomljenih krila i da izgubim sebe i swe sto sam bila..."(moja pesma)A moja krila su tek krenula da rastu prekriwena najlepsim i najblistawijim perjem i zelim da rastu i rastu,da jednog dana poletim bez BILO CIJEG sputawanja!

Iskreno,ne znam da li mi je wise zao ili drago zbog nekih stwari koje mi je rekao...Da,zao mi je sto ide ali swesna sam da to sada ne bi bilo dobro,a ona zelja ili misao je obostrana tako da swim srcem zelim mojoj Posebnoj osobi swe najbolje,i iskreno se nadam da je zaista swstan da mi se UWEK,U BILO KOJE DOBA moze obratiti i nadam se da ce doci wreme tj. da ce misli ostati zajedno.Ako dodje wreme za to.Werujem i nadam se ali nista ne ocekujem.Za sada je najbolje da se swako najiskrenije i potpuno otworenog srca posweti swome putu.... :heart: :heart: :heart:
2172.jpg
2172.jpg (2.62 KiB) Viewed 1647 times
cute.gif
cute.gif (6.23 KiB) Viewed 1645 times
EmoHeart.jpg
EmoHeart.jpg (16.95 KiB) Viewed 1654 times
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
heroinapg

Post by heroinapg »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=J-Hbtn-Lt04[/youtube]

Evo samo za tebe jedan izvozni projizvod PDT_Love_08
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

EEEE...Zawisnost se zaista manifestuje na najrazlicitije nacine.Dokle god neswesno ili swesno pokusawam da zatrpam prazninu,tkz. rupu u swom stomaku stwarima spolja....udaljawam se od sebe.To debelo wazi za moj prethodni post.Ok super,trudim se da prepoznam na wreme swoje zawisnicko ponasanje ali tako grcewito se drzati nekih modela ponasanja koji su opet realno gledano bezanje od sebe.... :smt026 :smt026 :smt017 :smt017 :smt018 :twisted: Jbg,ja izgleda swe moram na tezi nacin :prayer: :axe:
Sada sam sigurna da definitiwno moram pratiti swe sugestije programa i swog sponzora bez zaobilazenja odredjenih sugestija jer su meni na prwi pogled mozda nelogicne i nebitne.Da,to je na prwi pogled i to je izwrdawanje.Ako je moja glawa sada toliko drugacija nego ranije,ako sam nasla program koji mi toliko znaci koji mi zaista pomaze-nema bre izwrdawanja jer to polako ali sigurno opet otwara putewe za moj stari ziwot koji nikako ne zeliiim!
Puno,puno rada na sebi je potrebno,ma koliko da se meni cinilo kako je sada swe mnogo bolje.

Swima zelim sretnu Nowu godinu i da prepoznamo srecu,da radimo na sebi i da dozwolimo sebi da lepe stwari dodju do nas!!!!!
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

Zelim wam srecnu Nowu godinu,da ostanete cisti i trezni-SLOBODNI,a oni koji jos uwek to nisu,od sweg srca im zelim da postanu sto pre.
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :supz: :supz: :supz: :supz: :heart: :heart: :heart: :smt026 :smt026 :smt026
EVEN IF YOU STAND ALONE!
heroinapg

Post by heroinapg »

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

zivio trijezni pank! Ljubim te.
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Wed Jun 24, 2009 9:38 pm, edited 1 time in total.
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

Dobro wece swima....kako je lep osecaj malo se iskljuciti iz swega i poswetiti wreme sebi....Bez tenzije,pritiska u glawi,zurbe....Prosto receno-opustiti se..... :heart :smt051 :smt051 :smt043 :smt051
Kada ostawis po strani razne situacije i probleme,ne razmisljas prewise unapred i shwatis kako ti je lepo bas u owom trenutku.....ma super bre!
Realno gledano JA DANAS ZNAM GDE ZIWIM,za sutra wec ne znam ali DANAS mi je lepo.DANAS sam cista i trezna (kao i prethodna 3 meseca :supz: ),DANAS sam ucila,DANAS sam prowela wreme sa ljudima koje wolim i DANAS sam zadowoljna promenama u mom ziwotu i mojoj glawi.
Weliki HUG :smt026 :smt023 :heart: :heart:
EVEN IF YOU STAND ALONE!
sanela

Post by sanela »

Joj draga, kako volim čitati tvoje postove. Uhvatim se da se svaki put nasmijem kad pročitam ono što napišeš... tačno se osjeti koliko zračiš pozitivnom energijom... važno je SAMO DANAS da živiš život punim plućima. I samo koračaj naprijed... ljubim te i čestitam na tri mjeseca čistoće.
MANS0N

Post by MANS0N »

I ja sam odusevljen sa ovom curom.:)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

SUPER, SUPERRRR..... čestitam draga, samo naprijed..... i dobro naša draga Sanela kaže.... zaista zračiš pozitivom...... pusa od Jace..... :smt023 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt041 :smt041
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Post Reply