Vec dva dana trazim po netu i ne mogu da pronadjem informaciju, pa vam se obracam u nadi da mi vi mozete pomoci.
Naime, zivim sa lecenim heroinskim zavisnikom, lecio se nekoliko puta pa recidivirao, prosli smo sve i svasta, i, ako je cist, cist je sada godinu dana. Medjutim pocela sam da sumnjam u zadnje vreme da se ponovo nesto desava. Nekako je pristao da ide na testiranje. Posto ima velike probleme sa sinusima pije po nekoliko (2-4) kafetina dnevno, svaki dan. Pouzdano znam da test na mokracu moze to lazno da prikaze kao pozitivan rezultat na heroin. Zato idemo u lab da mu izvade krv. Ono sto mene zanima, i sto cu naravno pitati i lekara tamo, ali moram da budem spremna i imam neku rezevnu opciju za svaki odgovor, pa zato pitam i ovde je da li i u krvi kafetin moze da da pozitovan rezultat na heroin ili je test krvi pouzdan 100%, da li kafetin moze da utice na rezultate testa krvi?
Hvala vam unapred puno na odgovoru i molim vas da mi odgovorite sto pre, danas idemo na testiranje, pa je stvar poprilicno hitna.
Hvala
HITNO POTREBNA POMOC
Moderator: sanela
Re: HITNO POTREBNA POMOC
Cao.
Prvi put u zivotu cujem da Kafetin moze prikazati test na heroin kao pozitivan !
Mislim,u stvari znam da i metadon i drugi opijati,ako test nije iskljucivo za njih,ne mogu test na heroin pokazati kao pozitivan!

Prvi put u zivotu cujem da Kafetin moze prikazati test na heroin kao pozitivan !
Mislim,u stvari znam da i metadon i drugi opijati,ako test nije iskljucivo za njih,ne mogu test na heroin pokazati kao pozitivan!

- Sagitarius
Za krv ne znam,to je vjerovatnije detaljnija analiza,ali znam da svi prirodni opijati(heroin,morfij,kodein-njega ima malo u Caffetinu),u tijelu se razgrađuju u iste metabolite,te daju isti(pozitivan)
Pa neka pije neku drugu tabletu protiv bolova(brufen,ketonal,npr.),ima ih na tuce,što ne sadrže kodein.
Pa neka pije neku drugu tabletu protiv bolova(brufen,ketonal,npr.),ima ih na tuce,što ne sadrže kodein.
....
Last edited by iluzija on Sat Nov 15, 2008 1:07 pm, edited 1 time in total.
- Sagitarius
Pa zar nije najjednostavnije da tim sestrama,laborantima,doktorima,naglasiš da ti momak pije Caffetine skoro svakodnevno.
Vjerovatno će onda oni znati šta učiniti.
Vjerovatno će onda oni znati šta učiniti.
Hvala svima na odgovorima. Nazalost uzalud je, kad je dosao trenutak da odemo da se testira ucinio je sve da to izbegne, na kraju smo se posvadjali i odbio je testiranje, sto je prilicno jasan znak...ma znate vec svi...
Sad slusam razne izgovore i price i razmisljam sta mi je raditi. Volela bih biti svih 100%, a ne 99% sigurna sta se desava. O boze da sam samo znala sta sve heroin znaci pobegla bih glavom bez obzira prve veceri kad mi je rekao da je na heroinu.
Hvala u svakom slucaju svima jos jednom, volela bih da sam imala neke lepse vesti za javiti
Sad slusam razne izgovore i price i razmisljam sta mi je raditi. Volela bih biti svih 100%, a ne 99% sigurna sta se desava. O boze da sam samo znala sta sve heroin znaci pobegla bih glavom bez obzira prve veceri kad mi je rekao da je na heroinu.
Hvala u svakom slucaju svima jos jednom, volela bih da sam imala neke lepse vesti za javiti