Ne mislim da je glupo pitanje i ne milsim da sam jedina koja je sad u tom tripu.
Nije ni bitno....
Neki put je potrebno puno reci a neki put nemoras reci nista....
Nije ni bitno....Izborila sma se sa glavom toliko puta,izboricu se i sad....
Dosta mi je da lazem samu sebe....Bice bolje....
IGLA
Moderator: sanela
-
Re: IGLA
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Sad si me podsjetila na onu pjesmu od TBF-a...pet godina na igli, starci ne znaju nista, spricu i dop skrivam na krovu lifta...Tužna wrote:Pet godina na igli....dete svemira wrote:Interesuje me ko je bio na igli?.....ćetiri čista...
Ali kod tebe nije tako, ti si cista i to je super!

Potpis.
A ko nije uzimao dop na iglu?
Cast nekim izuzecima, ali mislim da se svima dogodilo da imaju nesto malo robe, nedovoljno za nos ili pusenje, pa onda:
"hajde da se sredim samo ovaj put"!
I tako to pocne......
Cast nekim izuzecima, ali mislim da se svima dogodilo da imaju nesto malo robe, nedovoljno za nos ili pusenje, pa onda:
"hajde da se sredim samo ovaj put"!
I tako to pocne......
Potpis.
bok evo ja sam bila 7 god na igli i cista sam 4 god, dobro nisam uspjela sama jer jakooooo tesko je skinuti se na suho to mogu samo posebni ljudi,a kamoli ostati cist ako si se na suho skinuo. eto ja sam imala pomoc zvanu subutex, i mogu vam reci da mi je spasio zivot,pola ovih misli koje ona ima ja sam imala ali u puno manjoj mjeri.
i samo sam htjela pitati autoricu teme zasto postavlja ta pitanja,pa valjda ako je bivsi ovisnik zna zasto netko napravi recidiv i kakave su mu misli u glavi.
jer mislim da su kod svakoga drukcije, nemoze se reci svi nark.kada pmisle na to i to naprave recidiv. svatko ima svoj razlog za recidiv.
moj je bio razlog i izgovor taj sto sam jako zimogrozna pa kada uzmem mi je toplo pa sam uzimala.sada kada se toga sijetim sam glupa sama sebi.
vidim da to nije bio nikakav razlog nego samo glupi izgovor koji sam si ja stvorila da opravdam u svojoj glavi uzimanje.
i samo sam htjela pitati autoricu teme zasto postavlja ta pitanja,pa valjda ako je bivsi ovisnik zna zasto netko napravi recidiv i kakave su mu misli u glavi.
jer mislim da su kod svakoga drukcije, nemoze se reci svi nark.kada pmisle na to i to naprave recidiv. svatko ima svoj razlog za recidiv.
moj je bio razlog i izgovor taj sto sam jako zimogrozna pa kada uzmem mi je toplo pa sam uzimala.sada kada se toga sijetim sam glupa sama sebi.
vidim da to nije bio nikakav razlog nego samo glupi izgovor koji sam si ja stvorila da opravdam u svojoj glavi uzimanje.
- PsyTechGirl
Eto , JA NISAM NIKADA BILA NA IGLI , niti sam to ikada probala ...
Sticajem okolnosti, jakoo se plashim igala .. a i nikada nisam upala bash u takwu frku da moram da se bodem - uwek sam mogla da se snadjem da se srediim na nos, da mi chak nije ni padaa na 'pamet igla .. Ewentualno bih uzela na foliu ako bi bash bilo neshto manje , ali IGLA NIKADA ...
Hwala .. ne znam ni ja kome ..
Sticajem okolnosti, jakoo se plashim igala .. a i nikada nisam upala bash u takwu frku da moram da se bodem - uwek sam mogla da se snadjem da se srediim na nos, da mi chak nije ni padaa na 'pamet igla .. Ewentualno bih uzela na foliu ako bi bash bilo neshto manje , ali IGLA NIKADA ...
Hwala .. ne znam ni ja kome ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
- PsyTechGirl
saša-ex wrote:Sedam godina sam bio na igli, sedam sam cit...I ima jos ljudi ovde koji su sa slicnim stayom kao i ja a da su dugo cisti.dete svemira wrote:
Svako dozivljava skidanje na drugi nacin.Svako se oseca drugacije,ali ne znam nikoga ko je bio na igli i da je cist 1,2,3,4,5,6 godina.Sta me ceka po tom pitanju?
Moje misljenje je da je sto se tice lecenja potpuno nebitno na koji nacin si uzimao heroin. Bitno je da se boris.
A shto se owoga tiche , potpuno se slazem sa Sašom .. Dop je dop na owaj ili onaj nachin ..
Jbg treba biti surowo REALAN !!
I prema sebi a i prema drugima .. pogotowo na owu temu ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
Pozdrav ekipo...
Ovako... Prije nego postavim pitanje, mogao bi reći par riječi o sebi. Naime bio bi red s obzirom da sam se upravo uključio na forum, na koji ću vjerojatno provoditi neko vrijeme.. Pa ovako; ovisnik sam od svoje 17 godine (aktivni – heroinsko kokainski) trenutno imam 32. Uzevši u obzir to zlo koje sam konzumirao, i još eto na žalost konzumiram nekako sam ipak uspio završiti studije i diplomirao kao psiholog i sociolog.. (naravno uzevši u obzir moj ovisnički „pedigre“ time se zakonski ne mogu profesionalno baviti)...
Razlog zbog kojeg sam napisao svoj prvi post pod temom „Igla“, jest taj što bih želio izmijeniti iskustva sa osobama koje su koristile kokain intravenozno. Zanima me način kojim su spravljali „magičnu juhu“, i koje posljedice imaju danas zbog uporabe istog....
Toliko za sada i nadam se konstruktivnim diskusijama na forumu općenito, pa tako i na ovoj temi.... pozz i do pisanja.....t
Ovako... Prije nego postavim pitanje, mogao bi reći par riječi o sebi. Naime bio bi red s obzirom da sam se upravo uključio na forum, na koji ću vjerojatno provoditi neko vrijeme.. Pa ovako; ovisnik sam od svoje 17 godine (aktivni – heroinsko kokainski) trenutno imam 32. Uzevši u obzir to zlo koje sam konzumirao, i još eto na žalost konzumiram nekako sam ipak uspio završiti studije i diplomirao kao psiholog i sociolog.. (naravno uzevši u obzir moj ovisnički „pedigre“ time se zakonski ne mogu profesionalno baviti)...
Razlog zbog kojeg sam napisao svoj prvi post pod temom „Igla“, jest taj što bih želio izmijeniti iskustva sa osobama koje su koristile kokain intravenozno. Zanima me način kojim su spravljali „magičnu juhu“, i koje posljedice imaju danas zbog uporabe istog....
Toliko za sada i nadam se konstruktivnim diskusijama na forumu općenito, pa tako i na ovoj temi.... pozz i do pisanja.....t
„... Ako čovjek živi u iluzijama o jednoj oblasti života, njegov razum je ograničen ili oštećen, i na taj način je spriječena upotreba razuma u odnosu na ostale oblasti života...“