Narkomanija je IZLEČIVA bolest
Moderator: sanela
Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest
izvini, ali zašto se brišu postovi, jel se ne mogu samo da se premeste?
-
sanela je jedna od onih koji prvo pucaju pa tek onda postavljaju pitanja.tubalkain wrote:izvini, ali zašto se brišu postovi, jel se ne mogu samo da se premeste?
Hvala paramparčad što si čovjeku objasnio umjesto mene.paramparcad wrote:sanela je jedna od onih koji prvo pucaju pa tek onda postavljaju pitanja.tubalkain wrote:izvini, ali zašto se brišu postovi, jel se ne mogu samo da se premeste?
Tubalkain, imao si priliku da započneš novu diskusiju umjesto što si se upustio u obrazlaganja na temi koja nema veze s onom o kojoj si pričao. Meni je lakše bilo obrisati, nego premještati...
sanela wrote:Hvala paramparčad što si čovjeku objasnio umjesto mene.paramparcad wrote:sanela je jedna od onih koji prvo pucaju pa tek onda postavljaju pitanja.tubalkain wrote:izvini, ali zašto se brišu postovi, jel se ne mogu samo da se premeste?
Tubalkain, imao si priliku da započneš novu diskusiju umjesto što si se upustio u obrazlaganja na temi koja nema veze s onom o kojoj si pričao. Meni je lakše bilo obrisati, nego premještati...
U redu, nije smak sveta, ali često se u online diskusijama, kao u realnom životu, skače s teme ne temu. Ne vidim razloga zašto brisati bilo šta ako nisu baš upustva za samoubojstvo ili lične uvrede.
- Sagitarius
Zato što ovdje često,dođe do te "faze"Ne vidim razloga zašto brisati bilo šta ako nisu baš upustva za samoubojstvo ili lične uvrede.

Zbog toga bordovi obično imaju War Room, "for kicking ass and taking names", tamo može sve, a osim toga offtopic sekciju.
Dosad uvijek kad su mi postovi brisali debata je tako ili drukčije bila o NA/AA. Poslednji put na ODR tvrde, da čak i ako je alkoholičar prestao da pije, ako nije prošao korake, on je relapse waiting to happen, a dry drunk kako oni kažu. Pitam jel' i George Bush onda samo dry drunk, kako se bio skino s alkohola i koke bez koraka, i bam, ne samo da su izbrisali post nego sam baniran sa ODR-a. Sloboda govora, šta ćeš.
Dosad uvijek kad su mi postovi brisali debata je tako ili drukčije bila o NA/AA. Poslednji put na ODR tvrde, da čak i ako je alkoholičar prestao da pije, ako nije prošao korake, on je relapse waiting to happen, a dry drunk kako oni kažu. Pitam jel' i George Bush onda samo dry drunk, kako se bio skino s alkohola i koke bez koraka, i bam, ne samo da su izbrisali post nego sam baniran sa ODR-a. Sloboda govora, šta ćeš.
A Sanela baš ono hot izgleda na fotografiji, sve joj opraštam. Što je scr.?
- Sagitarius
He,he,hetubalkain wrote:Dosad uvijek kad su mi postovi brisali debata je tako ili drukčije bila o NA/AA. Poslednji put na ODR tvrde, da čak i ako je alkoholičar prestao da pije, ako nije prošao korake, on je relapse waiting to happen, a dry drunk kako oni kažu. Pitam jel' i George Bush onda samo dry drunk, kako se bio skino s alkohola i koke bez koraka, i bam, ne samo da su izbrisali post nego sam baniran sa ODR-a. Sloboda govora, šta ćeš.
Meni bude malo krivo kad se ovo desi ,narocito kad dodjemo donekle.Sanela to radi jer joj je vaznija forma nego sustina.Bas bi bilo lijepo da si ostavila da se vidi koliko narkomani mogu da lupetaju i nacine da brane ovisnost.Ovako nas pomalo obeshrabrujes da pisemo jer sto bih ja sad trosio vrijeme natezuci se sa T. jel kafa droga i oko sastanaka,kad ti to fino obrises i ja bezveze potrosio par sati.Bilo bi lijepo da ostavis da moze i osoba sa kojom sam pricao da sutra procita kakve budalastine pise,pa mozda skonta da njen,ili njegov razum i nije bas najfunkcionalniji i da bi prioriteti trebalo da su na nekom drugom mijestu.Mislim na kafu i opijum konkretno.A Sale,ja mislim da Saletu ovo ne smeta,jer je covjek cist i nije ovo njegovo mjesto gdje se prezentira ima on tamo citav svijet i mislim da mu dobro ide,tako da bi prezivio sto skrenusmo sa teme.Hajd da uradimo nesto korisno,ako moze
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
A Bush je primjer koji si super izabrao.Naravno da jeste.Mozda cak nece ni pasti,jer ipak je on americki predsjednik.A T. ti samo volis da debatujes?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,