Ne mislim bas da jeste 'van svake pameti'Zona Sumraka wrote:pa zar ne postoji neki jbni zakon o narusavanju tajnosti izmedju pacijenta i ljekara?...mislim ovo je van svake pameti...

Moderator: sanela
Ne mislim bas da jeste 'van svake pameti'Zona Sumraka wrote:pa zar ne postoji neki jbni zakon o narusavanju tajnosti izmedju pacijenta i ljekara?...mislim ovo je van svake pameti...
Isto koliko i u ruke nekom kockaru,alkosu,obiteljskom zlostavljaču.Ako takvi ljudi mogu radit,zašto netko tko je imao(ili čak ima) problem s drogom ne bi mogao.Normalno da te kao med. sestru nitko ne očekuje npr. na Onkologiji ili Koronarnoj gdje ima puno morfija.Bila bi rada da stavis svoj zivot u moje ruke? Zivot svog deteta?
Da da samo sto ovo njie Amerika Zono 6.25! Predrasude. Ovde poslove vode znas kakvi ljudi,cast izuzetcima. Boli njega k.... sto si ti cist!Ako si se drogiro i to se sazna mozes samo da ga duvas za posao!Zona Sumraka wrote:jbga zato postoje testovi za drogu na radnim mjestima...znaci sta mene boli neka stvar kakva je tvoja proslost, ako si ti cista i radis svoj posao...
Ne mora da znači, doduše, ja nikad nisam radio u nekim ozbiljnim firmama, ali svi moji robovlasnici su znali i znaju za moj problem, bolest, kako god.Ako si se drogiro i to se sazna mozes samo da ga duvas za posao!