TEMA: NISTA!!!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

hahhahaha
joj e ja sam volila siri siri.....
A ide ovako-siri siri vezeni peskiri-bosa ja bosa ti....nesto nesto...hahahahah
ili sam ih opet sve pobrkala.
Ne znam.
Ja sam volila brojalice-huuuu(ono huknes)-hokos pokos prde kokos pita baja koliko tebi seko treba sarenih varenih komada jaja......!!! aha.
A ovdje nemaju takve stvari. Pogotovo ne one igre-pa covjece znali smo se pljeskati po citav dan-son makaron son flerooo-oma rok oma rok-teo teo tip tip tip....pa mislim ko je to smislio hahahahah to nista ne znaci. I onda brojis na engleskom ba o one two tri....hahahaha
ali znas sta.....to je kreativno....treba zapamtiti sve te pjesmice ba... Pa ameri bi umrli ...Ne bi to sve mogli da zapamte. Nosili bi daily planer sa sobom hahahahaha

Ali igre s gumom to nikad nisu ni culi......trokuta, rade koncara, prstica eeeehhhhh-kakvi sretni dani.
U dolini sandolaja u doliiiiniii texasa....zivjela su 4 brata po imenu Alexan (heheh).....Prvi sumnja u kockara u kockara dzonija-koji ljubi Klementinu ljepoticu Texasa.....hahahahah
eeee...kako sam ja tada bila sretno dijete. uhhhh
sto je naj gore cesto pjevam te pjesmice.....ono uhvatim sebe dok vozim da pjevusim ehhehe...
Fanatik

Post by Fanatik »

Ja evo svako jutro , kahva na hastalu, pišem svima ali nigdje nikog ujutro da sa mnom kafeniše , hmmm to se desava evo ima vec par dana, pa skim ljudi da pijem kafu.Skim ada prozborim ujutro, skim????.Tuzan sam pravo mada je vrijeme kao u proljece.Opet sam tuzan, nema nikog :smt090
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Ramona

Post by Ramona »

Ma ima nas uvik stari - niš ti ne brini - samo ti pričaj - pa kad se opet uštekaš, odgovor je sigurno tuuu - a nisam ni ja vesela baš jutros, a ebiga
A Luna? I mi smo to, samo mi smo pivali don marion son fleero marion marion leo leo tip tip tip hehheh
A što kažeš, igrat na laštik? Eee! Pa po cili dan! Pa ono kolariću paniću sa špagom, pa tane, pa grupa traži grupu (grupnjak traži grupnjak), pa pa ... joj ee brojalice pa gatalice paa - a što će ti galofak ameri mali znati - jedino na kompjuter igrice i eto ti, sve na srebrnom pijatu već, instant, sve unaprijed gotovo, ne moraš uključit maštu ni kreativnost ni niš ...
M4j4

Post by M4j4 »

Don marion??? E nije moguce,pa ja sam isto,a ipak smo daleeeekoooo.... :shock:
Image
Ramona

Post by Ramona »

Esi vidila, jebentimišajarca :wink:
M4j4

Post by M4j4 »

E,ljudi sta mi se desilo! Odem ja kod neuropsihijatra,imala zakazano za 16h i tako cekam ti ja jedno dobrih sat i 10 minuta,pa na kraju popizdim i pitam sta li je sa tim doktorom. Sestra mi izadje i kaze da nemaju pojma zasto se nije pojavio. I ja onda sta cu,uzmem svoju knjizicu,a i ne zakazem ponovo,jer moram da odem iz bolnice,dodjem kuci (ili do nekog telefona) pa onda PRE PODNE da zovem opet da zakazem pregled. A da li ce postovani doktor doci....to be continued
Image
M4j4

Post by M4j4 »

Sta je sad,nema nikoga,,sabotaza,hehehe...pukao chat misteriozno,ajde ovamooooo.....eeejjj
Image
manson

....

Post by manson »

eh dobro evo me ,joj kako me cura gnjavi ne mogu da vjerujem!
samo ronda i zanovjeta...sada joj nije pravo sto se dopisujem na narkomanskom forumu,kaze droga me opet odnijela :lol:
M4j4

Post by M4j4 »

hehe,a cura ti je tu,pored tebe,a? a mene zajebava internet,spoooor je brate,strasnooo
Image
manson

....

Post by manson »

hehee nije vise zatvorila se tamo u sobu i ljutuje...ja imam bezicni pa sam uvijek on line a i brz je
Locked