Heroin na recept

Sve u vezi smanjenja štete uzrokovane upotrebom droge.

Moderator: sanela

goldy

Re: Heroin na recept

Post by goldy »

.
Last edited by goldy on Thu Jul 02, 2009 11:09 am, edited 1 time in total.
dera

Post by dera »

goldy wrote:Normalno da nije isto!Isto tako kad ga prestanes uzimati vidjet ces koliko si opijena bila.To sto se tebi sada cini da si normala-nemoj ga uzet-pa ces vidit kako ces se osjecati....A supstitucija je substitut-znaci zamjenjuje drogu...ja sam slicno misljenje imala ko ti.i divila se sama sebi sto nemam glad za dopom,kad ono međutim....
Sta je ovo goldy...puknu se i na forum
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Goldy, hajde reci jesu li Metadon i Subutex droga? Sta je dugotrajno uzimanje toga nego zamjena - suptitucija.
Potpis.
paramparcad

Post by paramparcad »

joooj ana ko da si sa marsa pala.pa znas i sama koliko puta je prezvakana ta prica a ti opet isto pitanje...ccc.ne vredi,moram sprovesti onaj program sto sam za tebe spremio,znaci pravac gucevo.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Cuj ko da sam s Marsa pala, sto me zezas? Sto ti mene ne volis nikako!?!?!? :D
Necu se igrati s tobom! :smt016
Potpis.
astrid

Post by astrid »

stvarno neznate prestati. gle to je moje misljenje i ti da se postavis na trepavice ja cu dalje tako misliti, gle ja sam bila i na hepovima i na subu i nikako niposto ni u najludim snovima hep nije isti kao i sub. neda mi se opet pisati zasto, jer to zna i vidi svatko ko je uzimao oboje, pa moza napraviti razliku.
a to da je supstitucija pa normalno da je,nitko ne kaze da nije i sta sada sta zato je lose. ja znam da kada ga prestanem uzimati da cu mozda biti u krizi, ali o tome cu razmisljati kada dode vrijeme, sad me on stiti i ja sam mu zahvalna jer evo stvarno nista drugo mi nije pomoglo osim njega. a da je meni u interesu biti opijena i da me boli k za sve onda bi ostala na 25 hepova , ali na 25 hepova sam samo spaval i nisam bila sposobna glavu dignuti a kamoli raditi,a evo sada radim, i normalno zivim. tako da nije bas isto.

ali vi vidim se ovdje dolazite samo raspravljati, i posrat tude misljenje, ajde jos ovi koji zanju o cemu pricaju zanci koji su to prosli, ali oni koji se nisu drogirali, (ne omalovazavam nikoga) ali kako mogu zanti kako je to. to je kao da ja pricam o tome kako je letjeti u svemir,i nekoga ko kaze da je to dobro ja kazem ne nije jer zbog toga i toga a nisam to osijetila, pa to nema smisla.

i nemojte misliti da sve zante o drogiranju zato sto se vama netko bliski drogirao, svatko je drugaciji i svatko to drugacije dozivi i zivi nakon toga, ako se uopce izvuce tako da nemozete generalizirati.

umjesto da kazete aj super cura se izvukla ok na subu je ali bolje i to nego dop vi tu pametujete, ma.....
saša-ex

Post by saša-ex »

Astrid, najveći problem sa supstitutima je taj privid kako je sve normalno. A ništa nije...To što se ne vučeš po ulici i što ti glava ne pada ne pokazuje ništa. Probaj da ne uzmeš sub jedno jutro, videćeš da si na istom mestu i da sve stoji kada je tvoja narkomanija u pitanju. Izvini ali to je realnost...
SAMO CEO ŽIVOT...
paramparcad

Post by paramparcad »

AnAna_mo wrote:Cuj ko da sam s Marsa pala, sto me zezas? Sto ti mene ne volis nikako!?!?!? :D
Necu se igrati s tobom! :smt016
ma jok,volim te samo se pravim.
astrid

Post by astrid »

ma koko jos puta morma ponoviti, ja znam da on stvara neku ovisnost, ali sta di je problem ja ga mogu uzimati jos dugo tako da nemam potrbu da vidim kakva je kriza bez njega. pa nije to ko sa dopom ne jurim okolo, ne kradem ne zicam, ne lazem, ne kradem roditelje itd tako de di je problem.
i nije prividno stanje nego realnost da mi je sada zivot sto ma milijun puta bolji nego na dopu. i sta ja priznajem da sam se na suho skidala i da sam sada cista na suho neznam dali bi mogla ostati cista, i sta sad ,ja sam takva, mene on stiti i to je to.

ali moram nesto primjetiti, neznam sto je to sa vama ovdje, ali evo ja sam ovdje nova i uvijek sta god da ja napisem se nade neki pametnjakovic koji nesto ima za reci, zasto. ja tu nisam dosla nikoga uciti zivotu i govoriti mu moras ovako moras onako,ali vi me izazivate pa moram objasnjavati moje postove ponovo i ponovo sto puta istu stvar, to vam stvarno nije u redu, onog koji novi dode tako se ponasati pa ako izdrzi onda je vas ako ne ko ga j..., vjerujte mi to od osoba koje su bile odbaene od svih (nark jel. da opet neko nebi pomislio neznam sta ) je jako jadno i ruzno. ok znam svatko ima pravo reci svoje misljenje, ali bas na svaki moj post i to vecinom iste osobe se vrte. jako jadno.

a ti sasa koliko sam shvatila si bio u retu i sada si cist, o tome imam svoje misljenje, i necu sada o tome, ja te cijenim i postujem ali vidi ti si imao taj put, a ja neki drugi, oboje smo sada dobro i dali je ostalo bitno, zato molim te daj malo rzumijevanja i za ostale puteve osim onog tvog, jer ja ne pljujem po tvom putu i ne govorim ti kako i sta ja mislim otome. zato bilo bi ljepo ako hoces da budemo ovdje poznanici da si pomazemo nasim iskustvima to vrijedi i za ostale a ne da me tu ispravljate i osudujete moj put.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

stvarno, koko jos puta mora ponoviti? koko?
Post Reply