Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
............ MENSON........... jooooj što me nađe, baš tako kukala mi majka......... Bobi lutko moja....... evo da ti kaže sestra.... danas sam sa tatom bila kod doktora propisao mi terapiju...... koju sam danas u centru prvi put popila......... ovako.... moje su namjere sljedeće...... da se skinem, čvrsto sam odlučila jer u protivnom ne gine mi retro kod Saleta....... mislim ići u centar što kraće nekih 3 do 4 mjeseca i svake sedmice smanjivati terapiju...... jer tako je najbolje...... i onda kada se skinem sa meta.... popričati sa dokom o bloku............. kako i šta treba da uradim..... jer takav sam dogovor sklopila sa roditeljima.................. Rajunice moja mila....... i ti me nađe sa pitanjem pravo............. sada napokon poslije svih sranja i kako ti reče užitka. mislim o roditeljima..... kako sve daju za mene i kako se žrtvuju, kako im je teško........... ali nema mi mila druge nego napokon sebi reći, mislim već sam rekla. proći u što kraćem roku ovu terapiju pa na blok...... koliko sam bezobrazna toliko sam i osjećajna.......... neću ih sigurno razočarati........ jer nemam ni ja više ni života ni živaca boriti se sama sa sobom niti oni samnom............ naravno da starce boli sva ova jebena situacija..... ali kao što mi danas rekoše starci da im je pao kamen sa srca poslije nekoliko vrsta razgovora u zadnjuh par dana.......... živi bili pa vidjeli i doživjeli....... ima test........... pa svako malo na test ako treba samo da su sigurni da sam čista................ zacrtala sam sebi neke stvari i moram se više jednom u životu pridržavati pravila i zdravo, srećno početi živjeti............. mislim da oni zaslužuju takvu kćer........... a ne dugogodišnju narkomanku........... zaslužuju da tona ne povisim na njuh jer su zaista superrrrr.... ono baš su ekstra i ja nemam više snage da ih lampam........ ljubim vas..... hvala vam što ste uz mene. vaša Jaca...........
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
E, ja se nisam puno oglašavao na tvojoj temi, ali bih želeo da mi pojasniš jednu stvar...
Ti si koliko sam ja shvatio kokainski ovisnik.
Tvoj citat...
PROČITAJ ME wrote:Zaboravih napisati da sam se počela gudrirati od svoje 16 godine, ma brate ubijali smo se. Još ovdje u Hercegovini trave ko kamenja, čak sam sadila vutru, domaćica boli glava. Pa dođoše bobe, speed,kristal, LSD, sve sem heroina. Hors mi se uvijek činio ono najgore za mene, jer se uzima iglom, a mene igle strah ko boga. Tek sam poslije saznala da se može vući na nos. Hvala bogu pa nisam i to konzumirala.
Pitanje je, otkud sad Metadon? Nisam znao da se kokainska ovisnost leči Metadonom. Ili sam nešto propustio.
Nisi se valjda u međuvremenu navukla i na pajdo???
bojanol wrote:Pitanje je, otkud sad Metadon? Nisam znao da se kokainska ovisnost leči Metadonom. Ili sam nešto propustio. Nisi se valjda u međuvremenu navukla i na pajdo???
U Mostaru u Centru ima jedan momak,skroz je u nekom elektro-party filmu,uzimao je svakodnevno speed,dop nikad nije okusio pa ga doktor lijeci metadonom.
Ako moze za spid,zasto ne i kokain?
.............. DA propustio si drug moj.... da u međuvremenu sam se navukla i na to sranje, pa sada kuburim sa metom...... ali proći će i ovo po ko zna koji put skidanje.... OVAJ PUT USPJEŠNO.................. da ne ponavljam ono ili budi strejt ili komuna...e, ja biram da se skinem... ZAUVJEČNO............. jer 11 godina gudriranja je zaista mnogo,a i svima sam zagorčala živit.... red je da se popravim. više............... zaista nemam snage sekirati i sramotiti ukućane............ ovo im je do sada najteže palo.. mislim moj ponovni pad...... e sada moram sve ispočetka i ispraviti usrano............. pozdrav........... i tebi Anić......
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
PROCITAJ ME pa kad si stigla navuci se na dop..nisam bas bila aktivna mnogo na forumu u poslednje vreme, ali dop? posle koke i tableta i svega sto si prosla i prolazis? mislim ja nemam nikako prava da ti nesto pametujem, ali otkud sad pa dop...uvek sam te kontala nekako kao koks lika, dop i ti, nekako mi niste isli...moja greska ne poznajem te, ali po tvojoj prici i svemu ostalom.....isto ne znam koliko traje sve to sranje sa dopom, ali kontam da nije dugo, mozda ti ni ne treba met, prva kriza uvek je najlaksa, sledece su zajebane, ali nemoj molim te da ih docekas...bezi bezi bezi!!!!!!!
srecno
poz
T.
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
jaco nije svrha liječenja odraditi terapiju skinuti se i to je to,ne,liječenje podrazumjeva promjenu kompletne ličnosti i za to ti ne postoji lijek nego čvrsta volja i trud a ja mislim da je zato najbolje mjesto komuna,a što se tiče recidiva pa valjda znaš da je svaki sledeći sve gori i gori