18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

vudd

Re: 18ogodisnji decko(ja) navucen!POMOZITE

Post by vudd »

'Oce decko da kaze da je junkie,i da je do jaja,a Marchelo(ko je to?) je tu ''dekoracija'' samo...I ''jopet'' se sjetih sebe sa 18-20 god...''Pun mi je kurac dopa(uzeo tek 10gr. u zivotu)nemogu vise''...osim vikendom ...mozda.Ili bar nesto drugo,''brze''....
Last edited by vudd on Wed Nov 12, 2008 8:42 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
check021

Post by check021 »

Vi mene stvarno ne razumete.Pominjajuci Marcela,htedoh da kazem i da vam stvorim sliku koliko sam bio smeo,komunikativan,pozitivan,pun harizme.Sada ce se to malo teze vratiti.Evo dosao sam sa psihijatrije.Doca,inace jako dobar,mi je prepisao terapiju sledecu:
Pijem "Effectiv",1x ujutru 1x uvece
Rivotril,3x na dan.
Flormidal 1x uvece za spavanje.
Receno mi je da dodjem na kontrolu za nedelju dana. Ne znam ko mi tacno rece:"Hip-hoper si,sto se onda krivis"....ili tako nesto slicno.E pa bato,veze to nema sa filozofijom koju zivim.Ja samo zelim da se oslobodin jebenog heroina i da se vratim na stare dane kada je sve bilo ok.Jbt,dok sam samo pusio vuju ni kurac mi nije falio.Sad,kada sam presao na ovo sranje,imam KRIZE....Pa da ne poverujes jbt.Ovo je vec druga apstinecija,tkao da se samo se obratio psihicu za pomoc jer stvarno mi ne treba da se ceo jebeni zivot zlopatim sa tim sranjima.Psihic je zakljucio da sam konzumator heroina oko godinu dana i da to jos ne mora biti za ustanovu.Pitao me je lepo da li hocu metadonsku ili neku slicnu terapiju,odgovorio sam negativno i on je na to pozitivno odreagovao kazuci mi da sam time onda DVE STEPENICE OD JEDNOM PRESKOCIO.Rekose mi tamo da metadon vodi samo oduzivanju problema a NE NJEGOVOM RESAVANJU!!! Tako da ovako,sve je u mojoj glavi. :rolleyes:
Sta kazete na sve ovo..?
meki

Post by meki »

probaj da odes na NA/AN (kako vec ko pise) satanke u beograd. mozda ce to da ti pomogne u razbistravanju. znam mnoge kojima jeste, ukljucujuci i sebe.

Sretno,
vudd

Post by vudd »

check021 wrote:Vi mene stvarno ne razumete.Pominjajuci Marcela,htedoh da kazem i da vam stvorim sliku koliko sam bio smeo,komunikativan,pozitivan,pun harizme.Sada ce se to malo teze vratiti.Evo dosao sam sa psihijatrije.Doca,inace jako dobar,mi je prepisao terapiju sledecu:
Pijem "Effectiv",1x ujutru 1x uvece
Rivotril,3x na dan.
Flormidal 1x uvece za spavanje.
Receno mi je da dodjem na kontrolu za nedelju dana. Ne znam ko mi tacno rece:"Hip-hoper si,sto se onda krivis"....ili tako nesto slicno.E pa bato,veze to nema sa filozofijom koju zivim.Ja samo zelim da se oslobodin jebenog heroina i da se vratim na stare dane kada je sve bilo ok.Jbt,dok sam samo pusio vuju ni kurac mi nije falio.Sad,kada sam presao na ovo sranje,imam KRIZE....Pa da ne poverujes jbt.Ovo je vec druga apstinecija,tkao da se samo se obratio psihicu za pomoc jer stvarno mi ne treba da se ceo jebeni zivot zlopatim sa tim sranjima.Psihic je zakljucio da sam konzumator heroina oko godinu dana i da to jos ne mora biti za ustanovu.Pitao me je lepo da li hocu metadonsku ili neku slicnu terapiju,odgovorio sam negativno i on je na to pozitivno odreagovao kazuci mi da sam time onda DVE STEPENICE OD JEDNOM PRESKOCIO.Rekose mi tamo da metadon vodi samo oduzivanju problema a NE NJEGOVOM RESAVANJU!!! Tako da ovako,sve je u mojoj glavi. :rolleyes:
Sta kazete na sve ovo..?
Sta reci jee...Ako zelis da se vratis na stare dane kad je sve bilo ''Ok''Koje dane tacno mislis?Kad si isao u osnovnu?Iz tih ''ok''dana izrodi se obicno ovo sto imas sad,ali da neserem dalje...Koji je to ''gotivni Doca'',koji je toliko pametan pitati hoces li metadon...I cuj, zakljucijo da si konzumator oko 1 god.Po tvojoj prici?Zakljucio da to nemora biti za ustanovu?...
Sta kazete na sve ovo..?[
Sta reci jeee....Sve je u tvojoj glavi
Ps.jeli Doc rekao da nisi jos za AN sastanke?
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
dete svemira

Post by dete svemira »

:D
Last edited by dete svemira on Tue Nov 11, 2008 6:30 pm, edited 1 time in total.
Misli koje misliš
su život koji živiš.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma ljudi dechko samo zeli da se vrati na dane kada je vario i fascinirao estradne zvijezde svojom pojavom... :roll:
sto rece meki... ovo je klinac koji ne zna bil' pishao il' srao i previse je zelen da bi skapirao ozbiljnost situacije...
momak...zao mi je sto ne saosjecam sa jadom i cemerom u kojem se nalazis, ali od zikre niko nije umro', pa neces ni ti...i budi sretan sto trese, mozda ti i kojim slucajem dodje iz guzice u glavu...
dete svemira

Post by dete svemira »

:D
Misli koje misliš
su život koji živiš.
RawerkaNaDopu

Post by RawerkaNaDopu »

Pichi u Dom Zdrawlja odmah ujutru !!
I nemoj da se 3pujesh , swe je to oke, nemoj da se plashish da ce te prowaliti jer ako budesh zatrazio anonimnost- dobicesh je! Ono shto sam prwo htela da ti kazem je da jedesh shtto wishe kalorichne hrane - slatko chokoladu i swe ostaloo .. poshto pretpostawljam da to odawno nisi jeo kao ni ja tada .. A sa ostalim cesh jbg MORATI da se izborish sam , makar do jutra, pa sutra ranom zorom kod dr . Pazi nije to nishta strashno , weruj mi ! Samo naj opooshtenije udjesh u Dom Zdrawlja i trazish odsek za BOLESTI ZAWISNOSTI i chim stignesh tamo obrati se nekome za pomoc , a oni ce ti dati tebi najbolju terapiju da prodjesh shto bezbolnije owe prwe dane , ali samo ako pokazesh stwarnu wolju da wishe necesh to da radish ! Josh ako naidjesh na nekog dobrog psihijatra sad odmah moze ti umnogo pomoci .. Nempj samo da se stidish i 3pujesh , swe je to oke i ti nisi ni prwi a na zalost ni poslednji koji je upao u owaj problem ..
Zelim ti puuuuuno srece i hrabrosti i drzim ti palchewe chak iz Crne Gore, pa ti widi ako smesh da me iznewerish :axe:
RawerkaNaDopu

Post by RawerkaNaDopu »

e jbg sad sam tek widela da sam zakasnila jer si ti to wec swe odradio .. Ali oke , to je u stwari odlichno! Jbg za mali slatki pochetak .. Ali zato te sada cheka jedna weeeeeelika borba koje mozda josh sam i nisi swestan ako zaista zelish to zlo da izbacish iz swog ziwota !!
RawerkaNaDopu

Post by RawerkaNaDopu »

a najbolje da neki ljudi idu sa foruma zbog owih drugih ??!!
pa daj nemojte se glupirati kad smo owde swi waljda, koliko ja znam da pomognemo jedni drugima .. iako sam doshla owde tek pre neki dan .. Eto , chak i ja to znam , a wi shto ste owde wec sto god se gloopirate !!
Ajde ajde , swe ce to narod pozlatiti ..
Locked