Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Lilith*Nancy*

Re: Lilith*Nancy*-DEWOJKA KOJA SANJA

Post by Lilith*Nancy* »

AnAna_mo wrote:Cao Lilith! :D
Jesu li ono bocice tattoo boje na polici?
Ha,ha!...Ti swe widis! :-D YUP!Jesu,jesu.... :-D
Ljubim te...
P.S.Kako si mi ti Ana????
STAND UP FOR WHAT IS RIGHT
EVEN IF YOU STAND ALONE!
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

paramparcad wrote:umesto da pita devojku kako je,kako ide apstinencija,jel ide na sastanke ona se pita kakve su ono boje na slici?joooj ana,ana da se ne bi mozda sad tetovirala...nije joj dobro ljudi ne zamerite :D pozdrav nancy
Hey!Weliki pozz za tebe!Kako si ti???
Da ti odgoworim na pitanja koja si preporucio Ani :-D :-D
Dobro sam zaista,idem na sastanke-ne mogu ti opisati koliko mi znaci grupa,program,koraci...Mislim da je prawa stwar za kompletno ucenje pod naziwom KAKO ZIWETI? :-D KAKO NAUCITI ZIWETI TRENUTAK,DAN PO DAN,ZIWETI ZIWOT A NE SAMO EGZISTIRATI.Moj problem i jeste sto nisam znala kako da ziwim i sto sam bila ubedjena da bez gudre ne mogu.Sada shwatam koliko me je moje pogresno gledanje na swet,na ziwot,citawa moja irealna realnost...koliko me je swe to kocilo...Ne kazem da mi je swe diwno i sawrseno,ali polako swe ide na bolje,mnogo bolje...Korak po korak.I sigurna sam da nemam program i grupe,definitiwno bi me progutao mrak wrlo brzo.Newerowatno je koliko meni owo znaci i pomaze."DOK IDEM TIM PUTEM NEMAM CEGA DA SE PLASIM!"

BIG KISS & HUG!
punky.jpg
punky.jpg (43.9 KiB) Viewed 2082 times
EVEN IF YOU STAND ALONE!
goldy

Post by goldy »

..
Last edited by goldy on Wed Jun 24, 2009 9:40 pm, edited 1 time in total.
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

Nemojte zameniti instrument sa onim, ko instrument koristi.Instrument je mozak a njega koristi beskrajno Bice,koje nalazi swoj izraz kroz razlicita prerusawanja.
Dipak Chopra

Werujem da je kreatiwnost ogroman poklon Uniwerzuma koji je Cowek zapostawio.
Werujem da je swaki dan poklon koji je Cowek zaborawio kako da ulepsa i iskoristi maximalno.
Werujem da je otworenost uma danas Cowek zamenio sa nametnutim shwatanjima i pritom zaborawio da je on hiljadu misli a ne samo ono sto je nametnuto.
Werujem da je sloboda misljenja swima dana ali je Cowek zaborawio to da postuje.
Werujem da je ljubaw zamenjena neobjasnjiwim podsmehom,netolerancijom i nerazumewanjem zasnowanom na strahu.
Werujem da je Cowek bice puno ljubawi ali je to zaborawio usled danasnjih nametnutih i iskriwljenih sistema wrednosti.
Werujem da Cowek weoma cesto zaborawlja koliko je srecan i na cemu bi trebao biti zahwalan pa postaje ne zahwalan nego ljut i ogorecen kada to izgubi.
I na kraju,WERUJEM da je ziwot poklon ali swaki poklon treba biti spreman primiti rasirenih ruku,ali je Cowek to zaborawio.

WELIKI HUG OD MENE! :rock:
citaatkeller.jpg
citaatkeller.jpg (26.1 KiB) Viewed 1922 times
EVEN IF YOU STAND ALONE!
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Draga Lily ne mogu ti opisati kako mi je drago sto si tako pozitivna i koncetrisana na svoj oporavak. Znas da sam ti onomad rekao da komuna nije za tebe ali eto ti si svima dokazala da se moze raditi na sebi. Drz :rock: se molim te i samo nastavi. Tako mi je zao sto tebe nisam video onda u routu666 vec si bila otisla nadam se da ti se ne bi pokupila i otisla kao ostatak ekipe a najvise sam zbog tebe i dosao da ti pruzim ruku i iskreno ti pozelim srecu. ne da bi delio subove vama koji se borite na taj nacin.
cesto pomislim na tebe i cesto te spominjemo znas sa kim.
samo napred mala kumice drzi se i samo nastavi tako
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

Hey kume :-D !Bas mi je drago da se jawljas...Da,ja sam globalno gledano super u glawi i super sama sa sobom ali sam upala u neki jako problematican period u smislu da opet moram da se selim,realno ne znam ni gde cu,ni kod koga cu,bez para... i tako neke stwari koje mi uopste ne prijaju....Trudim se da izadjem na kraj sa dosta komplikowanom situacijom najbolje sto mogu jer ZNAM sam na prawom putu.Najlakse je odustati iz bilo kojih razloga,wratiti se na staro i ponowo swe mogucnosti izgubiti.To sebi ne mogu da dozwolim,i to nikako NE ZELIM,tako da se borim najjace i najbolje sto mogu i trudim se da budem sto pozitiwnija jer dok god se trudim-WERUJEM I ZNAM DA CE BITI BOLJE.Nisam za jedan dan naprawila sranje od swog ziwota-ne moze ni za jedan dan da se sredi.I TO CE PROCI 8)
EVEN IF YOU STAND ALONE!
MANS0N

Post by MANS0N »

Svaka cast,ali fakat! :)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
Lilith*Nancy*

Post by Lilith*Nancy* »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2fX6hV1kuWg[/youtube]

TYPE O NEGATIVE-BLACK NO1

SHE IS IN LOVE WITH HERSELF
SHE LIKES THE DARK
AND ON HER MILK-WHITE NECK
THE DEVILS MARK

YEAH,that's me :oops: :-D
EVEN IF YOU STAND ALONE!
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Koja promjena za razliku od nekoliko mjeseci! Stvarno si super. :D
Potpis.
sanela

Post by sanela »

Nijedna promjena ne dolazi preko noći. Promjenu treba željeti i raditi na njoj. Draga Lilith, nevjerovatno se radujem kad pročitam ovo što si napisala, jer ti o promjeni ne samo da pišeš, nego ti SVJEDOČIŠ PROMJENU. Ljubim te.
Post Reply