Kako je oxo,nedaj se,nemoj nasebe
pozdrav
mise en place
NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Moderator: sanela
Re: NASA WESELA JUTARNJA KAFICA
Morgen ekipo
Ja izgeldam ostajem duze u Puli. Dosla sam tu kao nakon teske borbe i u medjuvremenu mi se makla prasina sa ociju pa malo jasnije vidim neke stvari i sad se borim za svoje odnosno za sebe. Ne odustajem ni milimetar od the best za mene,ne dam na se i aus. Nije me briga ni za taj ducan, ni financije mada me boli za stan koji je moja dusa a taman sam sve novo kupila i opremila i obnovila.
malo da se i pohvalim,dosla na na pola suba tj.1mg vec pardana sam na tome pa cu od sutra poceti i to komadati i prekidam i sa njime. trenutno tu terapiju vidim kao nepotrebno opterecenje i nije mi potrebna,osjecam se dobro i svakim danom sam i jaca i bolja.
Mozda mi se i jednog dana vrati osmejh na licu
Pozz i hugh svima
Ja izgeldam ostajem duze u Puli. Dosla sam tu kao nakon teske borbe i u medjuvremenu mi se makla prasina sa ociju pa malo jasnije vidim neke stvari i sad se borim za svoje odnosno za sebe. Ne odustajem ni milimetar od the best za mene,ne dam na se i aus. Nije me briga ni za taj ducan, ni financije mada me boli za stan koji je moja dusa a taman sam sve novo kupila i opremila i obnovila.

malo da se i pohvalim,dosla na na pola suba tj.1mg vec pardana sam na tome pa cu od sutra poceti i to komadati i prekidam i sa njime. trenutno tu terapiju vidim kao nepotrebno opterecenje i nije mi potrebna,osjecam se dobro i svakim danom sam i jaca i bolja.
Pozz i hugh svima
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- Sagitarius
Svaka čast,nadam se da ću za par mjeseci i ja napisat nešto ovakvo.sunrise wrote:Morgen ekipo
Ja izgeldam ostajem duze u Puli. Dosla sam tu kao nakon teske borbe i u medjuvremenu mi se makla prasina sa ociju pa malo jasnije vidim neke stvari i sad se borim za svoje odnosno za sebe. Ne odustajem ni milimetar od the best za mene,ne dam na se i aus. Nije me briga ni za taj ducan, ni financije mada me boli za stan koji je moja dusa a taman sam sve novo kupila i opremila i obnovila.![]()
Pozz i hugh svima
Trenutno sam na 6mg
ma nije to bed, ovaj dio,do sad, vidjeti cu kako ide do 0. Uostalom reci cu ti
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Evo i mene sa prvim kisnim danima..
Samo da vam se javim,kod mene je sve u najboljem redu..kuca,skola,ljubav...ne pijem i ne gutam nista,i mogu vam reci da sam mnooogooo ponosna na sebe
Ono kad vec necu da zaserem skroz(u mom maniru)necu ni pomalo
Malo sam citala ovih dana i otprilike znam sta se desava...toliko od mene i naravno pozz za Sanelu!
kuckamo se
Samo da vam se javim,kod mene je sve u najboljem redu..kuca,skola,ljubav...ne pijem i ne gutam nista,i mogu vam reci da sam mnooogooo ponosna na sebe

kuckamo se

PER ASPERA AD ASTRA...
pozdrav ekipi,
nece me biti par dana ili malo duze,
budite mi dobro
pozdrav
mise en place
nece me biti par dana ili malo duze,
budite mi dobro
pozdrav
mise en place
...pozdrav,...mise,..nadam se ,...da si ok,...bilo kuda posao,..ali vrati se nama,...
...eeeeeee,...nasa kafica,...ja bih voleo da se onaj osjecaj,..kad se ujuto probudis,..i srknes prvi gutljaj kafe,..ponavlja kroz cijeli dan,...a sta kad se vec kod druge negde oko 10 osjecam kao najveci gubitnik,...i i sve gubi smisao,...jbg,.kad sam bio navucen barem sam imao na sta misliti,..ono,.kako do gudre,...kako se srediti,..gde nabaviti novce za narednu i tako,...bar je imao moj zivot smisao,..a sada,...imam samo taj jebeni posao koji me djelomicno ubija,..a djelomicno i vadi iz mizerije,.....
...eh,..ne bi vise,..nije mi ok,..ovih dana,....
pozdrav svima,....
........
...eeeeeee,...nasa kafica,...ja bih voleo da se onaj osjecaj,..kad se ujuto probudis,..i srknes prvi gutljaj kafe,..ponavlja kroz cijeli dan,...a sta kad se vec kod druge negde oko 10 osjecam kao najveci gubitnik,...i i sve gubi smisao,...jbg,.kad sam bio navucen barem sam imao na sta misliti,..ono,.kako do gudre,...kako se srediti,..gde nabaviti novce za narednu i tako,...bar je imao moj zivot smisao,..a sada,...imam samo taj jebeni posao koji me djelomicno ubija,..a djelomicno i vadi iz mizerije,.....
...eh,..ne bi vise,..nije mi ok,..ovih dana,....
pozdrav svima,....
........
tryin" to be the best of me,...
Dobro jutro svima!
Dobro jutro svim Marinama,ovog sveta.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kxq9LON03nY[/youtube]
trice i kucine
mvp wrote:Dobro jutro svima!
Haj sad brzo, ko je Marina?

Sve ste vi pomalo Marina.sanela wrote:mvp wrote:Dobro jutro svima!
Haj sad brzo, ko je Marina?
trice i kucine