HITNO POTREBNA POMOC

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Rea

HITNO POTREBNA POMOC

Post by Rea »

Vec dva dana trazim po netu i ne mogu da pronadjem informaciju, pa vam se obracam u nadi da mi vi mozete pomoci.

Naime, zivim sa lecenim heroinskim zavisnikom, lecio se nekoliko puta pa recidivirao, prosli smo sve i svasta, i, ako je cist, cist je sada godinu dana. Medjutim pocela sam da sumnjam u zadnje vreme da se ponovo nesto desava. Nekako je pristao da ide na testiranje. Posto ima velike probleme sa sinusima pije po nekoliko (2-4) kafetina dnevno, svaki dan. Pouzdano znam da test na mokracu moze to lazno da prikaze kao pozitivan rezultat na heroin. Zato idemo u lab da mu izvade krv. Ono sto mene zanima, i sto cu naravno pitati i lekara tamo, ali moram da budem spremna i imam neku rezevnu opciju za svaki odgovor, pa zato pitam i ovde je da li i u krvi kafetin moze da da pozitovan rezultat na heroin ili je test krvi pouzdan 100%, da li kafetin moze da utice na rezultate testa krvi?

Hvala vam unapred puno na odgovoru i molim vas da mi odgovorite sto pre, danas idemo na testiranje, pa je stvar poprilicno hitna.

Hvala
YugoStar

Re: HITNO POTREBNA POMOC

Post by YugoStar »

Cao.
Prvi put u zivotu cujem da Kafetin moze prikazati test na heroin kao pozitivan !
Mislim,u stvari znam da i metadon i drugi opijati,ako test nije iskljucivo za njih,ne mogu test na heroin pokazati kao pozitivan!
:shock:
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Za krv ne znam,to je vjerovatnije detaljnija analiza,ali znam da svi prirodni opijati(heroin,morfij,kodein-njega ima malo u Caffetinu),u tijelu se razgrađuju u iste metabolite,te daju isti(pozitivan)
Pa neka pije neku drugu tabletu protiv bolova(brufen,ketonal,npr.),ima ih na tuce,što ne sadrže kodein.
iluzija

Post by iluzija »

....
Last edited by iluzija on Sat Nov 15, 2008 1:07 pm, edited 1 time in total.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Pa zar nije najjednostavnije da tim sestrama,laborantima,doktorima,naglasiš da ti momak pije Caffetine skoro svakodnevno.
Vjerovatno će onda oni znati šta učiniti.
Rea

Post by Rea »

Hvala svima na odgovorima. Nazalost uzalud je, kad je dosao trenutak da odemo da se testira ucinio je sve da to izbegne, na kraju smo se posvadjali i odbio je testiranje, sto je prilicno jasan znak...ma znate vec svi...

Sad slusam razne izgovore i price i razmisljam sta mi je raditi. Volela bih biti svih 100%, a ne 99% sigurna sta se desava. O boze da sam samo znala sta sve heroin znaci pobegla bih glavom bez obzira prve veceri kad mi je rekao da je na heroinu.

Hvala u svakom slucaju svima jos jednom, volela bih da sam imala neke lepse vesti za javiti :(
iluzija

Post by iluzija »

...
Post Reply