LJUDI,STA DA SE RADI KAD NARKOMAN ZAVRSI TERAPIJU I DODJE KUCI!
POCINJEM DA SE PLASIM,MALO ME NJEGOVO PONASANJE ZBUNJUJE,SPAVA,DOSADNO MU JE,NIJE RASPOLOZEN,DANAS JE BAS LOSE!!!
MOLIM VAS AKO IMA NEKO STRUCAN NEK MI POMOGNE,ILI BILOOOOOOOOOOOOO KO!!!!
HVALA!
pooomoc!!!!!
Moderator: sanela
Re: pooomoc!!!!!
ajoooooj,ljudi pomozite!!!!!!!
- Sagitarius
Danas sam i ja u depri do boli,a nisam završio terapiju
Mene su iz kolotecine izvukle NA grupe (Anonimni narkomani).
Terapija je tek pocetak borbe. Ne moze samo da ceka kad ce mu biti bolje. Mora da radi na sebi.
Terapija je tek pocetak borbe. Ne moze samo da ceka kad ce mu biti bolje. Mora da radi na sebi.
Neka nadje posao...............ili bilo kakvu zanimaciju- jer dosada je narkomanu najveci neprijatelj......moram da se pohvalim -JA NASAO POSAO......i to super placen(za divno cudo) uglavnom postajem majstor(stolar)......sto mi je i struka......samo sam nabo' dobrog matorog covu Bunjevca koji nije skrtica i placa zesce.......za dve nedelje pravimo Irish Pub u Subotici,posle toga sredjujemo jednu crkvu.........na svaki posao dobijam bonus lovu......tako da -BICE PARA KONACNO.Cak sam ja nasao sam jedan posao posto drugu koji ima firmu treba orman za fascikle itd......nesto dobro je moralo da mi se desi......cao zivot cu sada da kocentrisem na to da naucim zanat i mislim se time baviti do kraja zivota......bar tako sada razmisljam......
eto to neka uradi......neka nadje neki cilj zivotni......jer sve ostalo.....bitisanje, otpadanje, visenje na netu .....vodi nazad......ili tapkas u mestu.....kao sto sam ja radio skoro godinu dana........
Sretno.......
eto to neka uradi......neka nadje neki cilj zivotni......jer sve ostalo.....bitisanje, otpadanje, visenje na netu .....vodi nazad......ili tapkas u mestu.....kao sto sam ja radio skoro godinu dana........
Sretno.......
cucla cucla cuclica
dok sam ne odluci da se pokrene nema mu pomoci
adam* wrote:Neka nadje posao
- pepeljuga84
Nek upiše neki kurs,krene u teretanu-ili neki sport-izađe među ljude....
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.