I poslije njega...ON

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Yesenia

Re: I poslije njega...ON

Post by Yesenia »

heroinapg wrote: Yesenia...Da li zaista mislis da i kod nas nije bilo..tj da su kod nas postojali ti razlozi , ili i ti razlozi?
Ne znam Hero, stvarno ne znam, meni se samo cini da je drugaciji vas pocetak i motiv, a mozda nisam u pravu..u svakom slucaju, kraj je uvek isti, tu nema generacijskog jaza..
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Mon Jan 18, 2010 1:00 am, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sargman

Post by sargman »

ma ljudi za djecu danas nema tabu tema,sa njima treba razgovarati otvoreno i iskreno,pa djeca danas znaju više sa 5 nego što smo mi znali sa 15 godina
vudd

Post by vudd »

sargman wrote:ma ljudi za djecu danas nema tabu tema,sa njima treba razgovarati otvoreno i iskreno,pa djeca danas znaju više sa 5 nego što smo mi znali sa 15 godina
E jest,bas sa djecom trebam pricati ''eto,poceo sam se drogirati sto sam slusao neku muziku u kojoj se svako rokao,sto me roditelji nisu jebavali 5%,sto sam htio bit faca,sto je flash bio moja jedina sreca...sto sam sad clean,i sto mi ponekad dodje da se zabijem u tri...Jebi ga nije to bas forum,pa udri,skoro svi smo u istim govnima
sargman

Post by sargman »

brate ti si težak bukvalista
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Mon Jan 18, 2010 1:01 am, edited 1 time in total.
Yesenia

Post by Yesenia »

Vooddi Looddi,

Samo sam to htela da ti kazem, tog straha se treba osloboditi..klinci su mnogo pametni i senzibilni..i mnogo su dobri ljudi, bolji nego mi odrasli..iskoristi to..ja nisam umela..

ti kada bi sreo sada moju decu, onako na usput, mislio bi, sta sere ova zena, deca sasvim ok, lepo vaspitana..ali ja, kao majka, znam, da ima nesto u dnu duse sto ih zulja..a to sam ja direktno kriva..jos sam imala srecu da su ih deka i baka obozavali, i kada mene nije bilo po nedelju dana, uvek su nasli neki trip da im serviraju..mama je " na sluzbenom putu"....
Yesenia

Post by Yesenia »

Voody,

nisam htela da nesto pametujem, sorry..svako svoju decu vaspitava najbolje kako zna..i to je i najbolje..
vudd

Post by vudd »

.
Last edited by vudd on Mon Jan 18, 2010 1:01 am, edited 1 time in total.
sargman

Post by sargman »

vrlo dobro razumijem o čemu govoriš,jel misliš da se meni nisu dešavale stvari kao tebi,samo sam ja naučio da se nosim sa svim svojim manama i nedam da me izbacuju iz kolosjeka a djeca će jednog dana saznati sve o tebi htio ti to ili ne,jbg u takvoj zemlji živimo
Post Reply