Ana, po cemu?vudd wrote:Procitaj Vudd-ovu pricu, bas ste mi onako slicni na prvi dojam.A mozda se varam.
Nista, zeznula sam se, zabuna.
Moderator: sanela
Ana, po cemu?vudd wrote:Procitaj Vudd-ovu pricu, bas ste mi onako slicni na prvi dojam.A mozda se varam.
Tamo ga brisem..../najmanji problem-automatski-odmah resiv je i da ga odavde izbrisem/heroinapg wrote:-Imas gdje da citas-odaberi stivo-Istinu ti trebas, daraga nasa...i volim citati sta pises
Ann..Mislis da si pamena?! Mislis da sam ja pametna? da smo glupe/ glupi...pricaj, covjece..Znas nekog narkomana koji je glup?~ Zavisnika koji se skinuo..
Dok su mi ljudi povladjivali i pricali ono sto sam i sma mislila (i doktori)...ja sam samo tonula dublje..sunrise Uh..!da...prosto da ne mozes da vjerujes..Anna..niko ti nista novo nije rekao tiime da je metadon samo vjestacka zamjena za heroin kao i topic Nesto slicno...ucaj covjece...Ne zavisi od nas, od tebe zavisi..Svi smo na ovaj ili onaj nacin prosli kroz slicno/ isto..niko ti ne govori iz zle, vec iz dobre namjere...To apolutno potpisujem
Ann..Nebitno koliko sam dugo trijezna/ bez tableta i bljinih..potpuno nebitno...Meni je tako dobro bilo kada mi je PROCITAJ ME dijelila komplimente tamo gdje sam pisala..Jaco, podrav/ nista licno!/ samo realnost..Imponuje svima nama pohvala..Ali, pruzanje ruke u slucaju kada vidis gdje neko ide...Ann...
Ustaj!
Jesi ika ista u zivou uradila bez prklete droge.jesi 100% Bolje da se ne drogiras i da ne radis, nego da radis i da se drogiras..Citala sam i citam sto pises...Znam da si bila ironicna na davor76 temi-naravno da se vide smajlij kolutaju ocima..U istom smo sranju..bili smo.. Mislis da je bolje nekom ko ide i uci za papir ili onom ko ga ima?! U svoje ime ti kazem istinu-Hehe-ironisno..da..Realno---...........Napravi pauzu realno..Ne rasplinjavaj se..Pa razmisli zasto ljudi obracaju paznj na to sto pises..zasto u to vrijeme ne rade nesto drugo..neki imaju sta da rade..svi naravno..Imas i ti 100%..Iz licnog iskustva..u zivotu..na forumu..tako je nekako i islo.
Ne rasplimljavaj s...ne iid na sto strana..Znam da se neces ljutiti..Nemoj nekog ko iskreno priznaje da je u govnima da savjetujes..Postoji i ceka te ALO Anna_Mo i zivot posle svog sranja koje smo trpali/ trpamo u nas...
Tu smo...
al ao ti zaista mislis da nisi jaka/ kao sto si napisala/-a ja recimo mislim da jesi-cim pises sve ovdje....Nastavi...pucaj iskreno
KORJENITA PROMJENA>>>!
...Ajde..pokreci se bre!
Ceka te zivot
Ne nesto slicno...Tu smo
zPostoje li grupe anonimnih kod tebe?! Cisto sumnjam da ne postoje..Znam-citala sam st si pisala..Ajmo na DANAS-i da nismo "bili" u problemu.."samo" realno mozemo planirati danas....
Nemoj da se pravdas kada nisi kriva-Govori ti neko ko to radi i dalje i kad nije kriv a trijezan je...
Da..Odgovaram na tvoje komentare....Jer zelim da krenes...Rastrojena?!danas nisam nista posebno...Imam realne muke/ bez tableta/ isuvise ne znam niti mislim da ja to mogu rijesiti..aAli, istinu pricati...
qcati
ISTINU=zivot
Mozemo da idemo na nesto slcno zivotu..dok ti ne kazes da...Ovo j e sve ne kontra..Nego za Tebe!
da..Sastanke sam spominjala i spominjacu dok budem mogla..Pomogli su /nebitno kolko sam apstinirala prije njih/
..Ann sto prije skontas da ti se ljudi zbog TEBE-jer psostojis il nam se svima ini da neko kuca ili kljuca...
Sto prie skotas da ti s ako, ama bas s vako..da da..svako zeli nab\jbolje..Kokogod se kosilo sa tvojom slikomkoju itekako mozes sklpiti, jer nisi nimalo glupa..Al, koje sam ja shit/ znam samo da se taj shit ne mozhe niti se ikada mozhe kupiti/ ko sam ja da ti oisem..poslla sam ti sajtove koe si trazila na PP...
Ej Budi se lagano...
Nbitno sta ti pomaze...ono s cime seja/ tii slagle, tesko da nazm pomaze..Morala bih se vratit...da skontam sta si mislila pod "rastrojelna"..da imam probleme..realnih..koje nisam ja prouzrokovala..
A za problem koji smo sebi nametnuli..SAMI SEBI!..nemamo koga da krivimo..Posalji PP...obrisacu post..Meni nijedna rijec nije uzalucna dokgod je iskrena i tezi samo 1. cilju.
APSTINENCIJI
Davor 76 wrote:E moj Vudd,mene si naso jebat a!? Ti ces mi rec
sta ja mislim kad pisem da sam opet u govnima.Napisao sam
par rjecenica i ti mi na svaku nesto pametujes.Izgleda da
si neki pametnjakovic.Sorry tigre,nemas dve ciste!
Radi bijelo,ha ''TIGRE''?Davor 76 wrote:E moj Vudd,mene si naso jebat a!? Ti ces mi rec
sta ja mislim kad pisem da sam opet u govnima.Napisao sam
par rjecenica i ti mi na svaku nesto pametujes.Izgleda da
si neki pametnjakovic.Sorry tigre,nemas dve ciste!