Dragi moji...Napravila sam sranje.Da da-dobro ste pročitali-pala sam.Uzela sam dop.Nisam uspela da se iscooliram.
Ako me neko pita zašto-nemam pravi odgovor.
Krenula sam na AN sastanak.Tako sedim ja u busu-slušam muziku-i krene rovac.U glavi odzvanja-moraš da uzmeš-moraš moraš.
Pomislim ja-mora samo da se umre-međutim...Đavo :smt096 :smt077 :smt084 ne spava.
Izađem tako ja iz autobusa-kiša pljušti.Pretrčim na drugu stranu ulice,i onako pokisla okrenem ortaka.On mi kaže da je krenuo na šemu.Prvo krene da me cima kao ja ti ne dam i to.Ja mu kažem-keve ti nemoj ti da mi morališeš...
Posle par minuta ubeđivanja pristane on-i mi se nađemo.Odemo do trećeg ortaka,a sa njim na Bežaniju do četvrtog-i tamo završimo.Dalji razvoj priče znate...
Uđemo u ulaz-i ja ,zamislite,uzmem na nos.Nije olakšavajuća okolnost-ali nisam mogla da slušam kevu kako me smara-i gleda ubode...Posle svega-ja odem gajbi...
E sad-zašto se ovo desilo.Iskreno-verovala sam da će se ovo desiti-jer danima već zovem u pomoć...
Pomažu mi AN sastanci,iskreno,ali ne umem ja protiv sebe i svog idiotskog mozga.
Molim vas ne osuđujte me.Dovoljno je što sada najiskrenije mrzim sama sebe.Volela bi da mogu da se ubijem,ali sprečava me to što imam brata koga volim

i uz koga želim uvek da budem.
Možda će me ovaj recidiv ojačati-i učiniti da ovo ne učinim ponovo.Možda mi treba da opet padnem na dno i pojedem govno,kako bi došla sebi i shvatila šta radim,i šta ću napraviti od svog života... :smt017
Nedostaju mi prijatelji,nedostaje mi ljubav.Volela bi da se smejem,da vodim ljubav,da dajem ispite.Volela bih da imam nekog ko me razume i kome mogu reći sve. :smt010
Suviše sam jadna i sama.Prepuštena svom bolesnom mozgu i idiotskim postupcima.
Zadnja veza me je skroz uništila.Za vreme nje sam sve prijatelje oterala od sebe.Njegovi roditelji su počeli da me mrze i sve su učinili da ne budemo zajedno.Nas dvoje smo počeli i da se bijemo jedno sa drugim-gde stignemo,čak i na ulici... :smt014 :smt021 To je trajalo.Prvih godinu i po je bilo ok,ali nakon tog vremenskog perioda-strahota.I raskidali smo hiljadu puta.Ja sam toliko odlepila da sam doživela nervni slom.Takođe mi je glavu razbio o stepenice i zauvek mi napravio ožiljak :smt062 .Kada sam ga upoznala-apstinirala sam.Uspešno.Međutim,malo po malo i ja sam počela da se radim dopom i spidom da pijem ko luda. :partyman: Ne kažem da je on kriv-ali dosta vas zna da sam ga upoznala na forumu-i da me je lagao da je streit.Dok ga jednog dana nisam izvalila.Bio je u zikri.Nikada se nije skinuo.Nije ni doprineo mom skidanju-čak suprotno.Naši raskidi i svađe su ekskalirali...
Ne kažem-imali smo mi i lepe trenutke.Zajedničko letovanje je bilo prelepo.Hiljadu drugih stvari su bile divne.Ali potisnule su ih ružne stvari.
Zadnja stvar koju sam čula od njega je sms poruka.Rekao mi je da je naš tada zajednički psihijatar pronašao ubode na njegovim rukama(koje sam inače ja napravila-jer se nije radio sam).Rekao je da su njegovi odlepili,ali da me on ipak voli...
Jedino što znam da me je voleo-i ja sam njega. PDT_Love_18
Posle toga se nismo čuli. :smt073
Sada,kada bi me pozvao,verujem da bi se trudila da budem skroz hladna.Ne znam da li bi uspela.Mada ne verujem da bi me on pozvao.Pička je to.Neka-njemu na dušu...
Eto,to je ukratko jedan od razloga zašto sam ostala bez prijatelja,sama na svetu. :smt100
Veoma sam se vezala za neke ljude sa foruma-cenim ih i poštujem.Nadam se da su ljudi prema kojima sam ranije bila gruba prihvatili moje izvinjenje.Ja nisam takva-supstance su govorile iz mene.Znate koliko vas sve volim. :smt055
Eto-to je otprilike ono što mi je ležalo na srcu PDT_Love_07 ...
Danas sam napravila sranje ali
SUTRA JE NOVI DAN 
:smt023