Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
......... Pa šta mai Zvrki novo kod tebe ja danas bila cjeli dan na Neretvi iskupala se pravo........ i ja također uživam maksimalno u ljetu..... iskorištavam ga kao nikada do sad, vjeruj mi..... tek sada vidim kako je ljepo biti čio, veseo... normalan.... mislim normalan uživati u svakodnevnici..... puno toplih pozdrava od malene......
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Evo me dosla malo kuci nauzivala sam se ovaj vikend pravo bila sam umorna bas bas,stalno nesto trka frka ajd vamo ajd tamo i bas sam se bila umorna pa sam resila da se ovaj vikend nauzivam sta ima kod tebe? Vidim dobro si sto mi je vrlo vrlo drago em milo hehe ,im li neka ljubav na pomolu?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
E gledala sam onaj crtani nov "kung fu panda" i bila je jedna jeko lepa recenica koju sam zapisala i postavicu je za potpis koja kaze: JUCE JE ISTORIJA,SUTRA JE MISTERIJA,ALI DANAS JE DAR zar ne zvuci savrseno?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
............... da Zvrle ja sam ok....... hm.... pa da ti iskreno kažem tačno poslije godinu dana ja sam našla dečka iz Sarajeva........ moje godište, nema dodira sa našim sranjima... lik je skroz cool....... ono za ne povjerovat....... skupa smo nekih 12 13 dana..... ali nijednom nismo načeli temu narkomanije iako smo mnogo i o svemu razgovarali..... pa vala sam zaslužila mamu mu da i ja jednom u životu nađem normala dečka koji se ne gudrira........ i imam snjim o čemu pričati...... pun je humora..... ono imam se baš čim pohvaliti...... e vidjet ćemo kako će se dalje odvijati naš odnos.......... kako lijep osjećaj...... ma šta ti imam pričati Zvrle kada si srećno zaljubljena i zadovoljna životom.... jesam li upravu
............... jooj jest vala baš super divan osjećaj samo da potraje...... napokon mi se neko sviđa na sve moguće načine.......... ma ti me mala razumiješ.... uvjek zaboravim da ti kažem..... moji ukućani uvjek pitaju kako si, čujemo li se i pozdravljaju te..... zato što si ostavila veoma lijep utisak na njih..... ajde budi pozdravljena i javi se nekad kad mogneš na msn.... pozzzzzz
e kraljice samo da ti pozelim srecu sa tim momkom.i samo jos jednom da kazem da si kraljica kad uzivas da se kupas u onako hladnoj neretvi svaka ti cast.
:prayer: ko nije bio nezna sta pricam ali ti si kraljica joj kako je hladna heheh cuvaj se i samo naprijed sa sarajlijom.
............... Zvrkiii..... kraljice moja, šta mai kod tebe da te pozdravim, ovako lijepo umorna od roštiljade i kupanja........................ danas sam te nešto spominjala. ono pričamo o Beogradu , kako ko i koliko ima tamo poznanstva, eh mila ja ti se odmah pohvalim kako imam exstra drugaricu tamo. itd.......... ma znaš mene brbljivicu. hahahaha......... danas su me pitali. pa, mala gdje se ti gasiš...... a, nemaju oi pojma da ja meljem od ljepote hahahahaha................ javi se na msn kad budeš imala vremena. ljubi Jaca...............