Moja cupri

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Grof

Re: Moja cupri

Post by Grof »

Vjerujem, i meni je lijepo samo kad zamislim da sam moga bez svega ovoga vjerujes li mi, moram se mac, pa ce onda bit bolje ja mislim
Ja, i dalje tu sam, i dalje u snu buncam, i dalje spucan, i dalje recima pucam...
Modesty

Post by Modesty »

namaš šta mislit,vjeruj....u svakom slučaju gore ne postoji.
narcohimno

Post by narcohimno »

to ces tek da vidis da li nemas psihicku zikru kada se maknes od fizicke...prvo skoci pa reci hop...nema sta,s`obzirom na kolicinu,najeb`o si k`o zuti...pih!
heroinapg

Post by heroinapg »

to ces tek da vidis da li nemas psihicku zikru kada se maknes od fizicke...prvo skoci pa reci hop...nema sta,s`obzirom na kolicinu,najeb`o si k`o zuti...pih!
Nije narco, vec kao Crnogorac

Grofe, sad jesi budaletina...SVE ZNAS. (Pa zasto radis kad sve znas-retoricko pitanje)I taj nos ce ti kao babura doc...I opravdaj ocekivanja svoje suggradjanke , osvetlaj obraz, malo nas je na forumu. Eto ti gesloo da prvih 48 sati. I aj neki vic da bude. Kako se Crnogorac skida sa velike kolicine dopa?!(brzo-nadje neki kraci nacin). Moras. Eto, zbog mene..A znas ti sve vrlo dobro. to mene "Tjesi" Aj ovako deal da napravimo... Onolko kolko sad uzimas...E tolko ces da budes cist..tom jacinom. Evo kise prolaze, vrijeme je Dopgoricaninu, da postanes Podgoricki Grof. A, psihicka kriza je sudaranje s realnoscu..Isao si na grupe, znas..."Samo" te ceka normalan zivot...Malo ces se koprcat u pocetku. Svadjat..Al, posvadjaj se sam sa sobom. Ajde, lijenstino. Kako ti nije tesko vodit dnevnik koko uzimas...Dojmas se kao tvrdoglava osoba..Takoo budi tvrdoglav cim se skines. Pozdrav i podrska i drska!Drz se, nos cu ti polomit, ako krenem:}
Grof

Post by Grof »

Strah me, bojim se, sam sam...
Ja, i dalje tu sam, i dalje u snu buncam, i dalje spucan, i dalje recima pucam...
igra bez granica

Post by igra bez granica »

Grofe nisi sam mi smo svi tu da te podrzimo samo moras izgurati prvo fizicku jest da ti onda predstoji borba a kakvu si borbu imao dok si se radio sam si napisao.
Drzi se uz tebe smo svi
heroinapg

Post by heroinapg »

narkomani najlepse sto znamo je rad dopa i samo ka tome idemo a kada spoznamo neke lepse stvari kao naprimer istinu postajemo svesni da je rad dopa laz i osecaj istine u srcu nemoze da se meri sa radom dopa i samim tim rad dopa postaje smece i zgadi ti se za ceo zivot jer skapiras da je dop bio musterija koja te iskoristila ko poslednju ulicnu prostitutku a nije ti platio uslugu.pozzBOBAN
moram se mac, pa ce onda bit bolje ja mislimGrof
100% ce biti dobro...Ako ne zto drygo...probaj, nije zgorega..Da vidis kako ce biti..Ukljuci receptore (imas ih-svi to vidimo) i upotrijebi na pravi nacin
DRZ SE GROFE, NISI SAM! Bar ne virtualno..Ne odlazi..pocni sa skidanjem! Strah je normalna stvar..Al ga se "moras" okanit...Jer postoji izlecenje. Sve zavisi od Tebe..poz zzdrav bio Dopgoricaninu..Zelim Ti da uskoro postanes Podgoricanin
M.
heroinapg

Post by heroinapg »

Nisi sam
Grof

Post by Grof »

Znam da nisam, hvala na podrsci, al sam uspio da se maknem, al moralo je puc vise, bio sam sebe doveo u ocajno stanje, eo me sad kuci, cist vec mjesec dana okruglo, prije nedelju dana dosao iz Beograda sa klinike, mora sam tako odradit, komplet mi svi sad znaju sto je i kako, sto ranije nije bio slucaj, supruga ostala uz mene, svi iz familije pokazali razumijevanje, tako da sad ponovo krecem...
heroinapg

Post by heroinapg »

:smt023
Last edited by heroinapg on Mon Oct 27, 2008 11:33 pm, edited 1 time in total.
Post Reply