koje filmove gledate?
Moderator: sanela
- simon_says
Re: koje filmove gledate?
Ja gledam od nedavno seriju koja se zove WEEDS.
Odlicna je razbibrigu.
Odlicna je razbibrigu.
ANONYMOUS does not forgive
- Zona Sumraka
e cula sam za tu seriju...neko mi je preporucio....znaci dobra a?
- simon_says
Jeste,dobra je.Nedavno sam provalio da se daje kod nas na ULTRA kanalu.
Prvi put sam cuo za seriju u onom diskutabilnom Rachel Ray talk show-u kad je u goste dosla Mary Louise Parker,inace glavni lik u seriji.Pa posto se nje secam iz nekih cudnovatih filmova zaintrigiralo me je....i tako...eto...za sada je dobro...
preporucujem...
Kako si ti Zono 8) ?
Prvi put sam cuo za seriju u onom diskutabilnom Rachel Ray talk show-u kad je u goste dosla Mary Louise Parker,inace glavni lik u seriji.Pa posto se nje secam iz nekih cudnovatih filmova zaintrigiralo me je....i tako...eto...za sada je dobro...
preporucujem...
Kako si ti Zono 8) ?
ANONYMOUS does not forgive
- Zona Sumraka
Odlicno, hvala na pitanju...neam pojma adame, memorija mi nije bas izostrena, ali vrlo je moguce...
AnAna_mo wrote:DEXTER nije losa serija.
Dexter je BRUTALNA serija.......to pratim sada.....hocu da nabavim drugi serijal....koji ide negde u nekoj naprednoj zemlji.....
cucla cucla cuclica
Ja gledam na Novoj TV, a kaze mi prijatelj da na satelitskoj prati neki njemacki program koji prikazuje i druge epizode koje na Novoj nisu bile, znaci da se radi o nekim drugim sezonama. Koji je program to ne znam. Ali je stvarno dobra serija, svida mi se ta ideja "bad cop", nigdje jos to nisam vidila.adam* wrote:Dexter je BRUTALNA serija.......to pratim sada.....hocu da nabavim drugi serijal....koji ide negde u nekoj naprednoj zemlji.....AnAna_mo wrote:DEXTER nije losa serija.
Potpis.
AnAna_mo wrote:Ja gledam na Novoj TV, a kaze mi prijatelj da na satelitskoj prati neki njemacki program koji prikazuje i druge epizode koje na Novoj nisu bile, znaci da se radi o nekim drugim sezonama. Koji je program to ne znam. Ali je stvarno dobra serija, svida mi se ta ideja "bad cop", nigdje jos to nisam vidila.adam* wrote:Dexter je BRUTALNA serija.......to pratim sada.....hocu da nabavim drugi serijal....koji ide negde u nekoj naprednoj zemlji.....AnAna_mo wrote:DEXTER nije losa serija.
ide na FOX crime.........a kako jebote imas NOVU TV???
meni je to bio brutalan program....samo su ga ukinuli kod nas kreteni!!!!
cucla cucla cuclica