Izvinjenje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Re: Izvinjenje

Post by zvrky »

:-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sargman

Post by sargman »

jebi ga ja sam samo iskren i uvijek kažem ono što mislim :rock: :rock:
paramparcad

Post by paramparcad »

Zona Sumraka wrote:pa ne mozemo jbga svi da imamo kompleks hodajuceg bozanstva...i prestani vise da me kopiras, stvarno nema smisla...
znas sta stvarno nema smisla.sto ti pises stvari bez imalo smisla...ja tebe kopiram...boze sacuvaj
vudd

Post by vudd »

Zona Sumraka wrote:hahaha... da da...ma ja sam pala jos na onu izjavu da se navukao zato sto pati za dvornikom...
.E Zone,Zone,bas si vragic
Last edited by vudd on Thu Oct 02, 2008 2:00 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
sargman

Post by sargman »

zono čim je ovako napao ništa od ljubavi,definitivno su papiri u pitanju :lol:
vudd

Post by vudd »

Zona Sumraka wrote:hahaha... da da...ma ja sam pala jos na onu izjavu da se navukao zato sto pati za dvornikom...
Meni je droga pojela mozak,a mozda ga nisam ni imao...neznam.Nesjecam se kakav sam bio prije. Likovima poput tebe,uvjek sam se divio,iz prostog razloga,sto su mocni,duhoviti, znaju saslusati,sta vise koji su ''svoj na mome''Da imam psiho probleme evidentno je cim sam na forumu(ili je to samo za one koji su se daaavno skinuli i sada palamude,ili, ko ce kome bolje spustit').Cist sam 2 godine,iako sam imao recidiv prije godinu dana,ali za mene je i to uspjeh.Borim se na jedini nacin koji za sada imam,sam, bez strucnih savjeta,bez terapija,bez da mogu sa nekim o problemu moje ovisnosti porazgovarati.Tata i mama mi ne placaju psihologe,nisu mi kupili kompjuter da se mogu podsmijavati sa ekipom,zavucen sam u misiju rupu, da pobjedim ovo zlo.Iz kojeg god razloga vec.Imam zenu i dvoje prekrasne djece koje uzdrzavam sam,bez pomoci ,i kojima sigurno nije lako biti dio toga. .Zona Erogena ili kako vec,svojim prosvijetljenim komentarima nemoze mi biti prepreka na tom mom putu.Tvoja ironicnost mi negovori nista,osim mozda ponesto o tebi.Na forum sam dosao jer sam mislio da su tu ljudi koji imaju isti problem,ovisnost.E sad ako imam pogresan ''nastup'',postoji razlog,ako imam zelju da nametnem teme,postoji razlog.Na kraju krajeva pisacu ovde nesto, pa ako neko nesto dobronamjerno kaze,super, ako ne opet super.Bar mi pomaze da nemislim na neko sranje.Ako sam tebe ili bilo koga uvrijedio ovde na bilo koji nacin,bilo izjavama,ili gramatickim greskama, nije bila zlobna namjera.Ti me podjeb...,''navukao se zbog dvornika'',mada nisi shvatila sta u stvari stoji iza toga.Zavidim ti sto ti je zivot poslije dopa tako sjajan,savrsenstvo...i nisu svi imali prilika kao ti i par njih.pozdrav
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
MANS0N

Post by MANS0N »

Ne kontam ovu logiku,kako si cist dvije godine,a imao si recidiv prije godnu?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
tatjana

Post by tatjana »

Tako sto je do pre dve godine verovatno bio ekstra navucen, pa se skinuo, prosle godine uzeo jednom i video da se zajebao. Izvini sto odgovaram u njegovo ime, ali mislim da je to hteo da kaze i izrazio se savim ok. Cist je vec dve godine, s tim sto je prosle godine napravio recidiv... Sasvim je jasno.
MANS0N

Post by MANS0N »

Puko se samo jednom?Nemoj Tanja ti odgovoriti molim te,ili i to znas?:)
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

ili je cist ili nije cist.
Potpis.
Post Reply