cijeli svijet slavi Obamu i njegovu pobjedu....moji su jucer radili festu kod mene u shopu...ko da ce to utjecati kod nas tj.njih u austriji no ljudi se konacno vesele necemu
mic po mic
Retro
Moderator: sanela
Re: Retro
Prodje li tih deset dana Sunrise ikad?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
ja reko 10-tak tableta sto znaci oko 20-tak dana...
di zuris prijatelju? imam jos pils,mozda za jos 20 dana no mic po mic idem dolje.
uskoro idemo nazad u Bec,ako prodjkem granu, uff aj me strah,u biti nije me sad al ce me biti tad....
jos sam na nesto manje od pola suba a nesto sam i malo kilava za full off,sve zavisi kako ce bit samnom...iskreno se pitam kolika je moja ovisnost o njemu,toj polovici ili manje od nje od jedne tablete.kako bi mi izgledao drugi dan ili treci....imam i tajnu....koju nosim sa sobom....kad sam se porodila ovi u bolnici su mi davali morf,vrijeme bozica i nove god. i kaop oni nemaju nista drugo....moj dragi sere jer je i mala u bolnici i paze ju neke dane da je kriza ne poklopi i ja mu u svom tom predbacivanju i nemogucnosti da mu donesem cerku kuci kazem da ne uzimam vise nista...znaci ni sub a kamoli morf sto su mi davali to vrijeme post operacije.....svaki put kad sam mu lagala sam dosla do tog da mu na kraju prizna laz...sve do sad....no jede me....problem je taj sto on nikd nije bio junkie i ne kuzi stvarnu dubinu problema...stoga ga petljam u tom pogledu i krivo mi je...no vec sam se opekla govoreci istinu koju ljudi nisu mogli podnijeti pa opet sutim znajuci da grijesim
di zuris prijatelju? imam jos pils,mozda za jos 20 dana no mic po mic idem dolje.
uskoro idemo nazad u Bec,ako prodjkem granu, uff aj me strah,u biti nije me sad al ce me biti tad....
jos sam na nesto manje od pola suba a nesto sam i malo kilava za full off,sve zavisi kako ce bit samnom...iskreno se pitam kolika je moja ovisnost o njemu,toj polovici ili manje od nje od jedne tablete.kako bi mi izgledao drugi dan ili treci....imam i tajnu....koju nosim sa sobom....kad sam se porodila ovi u bolnici su mi davali morf,vrijeme bozica i nove god. i kaop oni nemaju nista drugo....moj dragi sere jer je i mala u bolnici i paze ju neke dane da je kriza ne poklopi i ja mu u svom tom predbacivanju i nemogucnosti da mu donesem cerku kuci kazem da ne uzimam vise nista...znaci ni sub a kamoli morf sto su mi davali to vrijeme post operacije.....svaki put kad sam mu lagala sam dosla do tog da mu na kraju prizna laz...sve do sad....no jede me....problem je taj sto on nikd nije bio junkie i ne kuzi stvarnu dubinu problema...stoga ga petljam u tom pogledu i krivo mi je...no vec sam se opekla govoreci istinu koju ljudi nisu mogli podnijeti pa opet sutim znajuci da grijesim
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- Zona Sumraka
Ma daj jbte sta se izvinjavas, pa ja to stalno radim...a uostalom mozda tvoje procjene i nisu tako daleko od istine...Fakat Zono te stalno lose procjenjujem.Izvini jebiga.

pozz...
- PROČITAJ ME
................ pozdrav.......... pročitala sam pola tvoje ispovjesti, pa ću nastaviti. i ti si brale prošao svega i svačeka.. mislim kao i većina........... samo te jebeni rat zakačio mladog. kao i mene i ja sam ti svašta proživila NE BIH TO POŽELJELA NAJGOREM NEPRIJATELJU............ velika tragedija u porodici, a ja sama sa bratom skoro čitav rat............. djeca jebo te...... od snalaženja za drva pa nadalje. ma znaš već..... raja ja se izvinjavam ali drug me tako podsjetio i na moje jebeno teške dane............... ali sve u svemu si ok dečko do sada... pa ćemo vidjeti... dalje šta si pisao.. ksaaaa hahahhahahhh............ pozzzzzz od Jace.......... 

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Obama je bas ok lik,..ali ozbiljno neznam kako moze da umanji stetu,..koju je Bush Jr,..stvarao 8 godina,....i jos nesto,...koliko je poznato politiku u SAD vode miljarderi i tako su politicari samo marionete koje igraju kako ovi "industrialci" sviraju,...bas me zanima koliko je Obama vešt tim veštinama,.....ma,...ima jos vremena za to,.barem 4, godine,...
...ali unatoč svemu,..May the Force be with you,....B.Obama...
...ali unatoč svemu,..May the Force be with you,....B.Obama...

tryin" to be the best of me,...
Hej,hvala tebi.To tako radi,to je obostrana korist,vjeruj.Pitaj ove druge sto apstiniraju koliku benefit ja imam.Rekao sam joj,tako da sad samo treba da se vidite,ona je bas za jer joj treba djevojaka.I sto vise radis ove stvari,to je praznina manja,droga dalja i ti sretnija i uspjesnija.U kom god pravcu zelis.Hvala jos jednom.iluzija wrote:Ne mogu da odolim da ti ovako javno kažem HVALA!Nekako nestade ona praznina!Baš me nekako sva ona priča izvukla iz bedaka!Eto sad još da ti dragu upoznam,ma gdje će mi bit kraj!

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Cekam.Dokon um je djevolje igraliste.Bavim se glupostima i osjecam uzasno beskorisno.Zabava mi je pun kurac.Svih vrsta.Ljudi su mi dosadni i blijedi.Treniram i nezadovoljan sam rezultatima.Miran sam i sve je ravno.Samo da hoce krenuti vise.Zivot.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Hajd ko hoce da ga dodam na FB da mi posalje na PP.Dodao sam vec par,Sanelu,Nikolu,Mekija,Koleta i jos neke.Hajd ako zeli jos neko,ja bih volio.Nema veze sa apstinencijom.

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,