PITANJE-ČEMU SLUŽI AKINETON
Moderator: sanela
Re: PITANJE-ČEMU SLUŽI AKINETON
akineton, izmedju ostalog piju i ljudi oboljeli od shizofrenije...pa ga ti pij...
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji misliš da jesi
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
...da,..daju se njima,..ali samo zato da suzbiju nuspojave koji su poslijedica uzimanja ostalih lijekova kod shizofrenije:antipsohotika,antidepresiva i stabilizatora razpolozenja,....a te nuspojave su medju ostalim,..drhtanje ruku,...tijela ili trzanje obraznih misica,..tako da,...kod njih sluzi Akineton samo za "skidanje" ili maskiranje nuspojava zbog lijekova,...Big Mama wrote:akineton, izmedju ostalog piju i ljudi oboljeli od shizofrenije...pa ga ti pij...
Onako btw,...neznam ako se vec o tome pisalo na forumu,...ali svi ovi Antidepresivi i Antipsihotici(Nevroleptiki) uopste nisu tako neduzni,...Imaju mnogo nuspojava,..koji se nazalost pokazu veoma pozno kog dugogodisnjeg uzimanja,...a jedan od tih nuspojava je i "tresenje" ruka i takozvani tik-i obraznih misica,...a svi znamo sta ti "nuspojavi" znace????,....vjerojatno trajno ostecen mozak,....tako da,...
Jer,...svi ti lijekovi za lijecenje psihe,..su sorazmerno noviji lijekovi i tako i dosta neistrazeni,...a farmacevtska industrija njih forsira neverovatno,...pa kako i ne bi,...kad su tu u igri bajne pare,...
..a isto ima i druga strana,..jer ima miliona ljudi,..koji bez tih lijekova ne bi mogli normalno unkcionirati,..pa se onda sve svodi,..na: choose the lesser evil,..
pozz
tryin" to be the best of me,...
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:35 am, edited 1 time in total.
...da,...
....Antidepresivi (vecina) djeluju na serotoninske receptore,....a pazi sad,....serotoninski receptori(odnosno utjecaj na njih lijekovima) ima i utjecaj na dopaminske,...
..postoje studije,...i primjer kako je nekoliko osoba imala bas te nuspojave kod uzimanja Antidepresiva--tacno Prozac-a(Fluoksetin,.ako se ne varam)..
...Mislim da postoji i on-line knjiga-studija o tome,....Mislim da je naziv: Unleashing the sleeping dragon,..nesto takvo,..sori sad,..ali daleko je to kad sam to citao,....
i ne sad misliti da ja tu nesto pravim strah i to,.ali istina je,..da ovo "cackanje" po mozgu ovih nasih psih. i farmacevtske industrije nije bas tako nevino
....Antidepresivi (vecina) djeluju na serotoninske receptore,....a pazi sad,....serotoninski receptori(odnosno utjecaj na njih lijekovima) ima i utjecaj na dopaminske,...
..postoje studije,...i primjer kako je nekoliko osoba imala bas te nuspojave kod uzimanja Antidepresiva--tacno Prozac-a(Fluoksetin,.ako se ne varam)..
...Mislim da postoji i on-line knjiga-studija o tome,....Mislim da je naziv: Unleashing the sleeping dragon,..nesto takvo,..sori sad,..ali daleko je to kad sam to citao,....
i ne sad misliti da ja tu nesto pravim strah i to,.ali istina je,..da ovo "cackanje" po mozgu ovih nasih psih. i farmacevtske industrije nije bas tako nevino
tryin" to be the best of me,...
slažem se falco...
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
AnAna_mo wrote:Ma Akineton je govno i nema price!
da govno- veliko govno!!
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
x
Last edited by Voyager on Sat Feb 04, 2012 2:35 am, edited 1 time in total.
"To se mozda reci iz nase narkomanske perspektive, da, Akineton je sranje"- citiram
U tebi su 3 čovjeka
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Jedan koji bi želio biti
I jedan koji si zaista
TOG JEDINO NE POZNAJEŠ
Apsolutno nicemu kod zdravog covika,bez obzira da li je na dopu ili sl.Ja sam ga znala uzimat na šake,međutim,nije imao nikakvo djelovanje,jedino mi je pomogao kada sam slucajno popila haldol(za šizofreniju),ili moditen,te kad sam se od njih ukocila.Znam da ga zovu zatvorska "koka",al vjerojatno nekim zatvorenicima ili mladim što tek eksperimentiraju možda ucini nešto,no mi,tj,ja što sam bila totalni tabletoman-narkoman,nije pomagao u nicem.Samo doktori su takvi,pogotovo kad te znaju od malena ko mene moja dat ce ti sve samo da ne gnjaviš iako ti to nece pomoci,npr.moja ja meni dala moditen i uz to akineton,kao ne daj Bože da popiješ vecu dozu,odma se baci na akineton,brrr,nikad necu zaboravit to stanje,svjesna,al ukocena,ma koji akineton,nisam ni stigala do njega,vec sam cekala da mi pokojna mater dođe te me odvede u bolnicu gdje su mi ga spicili muskularno.Vjeruj samo služi da ti truje organizam,jer evo ja kao osoba što je provala sve tablete od lepinja(leponeksa pa do katapresana kažem ti nije vrijedan,i ne pomaže,bar meni.