ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

oci boje meda

Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja

Post by oci boje meda »

dobro jutro najdraza moja bakice....ljubim
ja ne znam da li se to samo meni cini, ili je ovo jutro krenulo sa bas pozitivnim vibracijama....ljubim vas sve PDT_Love_18
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.

M.Antic Hodajuci na rukama
rajouno

Post by rajouno »

Kad se vracas na posao?
PER ASPERA AD ASTRA...
YugoStar

Post by YugoStar »

:wink:
lizard

Post by lizard »

Sorry bella, nije mi bila namjera da te "poljuljam" u apstinenciji, a nemam ni mogucnosti da te uljuljam:) Forumi valjda postoje za razmjenu misljenja. Ebiga, imao sam usmjereno obrazovanje, sreca ili nesreca, ne dovoljno dugo da mi usmjere misljenje. Kazu da se postovi na forumima djele na one gdje se raja: zali, hvali, zblizava (prijateljski, poslovno, ljubavnO) i one u kojim se razmjenjuju iskustva (citaj predhodni post ako takav).Nikako da skontam da je ovo tematski forum na kojem se trava tretira isto kao najteza gudra, a cigarete i razne sarene pilule nemaju dodirnih tacaka sa gudrom. Nije bitno... svjestan sam da anarhija nije nimalo cool kad imas nesto da izgubis, ali eto jos uvjek u meni zivi mali Anarhist. Stacu, tek neki dan sam pobjedio komunistu, koji se kleo da je ORA najbolji, najjeftiniji i drustvenoj zajednici najkorisniji nacin prevencije narkomanije. A vjerovao je i u visu silu, kao korisnika pendreka.
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Nikako da skontam da je ovo tematski forum na kojem se trava tretira isto kao najteza gudra, a cigarete i razne sarene pilule nemaju dodirnih tacaka sa gudrom.
je
oci boje meda

Post by oci boje meda »

LIZARD, opusteno, nisi me poljuljao...ganja mene ne moze da poljulja...nije ona meni problem, nego gospodin dop....mada se trudim da i njemu ne dozvolim da me poremeti..to ide malo teze ali, vremenom cu i to valjda uspeti...mislim zato i sve ovo radim sto radim...samo ti pisi....poz
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

lizard

Post by lizard »

Okano zelim ti sve naj...od srca. Sorry za ovu gore nevezusu uz temu.
BAŠ SVE TI DAJEMO I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO...
oci boje meda

Post by oci boje meda »

ne mogu da verujem kakvi su ljudi...zivis sa nekim mislis da ga poznajes, kad ono, noz u ledja....zivela sam sa momkom 5 godina, bilo je tu i str8 perioda sjajnih, i naravno losih ispunjenih dopom...poslednju godinu, priznajem, on je bio taj koji se mnogo vise trudio skinuti se, a ja sam bila ona koja je uvek vukla dole...ali voleli smo se, kao, naglasavam kao.i bas zbog te ljubavi odlucimo da nema smisla dalje, moramo se razdvojiti, on zapali u komunu ja kod mojih...i kontam sve je ok, on se tamo pati, ja ovde, proci ce vreme i sve ce biti sjajno.tako smo pricali...uskoro sazanjem da je ni posle mesec dana zapalio iz komune, bez da mi se javio,nije nastavio sa gudrom, bar nesto dobro, zabio se u kucu i sljakao...javio se jedinoj mojoj drugarici da je zapalio iz komune, kao meni ne zeli da se ne sjebem sta li..ustvari, verovatno je hteo da ipak znam, a opet...ono bi da se jebe a da mu ne udje...to mene naravno pogodi, napisem mu mail, on lepo odgovori kako ne zeli da se vidi samnom kao polu covek, sve dok vucemo taj teret za sobom..i to sve ja razumem, sve je ok...razmenimo jos koji mail, izjavljuje ljubav....i onda muk...nista....posle nekog vremena napisem mu mail, jednostavan, bez patetike, bez onog volim te i ne mogu bez tebe, napisem najnormalniji mail, pitam ga kako je, posto smo oboje znali sonju savic, i znam da ga je pogodila smrt njena...malo sam se i kajala sto sam tu poslednju godinu tako sjebala, umesto da sam se i ja trudila da se izvucemo...sve u svemu normalan jedan mail koji zasluzuje makar kratak odgovor...ali nista...i danas odemc kod drugara, kojem se on isto jako dugo nije javljao, i kod kojeg se pojavio iz nevezuse, i cujem....pricali su o svemu i svacemu naravno, srecna sam jer i dalkje se ne gudra, ali za njega sam zaista mislila da je covek, specifican, poseban, sa svojim ja, jako cudnim....zato sam se i zaljubila u njega, jer je toliko drugaciji od drugih...BIO.a sada ispada ne znam, picka, kukavica...ne da nije imao petlje u lice, pa cak ni preko fona, nego ni jebeni mail nije imao petlje da napise i kaze...ej, kontam da nemamo sanse, opet cemo se sjebati, volimo se, ali povucicemo jedno drugo opet.....sto je rekao mom drugu...toliko sam se razocarala i razbesnela da nisam imala vremena ni da budem tuzna....kao ostavljena....je li...nemam pojma..ne mogu da verujem, od svih ljudi bas on tako da se ponasa...nikada ne bih pomislila...nemam reci za njega...plasim se samo kada bes prodje, tuge, jer stvarno sam ga volela, i volim. jbg....i dalje ne verujem da je takva picka...i ne znam sta da radim, da mu posaljem mail, slican ovom, ili lepo kada se vratim u ns, da ga nazovem, trazim nazad kljuceve od stana i kazem mu da dodje da pokupi svoje stvari, mislim da je ovo drugo bolje..necu da se spustam i pravim scene....izduvah se ovde, a verovatno ce i moji drugari jos neko vreme biti osudjeni da slusaju moje napade besa a i tuge..ali tome sluze prijatelji....jebem mu sve..kako tako..bas od svih ljudi...a tako sam verovala u nas...jos jedan dokaz, nikom ne veruj...samo sebi...pa ni sebi ne veruj previse....
Last edited by oci boje meda on Sun Oct 19, 2008 2:07 pm, edited 1 time in total.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

oci boje meda

Post by oci boje meda »

ipak malo patetike, kao je bilo....jbg.jebi ga jebi ga!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by oci boje meda on Sun Oct 19, 2008 2:07 pm, edited 1 time in total.
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

oci boje meda

Post by oci boje meda »

i josa malo i zavrsavam poglavlje, moram da se izduvam, recima, slikom....jbg...
wud.jpg
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?

Post Reply